Arvonnan aika olisi nyt käsillä

Juuri tällä hetkellä istun junassa Anniinan ja Sigin kanssa matkalla bloggaajamiittiin Helsinkiin. Ilman tätä blogia en olisi saanut mahdollistuutta tutustua näihin kahteen ihanaan Naiseen ja kohta pääsen tutustumaan muutamaan lisää! Kääk, hieman jännittää. 

Arvontaa olisi siis tiedossa  teille ihanat lukijani.

Tämä arvonta on tarkoitettu julkisille lukijoille bloggerin kautta.
Ilman heitä blogi ei olisi täyttänyt 1.vuotta. Arvontapalkintoon osallistui myös yhteistyökumppani Kauneudenkauppa.fi IHANILLA tuotteilla. Todella ISO kiitos heille näistä kaunokaisista ja vielä kaksin kappalein, joten palkintoja arvotaan kaksin kappalein.


Palkintoja on siis kaksi.

1. palkinto pitää sisällään seuraavat tuotteet:


Opin Sheer tints minisetin, China Glazen magneettilakan, leimalaatan, MUS:n volyme mascaran, korvikset, kaviaarihelmiä, kirkkaita strasseja, sulkatarroja, kajalkynän, star dustin, essie lasiviilan ja kynsinauhatyöntimen.

2. palkinto pitää sisällään nämä


 Minisetit Opin Sheer tints minisetin  ja arkin ranskis vinyyleitä

Arvontaan voi osallistua vain ja ainoastaan julkiset lukijani blogin lukijaraadin kautta.

Näin osallistut: Kerro kommentissa nimimerkkisi, sähköpostiosoitteesi ja sen mistä haluaisit, että tekisin postauksen: joku tuote, tekniikka, väri, tai ihan jostain muusta aiheesta.

Arvonta-aika alkaa nyt heti ja päättyy 27.6 klo.23,59 Julkistan voittajan viikonlopun aikana ja voittajalla on muutama päivä aikaa vastata viestiin tai muuten arvonnat suoritetaan uudelleen.

1.palkinnon  voittaja ei osallistu 2. palkinnon arvontaan.

Postitan ainoastaan Suomen rajojen sisällä.

Kauneudenkauppa.fi lahjoitti arvontaan Sheer tints minisetit, ISO kiitos  heille!

(pahoittelut kuvien laadusta, oli hieman teknisiä ongelmia kuvausteltan kanssa)

Onnea kaikille arvontaan