One

Jokuset tarkkakatseiset lukijat ovat varmaan ehkä huomanneet, että joissakin postauksissa on ollut puhetta siitä, etä olen  koulussa.
 Nythän mulla on kesäloma mutta harjottelussa olin Kultajousi-myymälässä. Harjoittelu aika meni nopeasti ja yhden näytön sain tehtyä.
 Pääsin nopeasti töihin kiinni, koska olen allalla ollu 12 vuotta :)
Työkaverit olivat ihania ja kyllähän sitä kauniiden asioiden kanssa tykkään töitä tehdä. Harjoittelujakson loputtua sain heiltä lahjan. 
Se kyllä lämmitti sydän mukavasti. Lahjaksi sain siis o.n.e rannekellon.


Kello on keltakullanvärinen, mulla ei aikasemmin ole koskaan ollu kullanväristä kelloa kun käytän paljon enemmän hopea ja valkokultakoruja. Nyt silti olen taas pitkästä aikaa tykästynyt keltakullasta enemmän ja enemmän.


Kellotaulussa on numeroiden tilalla pienet kivet ja taulussa on koristeena kaksi pientä taulua eli kellotaulu näyttää chronograph taululta. 
Chronograph kelloissahan nuo pikkutaulut ovat myös toiminnassa eli niissä on ajanotto, herätys yms. 


Sen takia nuo painonupit tuon osoitinsiirtonupin molemmin puolin ovat vaan koristeena. 


Lukkona tässä kellossa on ns. kolmitaitelukko. Tämä on siitä hyvä, että jos jostain syystä lukko pääsee aukeamaan, kello ei kuitenkaan tipu kädestä.

Vasemmapuoleinen kuva otettu teltassa, muut ulkona
Vaikka minulla onkin tosi pieni ranne, kello ei näytä liian isolta ranteeseeni verrattuna. 

Kello on pölysuojattu eli tämän kanssa ei voi mennä veden kanssa touhuumaan ja eikä kannata urheillakaan tämä kädessä. Kellolle tulee myös 2 vuoden takuu.o.n.e- kelloja myyvät vain Kultajousi-myymälät ja värivaihtoehtojakin on 3 tämän keltakullan lisäksi.
 Ovh kellolle on 49,00€

Onko o.n.e kellot teille tuttuja?


En hyödy linkkien klikkailuista mitään, vaan olen laittanut ne teitä varten. 

13 kommenttia :

 1. Onpa kyllä kivan näköinen :) Mäki yritän välttää kultaisia koruja, mutta toisaalta haluaisin opetella pitämään sellaisia. Hopea kyllä sopii meikäläiselle paremmin. Tai oon mieltänyt sen sopivammaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormukset mulla on silti suurimmaks osaksi keltakultasia, mutta muut enemmän just hopee, valkokulta, teräskoruja. Ostin just aikas mageen kullanvärisen kaulakorun mitä voin sitte käyttää kellon kanssa :) Kannattaa ostaa kokeeks joku edulliset korut niin ei sitte harmita niin paljon jos et tykkääkkään niistä

   Poista
 2. Mää en myöskään välitä keltakullasta. Kierrän sen kaukaa... :D Hopeaa ja valkokultaa se olla pitää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Punakullan suhteen olen hieman kiikun kaakun. Kokeilin tätä samaista kelloa myös punakultaisena ja ei ollu todellakaan huono, ei vaan oo mitään se väristä. Muuten kyllä sekotan surutta kultaa ja hopeaa sekaisin :)
   Et sitten platinaa halaja? :)

   Poista
  2. Kyllä se sekin menis, samaten pronssi...

   Poista
 3. Vau, kyllä sun kelpaa :) Oon pienesti kade ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kultasepänliikkeessä työskentely on silti hieman haastavaa varsinkin silloin kun tulee uudet mallistot :D

   Poista
 4. Taitaa loytya useampikin o.n.e. omilta KJ-vuosilta. :D Mulla on ihan liian monta kelloa suhteessa siihen kuinka harvoin niita tulee kaytettya! Keltakulta ei kylla oikein iske..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii juu ku sä oot ollu kanssa siellä :) Mulla taas ei montaa kelloa oo ja valkoista kelloo nyt tässä himoitsen kovasti :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.