Luminous Silk Compact by Giorgio Armani

Meikkivoide, ilman sitä en tulisi toimeen.
  Couperosan punoituksen kestää kyllä kotioloissa ja mökillä, silloin en meinan meikkaa. Mutta pois kotoa lähtiessä sitä haluaa tasoittaa ihon sävyä ja pintaa. Tänä kesänä eivät harmilliset maksaläiskät pahemmin haitanneet, onneksi, osasyynä taisi olla myös Kiehl's  Dark spot.  
Itsellä on muutama vaatimus meikkivoiteelle, sillä ikä tekee omat vaatimuksensa. Haluan meikkivoiteen olevan mahdollisimman kevyt, juonteet, ne pirun juonteet ja samalla kuitenkin myös sitä peittävyyttäkin saa olla.
 Aikaisemmin olenkin täällä jo hehkutellut Armanin Luminous Silk Foundation meikkivoiteesta ja nyt olen saanut käsiini aivan mahtavan uutukaisen 

Luminous Silk CompactItsellä ei oikeastaan taida olla yhtään kokemusta meikkipuutereista. Jotenkin vaan olen kokenut ne sellaisiksi, että niillä helposti saa liian paksun kerroksen aikaan eikä levity iholle tasaisesti.  Aamuisin ei ole yhtäkään minuuttia hukattavana ylimääräiselle häivytyksille. Odotuksen tämän suhteen olivat suuret ja mielenkiinnolla lähdin tätä kokeilemaan.


Tyylikäs rasia huokuu ylellisyystä

Tämä tuntuu meikkivoiteelta iholla ja samalla jättää samettisen luonnollisen pinnan iholle. 
Meikkivoiteen luvataan tuntuvan, hengittävän ja näyttävän silkiltä ja sitä se juurikin tekee. 


Koostumus on ihanan pehmeä ja kevyt.
Samalla kuitenkin tasoittaa ihon pinnan epätasaisuutta antamalla kevyen mattapinnan. Ei todellekaan tee mitään paksua kerrosta. Tämä tuntuu sormissa yhtä pehmeältä kuin vauvan pylly jos nyt niin voisi tätä kuvailla. 

Toinen mikä minut yllätti on tämä vippa.


Vipasta on kaksi eri puolta,  tumma ja vaalea. Vipan vaalealla puolella saa samettisen, puuterimaisen lopputuloksen, omiaan korjailuun päivän aikana  ja  tummalla puolella taas ihanan kevyen meikkivoiteen lopputuloksen. 
Voi kun pystyisin laittamaan tähän mukaan sellaisen koepalan mitä voisi hiplata. Vipan molemmat puolet ovat todella silkkisen pehmeitä, valkoinen puoli silkkisempi kuin musta.  Tätä voisi vaan hiplata päivät pitkät.

Meikkivoide tuntuu iholla juurikin sellaiselta mitä sen luvattiinkin tuntuvan, ihanan silkkiseltä. Peittävyyttä olisi ehkä saanut olla hieman, toisaalta silti itselle peittäyys on hyvä.
  Haluan kuitenkin meikkivoiteen olevan ennemmin  hieman läpikuultava ennemmin kuin täysin peittävä.
Vippakin toimii niin kuin luvattiin ja todellakin sillä saa kaksi erilaista lopputulosta. Tykkään tälläisistä monitoimituotteista.


Rasiassa on iso peili mukana, iso plussa siitäkin, ei tarvits erikseen kanniskella peiliä mukana.

Sävyjä löytyy kahdeksan erilaista.  Saamani sävy on 5.5  ja itselle hieman liian tumma. Kunhan ovat saapuneet myyntiin mennen kyllä hakemaan omalle iholleni oikean sävyn. 
Tämä ihanuus on tulossa myyntiin nyt  elokuussa. Rasia ja väri myydään erikseen eli seuraavalla kerralla ei tarvitse ostaa kuin täyttö.Sävyn arvioitu kuluttajahinta on 55 € ja rasian 20€.

Jos haluat meikkivoiteen joka on ihanan kevyt, samettisen pehmeä, ylellinen, ihon sävyö tasoittava niin tämä on juurikin sinua varten.


Olen myyty <3

Oikein ihanaa viikonloppua <3Tuote lehdistönäyte

10 kommenttia :

 1. Itse pakettikin on hieno! Mä en ole koskaan oppinut käyttämään meikkivoidetta...pitäiskö näin vanhoilla päivillä opetella.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Giorgio Armanin tuotteet on kaikki niin tyylikkäitä. Suosittelen kyllä lämpimästi sitten tutustumaan tähän. Ihanan kevyt ja ei todellakaan jätä mitään sellaista pakkelikerrosta iholla.

   Poista
 2. Oih mikä ylellisyys, mä vaan kuolaan täällä. Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ois niin sun, siis kertakaikkisen ihana. Pakko saada omaan ihon sopiva sävy.
   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tää on ihana!
   Yllätti mut kyllä ihan täysin :) Kunhan saan vielä sen oman sävyn niin avot!

   Poista
 4. Kuulostaa loistavalle tuotteelle! Kaikki paksut meikkivoiteet ovat ihan no-no jo sen takia, että ne tuntuvat niin hengittämättömille ja ihoa tukkiville. Mulla on suht tasainen ihon sävy, joten kevyempikin peittävyys riitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tutustumaan tähän, on juurikin ihanan kevyt.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.