Seerumi aikuiselle iholle

On aina ilo päästä tutustumaan itselle uuteen sarjaan ja vielä parempaa, kun se sarja yllättää sinut niin, että olet pelkkää hymyä. Näin kävi minulle tämän sarjan kanssa.
Ja ilman muuta haluan kertoa myös teille tästä. 

être belle on saksalainen hoitolasarja, joka on korkeatasoinen ja erittän kattava. Ihonhoitosarjassa löytyy  hoidot ja tuotteet kaikille ihotyypeille ja ihon erilaisiin ongelmiin. 
être bellen kulmakivet ovar yhdisteltävyys, turvallisuus ja uudistuvuus. Tuotteita myydään yli 55 maassa ja tuotteet valmistettaan puhtaista ja korkealuokkaisista raaka-aineista. Sarjaan kuuluvat meikit, ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle koti- ja hoitolakäyttöön.  Tuotekehittelyn kulmakivinä on: ihoystävällisyys, tehokkuus ja laatu.  Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä. 

Kun ikä alkaa 4 niin viimeistään silloin on otettava  käytöön kovat aseet. Ei tästä meinaan enää nuoruta vaikka kuinka sitä paljon sitä vastaan koitan tappella :D. Onneksi silti ikääntymisen vaikutuksia ihossa voidaan eri tuotteiden avulla hidastaa ja korjata. 
Kuten otsikosta näkee tämän päivän aiheena on uutuus yöseerumi, joka on tarkoitettu aikuiselle iholle. 

 Täsmäase on nimeltään Skin Therapy Cellular Night Repair, ylellinen  yöseerumi joka korjaa ihoa kun nukut. Mikä voisi olla ihanampi tapa hoitaa omaa ihoa kuin nukkumalla? Itse olen seerumien kanssa vasta alkutaipaleella, jotenkin ne on vaan jäänyt käyttämättä. Eikö se niin mene ettei suutarin lapsillakaan ole kenkiä :)
 Nyt kun olen kuitenkin päässyt testailemaan muutamia eri seerumeita,  niin en enää osaa olla niitä ilman :) Seerumit kuuluvat ihonhoitoruutiineihin varsinkin juuri iltaisin. Yö on parasta aikaa antaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon, ihon uusiutuminen on silloin vilkkaimmillaan. 
Tuotteen luvataan korjaavan auringon, iän ja ilmaston aiheuttamia vaurioita. Pääraaka-aineena on seerumissa on Plukenetia Volubilis- siemenöljy. Se on peräisin kasvista, jota on viljelty Amazonin sademetsissä satoja vuosia sen lukuisten terveysvaikutusten vuoksi. Tämän lisäksi seerumi sisältää mm. Piiankielta ja Ukonkauraa.
 Seerumia  levitetään 2-3 tippaa  kasvoille iltaisin ja hierotaan kevyesti kunnes on imeytynyt. Itse olen levittänyt myös kaulalle, koska ei missään nimessä saa unohtaa hoitaa kaulan ihon. Tämä imeytyy nopeasti ainakin itsellä.
 Lopuksi yövoide päälle. Olen käyttänyt tätä myös yönaamioiden alla ja voi, että kuinka ihanalta iho onkaan tuntunut aamulla. Ja sen tunteen haluan tuntea tästä edeskin.

Anti-age tunnisteella  tulee löytymään  muitakin aikuiselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Tulen lisäämään tunnisteen myös aikaisempiin postauksiin, missä olen sellaisia tuotteita käyttänyt.

Näiden  ihanien  être belle tuotteiden jälleenmyynti hoitolat löydät muuten täältä. Hoitolassa
 voi mennä nauttimaan myös être belle hoidoista.
Suositushinta tällä upealle syöseerumillle on 42,90 € ja pullon koko on 15 ml.

Kuuluuko seerumit sun ihonhoitorutiineihin?

Itse menenkin tästä taas laittamaan seerumin kasvoille ja sen päälle kosteuttavan yönaamion.


Hyvää yötä kaikille teille ihanuuksille <3
Tuote saatu testiin

10 kommenttia :

 1. Mä olen maailman huonoin päivävoiteiden käyttäjä, joten kaikki yöhoidot iholle kuulostavat hyviltä.
  Hyvän kuuloisia tuotteita ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä ovat todella laadukkaita.
   Nyt sun vaa tarvii koittaa saada rutiinit myös aamuisin ihonhoitoon :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä. Tältä kyseiseltä merkiltä olen saanut näytteitä, mutten ole tuotteisiin muutoin tutustunut. Ihanaa, jos tuotteet toimivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella mahtavaa kun löytää tuotteen mikä todella toimii eli suosittelen kyllä lämpimästi :)

   Poista
 3. Aina kun otsikossa lukee "aikuiselle naiselle" tarkoitettu kosmetiikkatuote, on tämän ladyn pakko vilkaista!
  Yöllä käytettävä seerumi tuntuu hienolta idealta laiskalle ihonsa hoitajalle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskalle ihonhoitajalle juurikin öisin vaikuttavat tuotteet ovat mahtavia vaikka pitää sitä ihoa hoitaa myös aamuisin :)
   Kannattaa katsaa myös se anti-age tunniste, koska aina en otsikkoon laita aikusille iholle ;)

   Poista
 4. Etre Bellen tuotteet on kyllä niin <3. Tämäkin kuulosti hyvältä. Itse olen ihan "hulluna" niihin kosteuttaviin helmiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sun kosteuttavat helmet <3 Nämä tuotteet ovat kyllä mahtavia.
   Kiitos taas kerran ;)

   Poista
 5. Seerumit kuuluu mun pysyviin ihonhoitorutiineihin :) Enää ei pysty olemaan ilman, muuten tuntuu kuin joku jäisi puuttumaan! Tämä on ihan uusi sarja mulle, joten kiitos vinkistä :) Varmasti tutustun jossain vaiheessa tuotteisiin paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa Mia ilman muuta tutustua tähän sarjaan. Et tule pettymään!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.