Pientä synttärijuhlintaa tiedossa

Tätä päivää ollaan odotettu kun kuuta nousevaa. Juurikin tällä hetkellä starttaa Matkahuollon bussi ja minä ja mahtiystäväni ollaan matkalla tänne.

Jopas tuli kehno kännykkäkuva 

Edessä kaksi päivää armotonta jorausta, naurun räkätystä ja mukavaa yhdessä oloa. Samalla juhlitaan mun synttäreitä, jotka oli keskiviikkona. 
Oltiin muuten viime vuonnakin samoilla festareilla ja mun piti niistä kirjottaakin mutta päätin jättää kuitenkin tekemäti. Olisi tullut aikas kovaa tekstiä. Ystävän kanssa kiehuttiin järjestelyitä eikä se todellakaan vastannut VIP-lippujen luvattuja juttuja. 
Silti tänä vuonna rohkeasti taas ne samat VIP-liput ostettiin ja nyt innolla odotamme pitävätkö lupaukset tänä vuonna. 

Ruoka vaikuttaa kyllä todella mahtavalta vai miltäs kuulostaa esim.  välimerellinen pestopastasalaatti,  kreikkalainen kyläsalaatti, keittiömestarin merilohta aasialaisittain taikka grillikastikeella valellut kanavartaat. Tässä oli siis vain pintaraapasu siitä mitä on tarjolla. Itsellä ainakin tuoli kuola suuhun :D 

Iso kiitos jo etukäteen "anopille". Hän tuli tuuraamaan mua, sisar hento valkoista. Antilla on leikattu  vasen polvi ja oikeasta polvesta otettu siirrännäinen, joten  kävely on kielletty muutamaan päivään. Ilman apua hän ei pärjäisi ja Milolla ei olisi ulkoiluttajaa.  Nyt voin rauhassa olla festareilla kuunnellen hyvää musaa ja tanssia jalat kipeiksi. 

Tänä vuonna postaus on tulossa meni sitten festarit miten meni. Kuvat vaan ovat sitten kännykkä kuvia kun järkkäriä en mukaan ota :D 

Suvilahti ja We Love The 90's 
here we come 

Kuva on viimevuodelta

Ihanaa viikonloppua <3 ja instasta voi kurkistella festaritapahtumia :) 
8 kommenttia :

 1. Mukavaa viikonloppua toivotaan että sää suosii,nyt sataa ainakin vettä hesassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi mukava viikonloppu. Perjantaina hieman kastuttiin mennessä muuten kelit oli mitä loistavimmat.

   Poista
 2. Riemullista festariviikonloppua - ja kannat kattoon :)

  VastaaPoista
 3. Jee viettäkää aivan mahtavaa! Näytätte himskatin hyvältä <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.