Glitter Base Coat

Tajusin tässä auringon paisteessa kun kynsiäni katselin ettei minulla ole ollut viikkokausiin glitteriä oikeen kunnolla kynsillä ja nyt kun sain testattavaksi Dependin Glitter Base Coatin niin siitä sain ihanan tekosyyn oikeen pläyttää glitterit kaakkoon ja kunnolla.


Lähdin testaamaan tätä innolla varsinkin kun Peel offista on hyvät kokemukset. 

Se miten tämä eroaa siitä niin jo heti levitettäessä tämä on läpinäkyvää.  Kuivuminen kestää jonkin aikaa, en tiedä johtuuko tästä helteestä (huushollissa melkein 30 astetta lämmintä) että kuivuminen tuntui ikuisuudelta.


Glittereiksi valitsin aina ihanan Color Clubin Jingle Jangle lakan, joka kuuluu Beyond the Mistletoe kokoelmaan. Siinä on sinisiä ja violetteja glittereitä. Toiseksi valitsin miitistä saadun Viva la Divan Fireworks lakan. Tässä jellyssä on sinertävänvioletti pohjaväri ja tumman vaaleanpunaisia isoja ja pieniä glittereitä sekä pieniä violettisiä glittereitä. Tosi jännän näköinen lakka. 


Molempia lakkoja on kolme kerrosta.

Pidin näitä reilut 3 päivää ja pysyvyys oli hyvä, ei edes kärki kulumaa ja nyt harmittelen miks en ottanu kuvaa niistä!!

Poistaminen oli suht helppoa. Jingle Jangle lähti paremmin pois kun taas Firework olikin hieman hankalampi poistaa. Ehkä johtuen siitä, että siinä oli vähemmän glitteriä.


Päätin sitten kokeillä vielä kerran ja tällä kertaa laittaa paksumman kerroksen Glitter Base Coatia. 

Ja joo, oon taas tynkäkynsi! ja elämä on todella hankalaa näitten kanssa. 
Nubarin glitterilakkaa kolme kerrosta.

Ja se toimi! Eli aikaisemmin olin laittanut liian ohuen kerroksen tätä. Eli muistakaa laittaa kunnon kerros niin glitterit lähtee melkein kuin itsestään kun niitä lähtee irrottamaan.

Lähti kokonaisena laattana irti!
Voin suositella tätäkin lämpimästi koska Toimii!!


Top-Kosmetiikan sivuilla tämä maksaa  4,55€ eli melkein puolet vähemmän kun Isadoran vastaava, tietysti pullokoko on hieman pienempi. Harvemmin glitteriä käyttävälle tämä pullokoko saattaa olla parempi.

4 kommenttia :

 1. Kiva että sieki pääsit kokeileen.Mullahan oli myös tästä blogissa testiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva päästä testaamaan tämä ja varsinkin kun toimii juuri niin kun lupaa

   Juu, lukasin sen kanssa :)

   Poista
 2. Tätä voisi harkita jopa ostaa, kun on halvempi ku IsaDoran:) Tai kun mun mielestä IsaDoran hinnat on vähän liian korkeat verrattuna pullokokoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla :) Helpottaa todella paljon lakan poistoa jos varsinkin on glitterit kyseessä.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.