Kiehl'sin Amino Acid-shampoo

Kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin niin sain testattavaksi 4 Kiehl'sin klassikkotuote ja ensimmäisenä niistä esittely vuorossa on

Amino Acid-shampooTämä on hellävarainen shampoo kaikille hiustyypeille. Puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Sisältää tuuheuttavaa vehnäproteiinia sekä hiuksia kosteuttavaa kookosöljyä. Ei sisällä silikoonia eikä parabenejä. 

Kookosöljy tuoksuu tässä ihanan miedosti. Itse rakastan kookosta kaikissa muodoissa eli nuuhkauttelen tätä aina kun pesen hiukseni. 
Shampoota käytetään ihan normaalisti kuin muitakin shampoita eli ensin kastellaan hiukset.Sitten otetaan
pieni määrä shampoota ja
todellakin pieni määrä riittää ja hierotaan koko hiuspohjan alueelle. Vaahtoaa mielestäni todella hyvin ja vaahto tuntuu mielyttävältä, jos niin voi sanoa. 
Huuhdellaan lämpimällä vedellä. Käsittely toistetaan tarvittaessa.
 Itselle on riittänyt yksi käsittelly per pesu.
Ei myöskään "syö" väriä värjätyistä hiuksista, eli vaahto on valkoista eikä hiusvärin väristä. Muutamien muiden shampoiden kanssa on niin käynyt. 

Ennen tämän käyttöön ottoa minulla rasvottu ja samalla hilseili ja kutisi päänahka. Saattaa osin riippua siitä, että minulla on sinetit. Nyt kun olen Amino Acid-shampoota käyttänyt niin rasvottuminen ja kutiaminen on loppunut, jonkin verran vielä hilseilee mutta todella vähän verrattuna siihen mitä se oli.
 Myös hiukset tuntuu paljon pehmeämiltä tällä pestäessä ja pysyvät puhtaan tuntuisina pitempään.
Vaikka yleensä varoitetaan käyytämästä öljypohjaisia tuotteita sinettien kanssa niin en ole huomannut sinettien kiinni pysymisessä mitään ongelmia.

Tämä yllätti kyllä todella positiivisesti minut ja tulen käyttämään jatkossakin tätä. Kuuluu yksiin parhaimmista shampoista mitä olen kokeillut.
Tämä on myös todella riittoisaa, koska tuotteen kanssa ei tarvitse lotrata vaan se pieni määrä riittää. 

Suositushinta tällä on 75ml 10 € ja 250ml 22 €

Onko nämä Kiehl'sin tuotteet tuttuja?2 kommenttia :

  1. Kookoksen tuoksulla voi myydä mulle mitä vain! Kuullostaa kivalta shampoolta, jota en ole itse kokeillut. Käytin joskus vuosia sitten itse jonkun verran Kiehl`sin tuotteita, nykyään meillä on mies se joka enemmän käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vähän sama juttu ton kookoksen kanssa :) Käy pyytääs testeri, kannattaa kyllä kokeilla. Miehes voi siis suositella niitä kun pitäis ton oman saada kanssa käyttämään edes jotain! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.