Insjö, joka naisen pelastaja ja miksei myös miehenkin

Kuinka monella teistä on mennyt hermo, kun kiireessä taikka esim. kaupan kassalla koitat löytää jotain tarvittavaa bonuskorttia tai sitä hukassa olevaa kolikkoa, kaiken sen tavaran joukosta mikä mukanasi kulkee? Lastaat siinä sitten melkein koko kassin sisällön tiskille.
Käsi pystyy vaan, täällä nousi ainakin.

Itse kannan mukanani aikas isoakin kassia, kun koko pieni omaisuus tarvii olla mukana. Eihän sitä koskaan tiedä mitä aina tarvii....mukamas.

Kuinka monelle on käynyt niin, että aamulla vaihdat kassia lennossa ja  töihin päästessäsi huomaat, että ne hemskatin työavaimet on siellä toisen kassin taskussa? Täällä nousi käsi taas pystyyn.

Mutta eipäs nouse enää kummassakaan tapauksessa. 
Mun pelasti  Insjö ja bagINbag eli sisälaukku.

Insjö-nimi viittaa sanoihin sisävesi ja järvi pohjoismaisissa kielissä. Pohjolan järvet ovat kauniita, etenkin tyynen pinnan sileät väreilyt. Insjö-laukku käsilaukussasi edustaa ja muistuttaa seesteistä järveä. Haluamme tuoda sen tyynen rauhan ja pehmeät liikkeet jokapäiväiseen elämääsi Insjö bagINbag -laukkujen ja -tuotteiden mukana.
Näissä kätevissä sisäkasseissa tavarat pysyvät ojennuksessa ja löytyvät todella helposti. Kassien sisältä löytyy monta pikkutaskua sekä myös yksi vetoketjutasku. Ulkopuolelta löytyy lisää taskuja sekä myös lenkki mihin voi kiinnittää avaimet, avainlenkki löytyy muuten myös sisäpuoleltakin :)Keinonahkainen Pink avainrengas on todella kätevä pikakiinnityksen vuoksi. Kuvassa näkyykin tuo avainlenkki mikä löytyy yhdestä ulkotaskusta. Avaimet saa helposti irti juurikin tuon pikakiinnityksen ansioista, ei tarvitse koko kassia nostaa siihen lukon viereen. Ja kun avaimet on tuossa kiinni, eivät ne päässe kovassakaan menossa tippumaan kassista. Tämän hinta on 6 €. 


Kassit on nimetty kivasti ja  tämän nimi on Saimaa ja väri on Pure Black ja sisus on vaalea Lava Grey.
Saimaa on sisälaukuista isoin. Kokoa tällä on  17x27x10.  Sisäkassit on valmistettu nailonista mitä pystyy tarvittaessa puhdistamaan. Taskuja on ulkopuolella 5. Sisältä löytyy yksi iso, yksi vetoketjullinen ja 8 pientä. Kerrankin tavarat lyötyvät helposti ja ovat järjestyksessä. Värejä löytyy myös useita ja yksi niistä on tämän kesän pirtsakka fuksia. Saimaan hinta vaihtelee 46 eurosta 48 euroon .


Ja siis tämä tavara määrä mitä  Saimaa vetää sisuksiinsa. Katsokaa nyt.

Ihan vaan muutama tuote

Niin paljon mutta kaikki ihanasti järjestyksessä ja todella helposti löydettävissä. 

Pienempi sisälaukku on  nimeltään Inari. Inasrissa on ennemmän ulkotaskuja verrattuna Saimaaseen.


Inarin koko on 17x27x10.  Saamani Inarin sävy on Chocolate Brown ja sisus on pirtsakka Rasberry pink. Inarin hinta on 38 €
Inarista löytyy myös useita eri värejä.
Tämä inari on juurikin omiaan hieman pienempään kassiin tai voihan tätä käyttää esim. meikkipussina. Sopii myös sellaiselle kenen EI tarvitse kantaa mukanaan koko omaisuuttaan niin kuin eräät.

Huomasin myös kun selailin heidän nettisivujaan niin kasseihin on saatavissa myös olkahihna. Sen pystyy kiinnitämään tuohon Saimaaseen.


Uutuutena on Lampi, joka on tarkoitettu kaikista tärkeimmille tavaroille eli pankki- ja luottokorteille, unohtamatta bussikorttia.  Tämän materiaali on nahka ja värejä on kolme. Hinta tällä on 26 €.

Lampi Leather Lemon Yellow
Keltaisen ihanuuden nimi on Lemon Yellow 
 Jälleenmyyjät pääset katsastamaan tästä mutta tuotteet ovat myös tilattavissa heidän omasta verkkokaupasta. 

Tälläinen kuuluisi olla meillä kaikilla, myös miehillä ketkä käyttävät kassia. :)

Oikein ihanaa sunnuntai jatkoa kaikille <3


Tuotteet saatu
14 kommenttia :

 1. Tuo isompi kassi olisi kuin mulle tehty! Voi kun olisi ihana tunne, kun käsilaukku olisi aina järjestyksessä. Nyt saa etsiä kaikkea tarvitsemaansa aina ikuisuuden. Tuo pienempi Insjö multa löytyy, mutta se ei ole vielä päässyt käyttöön. Mä kannan aina mukanani melkein koko omaisuutta, joten tiukkaa tekee saada kaikki mahtumaan tuohon pienempään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Saimaa on kyllä todella kätevä. Ei tarvi enää tuskailla ja kaivaa laukun pohjaa, löytämättä mitään :D

   Poista
 2. Insjö on niiin kätevä, rakastan sitä :) kaikki pysyy järjestyksessä ja löytyy jos pitää äkkiä kaivella jotain :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon niin kuolannu tuon insjön perään että! Hinta on vaan niin irvokas suoraan sanottuna etten raaski ikimaailmassa ostaa tuommoista. Huutava tarve mulla tommoiselle oli ja niimpä aloin etsiä ulkomaisista nettikaupoista vastaavaa ja löysinkin, voi sitä riemua. Hintaa tuli jotai 4 euroa kotiin kannettuna ja hyvin on jo puolisen vuotta mun laukussa kulkenut ja kestänyt. On kyllä niin näppärä apu laukkuun ku laukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä niin käteviä. En tajua miten oon voi tullu toimeen ilman :D

   Poista
 4. Isompi kassi sopisi myös minulle.
  Kassi on kivannäköinen vielä käytännöllisyyden lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on ja varsinkin tuohon Saimaaseen on saatava se olkahihna ja voi sitten käyttää pelkästään sitä välillä.

   Poista
 5. Tällänen olis kyllä kätevä, jos vain omistaisin enemmän kuin yhden käsilaukun. Ja jos kantaisin sitä joka paikkaan mukana. Tosin tuo pienempi olis aika passeli matkatoilettilaukuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta sulle sittten toi Inari olisi omiaan. Nää on kyllä käteviä.

   Poista
 6. Laukunsisuslaukut on NIIN parhautta. Itselläni on yksi, mutta se on sellainen lepsua materiaalia. Nämä kyllä kiinnostavat. Keltainen olis aika HOT.

  VastaaPoista
 7. Kun käsilaukku olisi järjestyksessä, niin välttyisi monelta pikku paniikilta kun pelkää tavaroiden olevan hukassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän just ton tunteen mutta onneks sitä ei enää tuu kun on nämä apuna :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.