Argital juotava vihreä savi

Aikasemmassa postauksessa lupasin, että näissä tulevissa postauksissa kerron enemmän parista tuotteesta mitkä sain Dell'Eco:lta testiin. Dell'Eco on 2007 perustettu ja keskittyy pääasiallisesti italialasten kauneudenhoitotuotteiden tukku- ja vähittäismyyntiin. 

Ensimmäisenä esittelen Argitalin vihreän millennium saven. 
 Pieni tietoisku savesta. 

Savet ovat maapinnan merkittävin mineraaliryhmä ja niillä on elintärkeä rooli ihmisen elämässä ja luonnon todellisuudessa.Argital vihreä savi luovuttaa käyttäjälleen elämänvoimia ja lämpöenergiaa, jonka se on imenyt itseensä luonnollisen kuivatusprosessin aikana. Saven ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen hoitotuotteen vartalon muotoilemiseen ja anti-age-hoitoihin. 

Argital vihreä savi on pehmää, notkeaa ja kermaista. Se on luonollinen anti-age- hoitoaine, joka suojaa, elvyttää, stimuloi ja ylläpitää nuorekasta ihoa valokylläisellä olemuksellaan ja maapallomme ytimestä kumpuavilla, alunperin kosmista syntyperää olevilla aineosillaan. Hivenaine- ja mineraalipitoinen vihreä savi on alkuperältään merisavea ja sitä esiintyy Sisilian etelärannikolla lähellä nykyistä Välimerta. Savikaivaus, joka sijaitsee puhtaalla ja saastumattomalla alueella, on aurinkoinen j atuulinen suurimman osan vuodesta. Argital vihreä savi imee itseensä sterssiä ja vapaita radikaaleja jättäen ihon silkinpehmeäksi ja hyvinvoivaksi. 

Vihreä savi tuotteita löytyy hoitanaamiona, jauheena kasvoille, vartalolle ja hiuksille sekä juotavaksi tarkoitettua savea. Ja juurikin tuosta juotavasta versiosta kerronkin ennemmän. 

Aurinkokuivattu Aktivoitu Vihreä Savi
Puhdistaa ja vahvistaa elimistöä. Tämä juotavaksi tarkoitettu savi on jo muinainen tapa, jonka juuret ulottuvat aikaan ennen Dioscoridea. Hivenaineiden ja mineraalisuolojen ansiosta Argital vihreällä savella on syvästi puhdistavia ja energisoivia ominaisuuksia.


Vihreä savi on omiaan luustolle, vatsalle, suolistolle, ilmavaivoihin, väsymykseen, paastoon ja  detox-hoitojen yhteyteen.

- Luovuttaa elimistölle sen tarvitsemia mineraaleja ja hivenaineita 
- Puhdistaa elimistöä ja sitoo itseensä epäpuhtauksia
- Ehkäisee tulehduksia
- Vahvistaa hermoja
- Suojaa väsymykseltä ja masennukselta
- Luonnollinen kotihoito ennenaikaista ikääntymistä vastaan


 Eli sopii hyvin meille kaikille. Tuotteen ph on neutraali/hieman emäksinen.
Olen nyt reilun viikon juonut savea joka päivä ja sen minkä olen huomannut, niin väsymys on kadonnut ja vatsan toiminta on muuttunut tässä ajassa.


Väri ei ehkä ole kauheen houkutteleva

Vihreää savea nautitaan kerran päivässä mieluiten aamuisin. Lasilliseen vettä, itse suosin haaleaa vettä, sekoitetaan 1 teelusikallinen savea. Juoman annetaan levätä viitisen minuuttia minkä jälkeen se juodaan. Savi on pehmeää ja liukenee helposti veteen.
  Juoma ei ehkä näytä kaikista herkullisemmalta nautittavaksi. 

Pohjalle laskeutunutta savea ei juoda.

Tätähän ei kuulunut nauttia

Muuten savi ei maistu miltään eli maku on neutraali, paitsi ihan siinä lasillisen loppuosassa alkaa maistumaan hieman maa.

Jatkan saven juomista säännöllisesti ja kertoilen tuloksia myöhemmin lisää, jos niitä tulee tai ei tule.Avattu pussi säilyy kolmisen vuotta hyvänä kunhan sitä säilyttää kuivassa ja viileässä paikassa.

Dell'Eco-shop sivut on tarkoitettu kuluttajilla ja sieltä pystyy myös tilaamaan tuotteita. Sivuilta
löytyy kaikki Argitalin muutkin tuotteet ja muukin heidän tuotteet.

En hyödy klikkailuista mitään vaan olen laittanut ne teitä varten

10 kommenttia :

 1. Oho :o Nyt rupes kiinnostamaan! Mun täytyy ehkä tilata tuota testiin. :3

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen kerta kun kuulen juotavasta savesta, suoraan iholle tökättävät ovat huomattavasti tutumpia.

  Jännät mainospuheet näillä vain tuntuu olevan... Esimerkiksi joka ikinen ainesosa tällä pallolla on "alunperin kosmista syntyperää" olevaa, ei ainoastaan tässä savessa olevat. Lämpöenergiaakaan tuo tuskin paljon vapauttaa, vaikka olisi missä kuivattu. Hieno hommahan se on, jos nämä toimii, mutta itseäni aina ärsyttää tällaiset "huuhaa-puheet", kun oikeasti toimiviakin ja tieteellisyyteen perustuvia argumentteja olisi olemassa.

  Eikä nyt siis ollut tarkoitus mitenkään haukkua, oletan että käytät firman itsensä käyttämiä esittelytekstejä pohjana tälle jutulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ottanut haukkumisena :)
   Juu ja oikeassa olit tuossa teksti asiassa. Tämän takia haluankin itse kokeilla ja kertoa omat kokemukset ja lukea muiden kokemuksia tuotteista, koska ainahan mainospuheet on mainospuheita aika pitkälti oli sitten kysymyksessä ihan mikä tuote tahansa.
   Itsellä on toiminut juurikin väsymyksen kanssa ja vatsan toiminnan osalla.

   Poista
  2. Savessakin kun oikeasti ON hyviä aineita, ja monet siitä apua saavat mitä moninaisempiin vaivoihin, niin ärsyttää kahta kauheammin tuollaiset liirumlaarum-mainospuheet. Ehkä ensisijainen kohdeyleisö on sitten jotain hihhuleita, joihin tällaiset puheet vetoaa :D

   Poista
  3. Jos kuitenkin annetaan itse tuotteen mainostaa itse itseään näyttämällä miten toimii :)

   Poista
 3. Juotava savi kuulostaa jannalta, mut toi mainospuhe kylla arsytti muakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punnitse ja Säästä liikkeessä sain tähän ensi kosketuksen ja olin kans ensin et,TÄH! :D

   Poista
 4. Urheiluhenkeä, mä en varmaan saisi alas, vaikka onkin terveellistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ehkä näkö ei ole mikään puoleensa vetävä niin tää ei todellakaan maistu miltään :) Kannattaa kokeilla jos vaikka joskus näät maistiasia tästä niin yllätyt positiivisesti

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.