Taistelu pigmenttiläikkiä vastaan on alkanut

Kolmantena testiin saamistani Kiehl'sin tuotteista esittelen hoitotuotteen

Clearly Corrective Dark Spot SolutionTämä on kirkas hoitotuote, joka häivyttää iholta pigmenttiläiskiä, ihon värivirheitä ja hyperpigmentaatiota antaen iholle nuorekasta heleyttä. 

Tämän hoitotuotteen koostumuksen keskeinen aineosa, erittäin tehokas Activated C, on uuden sukupolven C-vitamiinijohdannainen. Kiehl'sin ainutlaatuinen kirkas ihonhoitotuote on 100 % aktiivinen ja alkaa nopeasti vaikuttaa myös syvällä oleviin pigmenttiläikkiin. Pigmentin kertymistä estävän teknologiansa ansiosta se hajottaa nopeasti ihon värivirheitä ja ehkaisee uusien pigmenttikertymien muodostumista. En olisi parempaa tuotetta voinut saada testiin! 

Itse oon jo muutaman vuoden ajan, aina kesällä, kun väriä on tullut kasvoille, kärsinyt myös noista pigmenttiläiskistä. Niitä on ylähuulen yllä ja toisessa poskessa ja viime vuonna läikkä tuli myös otsaan. Kasvoilla olen käyttänyt 30 suojakerrointa, tarvis varmaan siirtyä tuohon 50 kertoimeen.

Kattavissa tutkimuksissa Kiehl'sin kemistit havaitsivat, että innovatiivinen Activated C antaa oman merkittävän lisänsä taisteluun pigmenttiläiskiä vastaan: se ehkäisee melaniinkertymien muodostumista. Activated C itse asiassa hajottaa olemassa olevia melaniinikertymiä, häivyttää ihossa jo näkyviä pigmenttiläiskiä ja ehkäisee uusien melaniinikertymien muodostumista. 


Mielenkiinnolla odotan tämän tuotteen tuloksia kuukauden päästä. Tämän on osoitettu vaalentavan pigmenttiläikkiä kahdessa viikossa, neljässä viikossa koostumus alkaa vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihon värivirheisiin. Eli näykyviä tuloksia pitäisi sillon jo näkyvän minullakin. Kahdeksan viikon käytön jälkeen tulokset ovat osoittaneet yleissävyn parantuneen merkittävästi. 
Eli odotukseni on todella suuret. 
Activated C - ainesosa on molekyylikooltaan hyvin pieni ja erittäin vakaa. Tämä tekee siitä tehokkaan aineosan, joka vaikuttaa ensilevityksestä lähtien ja tarjoaa pitkäkestoisia tuloksia. 

Clearly Correctiven koostumus sisältää näitä aktiiviaineita:
Koivu-uute: Tunnetaan kyvystään sitoa kosteutta ja ravinteita dermikseen ja epidermikseen eli ihon ylempiin kerroksiin. Yhdessä Activated C:n kanssa tämä tehokas aktiiviaine auttaa häivyttämään värivirheitä.

Pioniuute: tämä perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty antioksidantti auttaa suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta hapettumisvaurioilta ja yhdessä Activated C:n kanssa se auttaa inhiboitumaan melaniinintuotantoa, mikä auttaa lisäämään ihon kirkkautta. 

Tuotetta levitetään puhtaalle iholle aamuin illoin hoitovoiteen alle. Voidaan käyttää myös paikallisesti tummien läiskien päällä tai näkyvien värimuutosten hoitoon käsillä ja kaulalla. 

Tämä on todella kevyt ja ihmeytyy nopeasti ihoon. Sopii myös herkkä ihoisille ja se mikä on hyvä, tätä voi käyttää ympäri vuoden. 

Tykkään siitä, että tämä on pipettipullossa mistä saa tippoja kerrallaan. Kuten muutkin, tämäkin on riitoisaa eli aina vähän kerralla. Silloin ei mene tuotetta hukkaan. 

Suositushinta 30ml 45 € ja 5oml 63 € 

Kuukauden päästä ollaan viisaampia tuotteen toimivuudesta omalla iholla.

2 kommenttia :

  1. Jään innolla odottamaan tän tuloksia. Itsellä ei ole pigmenttiläiskät ongelmana, mutta tällaiset speciaalimmat tuotteet kiinnostaa aina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla ootan itekkin tuloksia, koska nää on mulle joka kesäinen riesa :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.