Hyvältä näyttää

Viikonloppu se taas on ja meikäläinen on palannut töihin, tai olin jo eilen. Kyynärpää tuntuu tällä hetkellä hyvältä, jossain liikkeissä se antaa kuulua itesestään mutta ei ole lainkaan enää sellainen mitä oli alku viikosta. Lepo ja tulehduskipulääkkeet auttoivat ja maanantaina menen vielä fyssarille, jos häneltä saisin tietoa mikä kättä vaivaa. 

Kyynärpäästä johtuen haluankin näillä seuraavilla kuvilla toivotaa ihanaa viikonloppua  <3 


Lisää kuvateksti
Rakastan valokuvausta ja yhtenä haaveena onkin isona tulla valokuvaajaksi. Itsellä on paljon opittavaa kuvien ottamisessa sekä kameran käytössä. Valokuvauksessakin pätee sääntö: tekemällä oppii :) 


14 kommenttia :

 1. Ja sitä sääntö nämä kuva vahvistavat; kauniita, voimakkaita, kiinnostavia!! Pitänee itsekin kaivaa järkkäri taas käyttöön, älypuhelimen kamera on helppoudellaan houkuttanut käyttämään nyt liian kauan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vintagentti! :)
   Itse taas en oikein osaa ottaa sillä puhelimella kuvia kuten en oikein pokkarillakaan. Johtuu kyllä osittain siitä, että kun ne ovat niin kevyitä ja jotenkin ne vaan pääsee tärähtämään :D Nykypäivänä kyllä niilläkin saa jo tosi hyviä kuvia mutta ilman järkkäriä en reissuun lähde :D Nyt olen ostanut Olympus PEN-6 ja sen kanssa meinaa mennä välillä hermo, en oikein haltsaa sitä vielä. Ehkä joku päivä.

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia ja tunnelmia.
  Aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Sukeltaja-koira. :D Ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli Milon eka sukelus ikinä! Muutenkin se melkein ui silloin kun Urho näytti sille mallia <3
   Urhosta tuli samana päivänä simpukan kalastaja.

   Poista
 4. Ihania kuvia, noihin tunnelmiin on kiva palata kun pimeä syksy alkaa. Valokuvausmaailma on tosiaan kiehtova. Mulla on ollut viikonloppuna ystävältä lainassa uusi objektiivi ja vitsit miten on ollut hienoa kuvata. Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, väriä kyllä kaivataan kohta kun se pimeys iskee. Rakastan valokuvat ja se tunne kun olet onnistunut saamaan esim. surenkorennosta selkeän kuvan :) Tulossa on tännekkin näytille.
   Makroobjektiivi olisi täällä hankintalistalla jossain vaiheessa mutta onneksi on mies joka harrastaa kuvausta kanssa ja molemmilla on Canonin rungot, saan hältä lainaksi mutta oma on silti aina oma :)

   Poista
 5. Ihanan eläväisiä kuvia! <3 Loistavaa kuulla että kyynärpää on paranemaan päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nena Sofia <3

   Onneksi on jo suht hyvä, vielä pitää varoa pari viikkoa..

   Poista
 6. Kerrassaan upeita kuvia! Mitä herkkuja. Toivotaan että kyynärpää on pian entistä ehompi, <3 Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia <3 Toi liha oli kyllä Antin parvuuri :D
   Jos ei nyt parempi niin edes entisensä :) <3

   Poista
 7. Valokuvaus on kyllä siitä mielenkiintoinen harrastus, että ikinä ei ole valmis, aina on jotain uutta opittavaa. Kokeilemalla oppii ja myö muiden kuvia katsomalla. Kesä on niin kivaa aikaa, kun valoa on paljon ja luonto parhaimmillaan. Vitsit mitä herkkuja, ei pitäisi katsella tällaisia kuvia nälkäisenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut niin asiaa.
   Huomaatko muuten tuttua paikkaa yhdessä kuvassa? ;D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.