Tervetuloa Kiehl's-maailmaan, "On ilomme palvella teitä"

Kun minulta kysyttiin, että haluaisinko kokeilla Kiehl's tuotteita niin eipä tarvinnut kauaa aikaa miettiä vastausta. :)


Kuva täältä


 Kiehl's Since 1851, kunnioitettu New Yorkilainen iho- ja hiustuotteiden yritys, perustettiin klassisena eurooppalaistyylisenä apteekkina. Kiehl's perustajaperhe avasi naapurustoon apteekin, jonka periaatteena oli täyttää jokaisen liikkeeseen astuvan asiakaan tarpeet.
  Mr John Kiehl:n toimintaperiaatteiden mukaisesti Morsen perhe huolehti East Villagen yhteisöstä, välittivät asiakkaistaan kuin omista naapureistaan ja toivottivat jokaisen vierailijan tervetulleeksi Kiehl's -myymälään aivan kuin omaan kotiinsa. Toimiessaan näin Kiehl'sin perustajafarmaseutit sekä kemistit aloittivat jo legendaksi muodostuneen perinteen henkilökohtaisesta palvelusta. Kiehl'sin historia perustuu laaja-alaiseen kosmetiikan, farmakologin sekä lääketieteen osaamiseen, jota on kehitetty useiden sukupolvien aikana.


Kiehl
Kuva täältä

Alkuperäinen Kiehl's-apteekki on palvellut asiakkaitaan New Yorkin Third Avenuen sekä Thirteenth Streetin kulmauksessa 1800-luvun puolivälistä lähtien. Tavanoimaisessa  1800-luvun apteekissaan Mr. John Kiehl omistautui vakioasiakkaidensa palvelemiseen. Hän tarjosi erilasia vanhanajan kasvitieteellisiä homeopaattisia ja yrttilääkkeitä, hoitavia öljyjä ja teejuomia sekä voiteita aina 1900-luvulle saakka.

Kuva täältä


Kiehl's on ollut uranuurajana kosmetiikan saralla.  Esim. Mr. Morse (joka oli ensin Mr. John Kiehlin oppipoika ja osti sittemmin yrityksen)  oli ensimmäinen ihminen kosmetiikan alalla, joka vastasi myös miespuolisten asiakkaiden ihon- ja hiustenhoitotarpeisiin. Hänen moottoripyörä- ja Lamborghini kokoelmansa olivat miesasiakkaiden iloksi näytillä apteekissa, tehden heidän ostokokemuksestaan vieläkin jännittävämmän.

Kuva täältä

 Muutenkin Mr. Morsen intohimo tuotteitaan ja asiakkaitaan kohtaan oli legendaarinen. Hän aloitti tunnusomaisen näytteiden kokeiluohjelman yksinkertaisesti laskemalla asiakkaiden käsiin pieni purkkeja, jotka sisälsivät uusia, hänen takahuoneessa sekoittamiaan tuotteita, saadakseen asiakkailta palautetta ja kasvattaakseen heidän uskollisuuttaan tuotteita kohtaan.
Kiehl's jakaakin yli 8,5 miljoonaa näytettä vuodessa, mikä maksaa enemmän kuin keskiverto mainoskampanja. Rahan sijoittaminen näytteiden jakamiseen mainostamisen sijaan on ollut Kiehl'sin pitkän, menestyksekkään tarinan kulmakivi. Yrityksen motto on yksinkertainen: jos ihmiset kokeilevat tuotteita, he ostavat niitä.

Tuo lause pitää kyllä paikkansa. Ainakin omalta osaltani.

Mr. Bones löytyy jokaisesta myymälästä. Kuva täältä

Voisin kertoa yrityksestä vaikka kuinka paljon lisää, mutta koitan kiteyttää tähän vaan tärkeimpiä asioita, ettei tästä tule mitään kilometrin pituista juttua.

He ovat lahjoittaneet apurahoja esim. Harvardin yliopiston solubiologian tutkimukselle, rahoittamalla Columbian yliopiston dermatologian laitoksen ihon puolustusmekanismien tutkimusta. He ovat keränneet rahaa myös ilmastonlämpenemisen vaikutuksia ehkäisevälle työllä.
Vuonna 2008 he  tekivät myös historiallista yhteistyötä Brad Pittin kanssa jossa he toivat markkinoille "Aloe Vera" Biodegrable Liquid Body Cleanserin. 100% tämän innoatiivisen tuotteen nettomyynnistä lahjoitettiin JPF Ecosystemsille, hyväntekeväsyysjärjestölle, joka tukee kansainvälisiä ympäristötoimia.

The Acai Damage Reparing-ihonhoitosarja on saanut myös Gold Cradle to Cradle-sertifikaatin, joka takaa tuotteiden olevan ekoystävällisesti tuottetuja ja kehitettyjä.


Kuva täältä

Kiehl'sin voi löytää yli 40 maasta, joissa yrityksellä on yhteensä yli 130 itsenäistä liikettä ja 760 myyntipistettä. Tampereen Stockmann sai oman myyntipisteensä 5.5.2014. Helsingissä Kiehl'siä on ollut saavissa vuodesta 2011.
 Suomalaisille facebook-sivuille pääset tästä

Myymälät ja myyntipisteet tarjoavat maksuttoman ihokonsultaation, joka yhteydessä saat sinulle sopivat tuotesuositukset. Saat kokeiltavaksi myös tuotenäytteitä, jotta löydät juuri sinun ihollesi ja hiuksillesi sopivan hoitorutiinin.

Perheen viesti on ollut koko yli 160- vuotisen toiminan ajan ja on yhä vieläkin  " On ilomme palvella teitä"

Tämä pienen infon jälkeen päästäänkin sitten seuraavissa tulevissa  postauksissa tutustumaan muutamaan Kiehl's klassikkotuotteeseen.Teksti on saatu maahantuojalta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.