Kiehl's Actively Correcting & Beutifying BB Cream

Neljäs Kiehl's testi tuotteista on BB- tuote

Actively Correcting & Beautifying BB CreamMarkkinoilla on valtavasti monia erialaisia BB-voiteita, joista m onet tarjoavat viisi, kuusi tai kymmenenkin eri etua. Kiehl's puolestaan tukeutui laajaan ihonhoidon asiantuntemuksensa tarjotakseen asiakkailleen todellisen innovaaation.

Ensimmäisen BB-voiteen (lyhenne sanoista "blemish balm") kehitti arvostettu saksalainen ihotautilääkäri Cristine Schrammek 1950-luvulla. Voide oli tarkoitettu kauneusleukkauksien jälkihoitoon peittämään leikkauksen jälkiä ja hoitamaan sekä parantamaan ihoa. Kiehl'sin kemistit keskittyivät tähän samaan tavoitteeseen- tuotteen tuli peittää ihon pienet virheet ja hoitaa samalla ihoa niin, että ihon sävyn epätasaisuudet hälvenevät.

Itse tykkään varsinkin näin kesäisin käyttää ennemmin BB-voiteita kun meikkivoiteita.


Tämän tuotteen kevyt ja kerrostettava koostumus sisältää amnohapoilla päällystettyjä luonnollisia mineraalipigmenttejä. Voide peittää ihon pieniä virheitä ja korjaa ihon sävyn epätasaisuuksia. Lisäksi voide tekee ihohuokosista ja ohuista juonteista vähemmän näkyviä ja tajoaa koko päivän estävää kosteutusta ja laaja-alaista SPF 50/PA+++-suoja.

Kiehl'sin BB-voide antaa iholle kunnon aurinkosuojan lisäksi ihon sävyjä korjaavia että ihon pieniä virheitä peittäviä ominaisuuksia.


Se mikä tekee tästä BB-voiteesta nuber One on tuotteen koostumus mikä perustuu Kiehl'sin hyperpigmentaatioon, aurinkosuojiin ja luonnollisiin aineosiin.

Luonnolliset mineraalipigmentit: Aminohapoilla päällystettyt rautaoksidit, jotkat mukautuvat hyvin ihoon, auttavat väriä pysymään muuttumattomana koko päivän.
Glyseriini: Auttaa ihoa sitomaan itseensä kosteutta. Koostumuksessa tämä aineosa tarjoaa koko päivän kestävää kosteustusta, mikä auttaa parantamaan myös ihon kirkkautta ja hehkeyttä.
C-vitamiini (Ascorbyl Glucoside): Tälä tehokkaalla antioksidanttijohdannaisella tiedetään olevan useita ominaisuuksia, jotka ehkäisevät j akorjaavat ihon vaurioita. Koostumus auttaa vähentämään melaniinin tuotantoa ja siirtymistä ihon pinnalle. Auttaa kirkastamaan ihon sävyä, silottamaan ihon pintaa ja lisäämään heleyttä ajan mittaan.
UV-suodattimet: Homosalaatti/oktisalaatti- Tämä aineosa sisältää UVB-suodattimen, joka auttaa suojelemaan ihoa auringon aiheuttamalta palamiselta.
Oktokrileeni-Tämä vedenkestävä molekyyli suojaa ihoa UVB.söteiltä ja lyhyiltä UVA-säteiltä ja auttaa tehostamaan ja stabiloimaan UVA & UVB - suojaa
Titaanidioksidi- Tämä mineraali suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Piioksidiin kapseloitu titaanioksidi näyttää läpinäkyvältä iholla ja tekee osaltaan  koostukseltaan silkinpehmeää.

Tuote lupaa välittömästi luonnollista peittävyyttä ja pitkällä aikavälillä ihon sävyä korjaavia vakutuksia. Muutaman päivän olen tätä vasta testaillut, joten tuohon en osaa sanoa vielä mitään.

Itsellä tämä sulautuu aivan omaan ihon väriin. Levittyy todella helposti ihoon.  Testiin saamani  sävy on Light.
Talvella ehkä oma sävy olisi vaalein eli Fair, tarviipa mennä testaamaan se myyntipisteeseen.  Yhteensä värisävyjä on kolme: Fair, Light ja Natural.BB Cream on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuote tasoittaa ja kaunistaa välittömästi ihon sävyä ja kosteuttaa ihoa koko päivän ajan. 

BB-voiteet ovat kaikki hajusteettomia, parabeenittomia ja mineraaliöljyttömiä. Ei tuki ihohuokosia. Ihotautilääkärin valvonnassa testattuja myös allergiatestattuja. 

Taas toistan itseäni tämänkin tuotteen kohdalla eli lähde pienellä määrällä eteenpäin. Kaikki testaamani Kiehl'sin tuotteet ovat olleet todella riittoisia eli todellakin pieni määrä riittää hoitamaan asian!


Suositushinta  on 29,00 €
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.