Shanghai Cowboy, mahtava ruoka ja seura

Tuli sitä lomalla tehtyä muutakin kun reissattua ulkomailla ja sukuloimassa. 
Aikaisemmin vinkkasinkin jo, että olin viime viikolla pyörähtämässä Hesassa ja samalla reissulla tapasin huoneellisen mahtavia ihmisiä <3


 Olen päässyt mukaan  uraa uurtavaan "aikuisten"  pakko oli laittaa toi aikuiset heittomerkkeihin, kun jotenkin en koe olevani vielä aikuinen, ikäkriisi :D bloggaajien portaaliin. Taisin muuten siitä jo vinkatakkin ja sivupalkista löytyy logo ja myös linkki sivuille.
40+ blogiportaalin upeat bloggaajat kokoontuivat ensimmäistä kertaa samankaton alle tai siis osa meistä, 15 blogia. Yhteensä meitä on tällä hetkellä 24 mahtavaa blogia. Meinasin kirjoittaa naisia mutta mukana meillä on myös mies  Habanerokitchenin takaa. 
Se mikä meidän yhteisössä on parasta, jokainen saa olla juurikin sellainen kun haluaa, kirjoittaa siitä mistä haluaa ja mikä itseään sillä hetkellä kiinnostaa.  Meidän voima on se , että ollaan erilaisia mutta kuitenkin samanlaisia <3 Mukana on isoja blogeja, pieniä blogeja, "vanhoja" konkareita, "nuoria" ensi askeleitaan ottavia blogeja ja sitten meitä "teinejä" jotka ovat jo pari vuotta vanhoja :D 

Nyt muuten 40+ blogit- facesivuilla on menossa arvonta, palkintona on Cutrinen hiustuotteita. Kannattaa ilman muuta osallistua arvontaan :) 

Kuvista on pakko sanoa heti alkuun, että opettelen vielä käyttämään tuota mun  pari kuukautta vanhaa Olympus PEN EPL- 6 kameraa.  Yleensä otan kuvat Canon 600D.  Pahoittelut kuvien huonosta laadusta.


Paikkana oli itselle aivan uusi tuttavuus nimeltä Shanghai Cowboy, joka sijaitsee Mikonkatu 4:ssa.  Monet Helsingin ravintolat ovat itselle "uusia" tuttavuuksia :D Vaikka siellä on nyt viimeisen vuoden aikana tullut käytyä monesti niin aikaa ei ole kyllä ravintoloissa syömiseen ollut. 
Iso kiitos taas kerran kännykän navigaattorille, ilman sitä en olisi perille osannut.  Shanghai Cowboyn meny on sekoitus meksikkolaista ruokaa aasialaisittain. Ravintolan ilmapiiri on rento ja se mikä oli tosi jänskä, ainakin omasta mielestä, on se, että henkilökunta on omissa vaatteissaan. Mehän olemme tottuneet  ravintoillassa siihen, että henkilökunnalla on yhteinäiset työasut. Omien vaatteiden pitäminen teki paikasta vielä ripauksen rennomman.  Myös aterimet ovat ihan eri paria mikä antaa myös mielestäni kivan lisän :) 


Meille oltiin varattu oma kabinetti, jossa saimme höpöttää kaikessa rauhassa kameroiden kanssa :D 


Ruokalistasta oli mitä herkullisempia ruokia, yksi nousu kuitenkin yli kaiken.  Suklaalla ja colalla valmis Kristallikimaran Mysterious M:n   kanssa mietittiin, mitenköhän niitä pystyy syömään sillai siististä, ettei koko naama oo tatinoissa. Otimme kuitenkin riskin ja voi pojat sentään!!! 


Liha irtosi luista hieman kun edes näytit sille viestä, suli suuhun ja se maku. Vieläkin nousee kuola suuhun kun tätä kirjoitain ja harvoin tälläistä tapahtuu. 


Ei nämä muutkaan huonoilta näyttäneet :)
Tänne tuon Antin syömään, kun yhdessä suuntaamme Helsinkiin. Juurikin sen tyylistä ruokaa mistä hän tykkää. Ihanan tulista mutta ei liikaa. 

Jos rakastat sopivasti tulista ja jänskästi erilaista ruokaa, Shanghai Cowboy on juuri se paikka!

Meidän ihana miitti oli järjestetty yhdessä Hok-Elannon ja Shanghai cowboyn kanssa.
Iso kiitos vielä kerran paikasta ja mahtavasta ruoasta, aivan huippu <3.

Pienet yllärit saatiin myös kotiin viemisiksi

Oli todella ihana nähdä kaikki mahtavat bloggaajakollegat ja toivottavasti tapaamme taas pian <3 

Eihän Hesan reissu oo reissu eikä mikään jos sitä ei mene käymään kynsilakkataivaassa ;) 
Näitä on tulossa  ensi viikolla :)  


Jos sinulla heräsi ajatus, siitä,  että mäkin   haluisin kuulua tuohon mahtavaan, toisiaan kannustavaan ja inspiroivaan porukkaan laita rohkeasti hakemusta tulemaan.13 kommenttia :

 1. En niin kestä - siinä kun en päässyt paikalle menetin Paitsi teidän muiden tapaamisen myös nuo herkut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi kun et päässy tulemaan. Seuraavalla kerralla sitten.

   Poista
 2. Oi minkä näköistä ruokaa! Slurps. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se maku! Kuola tulee heti suuhun kun kattonkin tuota lihaa :D

   Poista
 3. Herkulliselle näyttää tuo teidänkin ruokanne! Kiva oli tavata :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja nuo ruuat, oli kyllä mielettömän hyvää. Kiitos ihanasta seurasta <3

  VastaaPoista
 5. Olipa hei Dioriina mukava tavata <3!!

  VastaaPoista
 6. Oi, kiitos JohaNna tosi paljon! <3 Tervetuloa mukaan ja toivottavasti viihdyt matkassa :) Toiveita ja vinkkejä otan ilomielin vastaan ja ilman muuta käyn kurkistamassa :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.