Kiehl's Creme de Corps

Seuraava Kiehl'sin klassikkotuote minkä esittelen on Creme de Corps eli kuten nimestäkin voi päätellä kyseessä on vartalovoide. 
Orginal- Creme de Corps- vartalovoide on ollut vuosikausien ajan Kiehl's uskollisten kannattajien suosikki. Tämä vartalovoide jättää tehokkaiden, kuiva ihoa kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta käyttäjänsä ihon uskomatoman joustavaksi ja pehmeäksi. 


Tuote levitetään kevyesti hieroen kuiville alueille ja annetaan imeytyä. Ensimmäisinä kertoina levitin koko vartalolle mut nyt olen levittänyt enää juuri kaikista kuivimmille alueille. Tämäkin on todella riittoisaa eli levitä vähän tuotetta kerrallaan iholle.

Tästäkin löytyy sitä ihanaa kookosta, kookosvoin muodossa, mutta tuoksua tässä ei ole.


Tässä näkyy tämä kullankeltainen väri
Creme de Corps-vartalovoide saa keltakultaisen värinsä antioksidanttipitoisesta betakaroteenista. Tämän takia voiteen pitää antaa imeytyä rauhassa useita minuutteja ennen pukeutumista. Kiireeseen tämä voide ei sovellu juurikin sen hitaan imeytymisen takia mutta se aika kannattaa varata tämän kanssa.  

Jättää todella miellyttävän tunteen iholle.

Vuosia sitten tunnettu New Yorkilainen kauneustoimittaja valitti, että Creme de Corps oli tahrannut hänen kylpytakkinsa voidetta levitettäessä. Hänelle kerrottiin kohteliaasti, että voiteen erityistarkoitus olikin imeytyä hitaasti, tunkeutuen jokaisen ihokerroksen läpi perinpohjaisen kosteutuksen saavuttamiseksi. Toimittaja oli lopulta niin tyytyväinen, että käyttää tätä säännöllisesti tänäkin päivänä.

Kiehl's valmistaa muuten tätä rakastettua tuoteta vuosittain niin paljon, että maitotölkkien kokoisista määristä tuottetta saataisiin Emperi State Buildingin kokoinen torni- kolminkertaisesti.
 Aikamoinen määrä voidetta kerrakseen :) Suositushinta voiteelle  on 75ml 10 €, 125ml 18 € ja 250 ml 29,50 €

Tuo pikkupullo on muuten hyvä ottaa matkalle mukaan :) 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.