Syyskuun Livbox 2015

Tervehdys täältä sohvan nurkasta! Flussan kourissa täällä ollaan ja sen takia täällä blogin puolella on ollut hiljaista. Astma tekee tästä perus taudista hankalan kun ei meinaa henki kulkea ja keuhkoihin pistää vähän väliä. Onneks eilen oli vapaa päivä ja sain levetä kunnolla, olisi ollut kyllä menoja mutta minkäs teet kun tauti kaataa petiin. Nyt onneksi on jo hieman helpompi hengittää ja tänään on vain 4 tunnin työpäivä. 

Sain oman boxini jo keskiviikkona ja silloi jaksoin illalla ottaa kuvat mutta siihen se sitten jäikin. 
Syyskuun boxi on niinsanottu bloggaajaboxi eli 9 eri bloggaajaa saivat valita suosikkituotteensa ja se laitetttiin boxiin. Boxeissa on siis monta eri variaatiota ja niitä en ala käymään läpi vaan ainoastaan tämän oman boxin sisällön. Tuoksusta en osaa sanoa mitään, kiitos nuhanenän :D 
Mielenkiinnolla jäin odottamaan kenen kolleegan tuotteet boxistani löytäisin. 

Väriteema on oma lemppari, eli mustavalkoinen. 



Carmex, Classic huulivoide


Tämä tuote on Karkkipäivän Sannin valitsema. Ehdoton tuote ulkoiluun- ja tietenkin ihan jokapäiväiseen käyttöön. carmex viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti, ja sillä on antiseptinen vaikutus. Aineosat hellivät kuivia ja rohtuneita huulia. Mentoli ja kamferi antavat viilentävän tunteen. 
Ovh 2,45 € / 7,5g, boxissa norm. koko


Carmex on ollut ainakin kahteen kertaan jo boxissa ja molemmat löytyy täältäkin laatikosta. Vaikka tuote on hyvä, olisin kuitenkin toivonut tilalle jonkin toisen tuotteen. 
 Itse en henkilökohtaisesti tykkää huulirasvoista jotka ovat purkissa. Kynnenaluset täynnä voidetta kun tätä laittaa, ei kiitos :) 

Clarins Beauty Flash Balm



MaanoMeikkaa-vlogin Maanon valinta. Pikakaunistaja, joka häivyttää kasvoilta kaikki väsymyksen merkit. Tuote tekee ihosta heleän ja parantaa meikin raikkautta ja kestoa. Tätä voi käyttää myös heleyttävänä naamiona 2-3 kertaa viikossa. 
Ovh 45 €/ 50ml, boxissa 15 ml

Tämäkin on tullut ainakin kertaalleen minulle boxin mukana. Olin vallan unohtanut koko tuotteen ihan mukana muistutus tämän tuotteet olemassa olosta. Tarviipas kokeilla heti tänään, koska heleyttä tässä kyllä tarvitaan :) 

Trind Nail Repair Natural kynnenvahvistaja



Charming Nails-blogin Tainan valitsema. Tämä on tarkoitettu, katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Lujittaa heikkoja kynsiä ja pitää ne joustavina. 
Ovh 16,50 €/ 9ml, boxissa 4ml

Tämäkin tuote on tainnut olla aiemmin boxissa. Itse en osaa tästä sanoa mitään eli kannattaa käydä lukasemassa Tainan blogista. Omat kynnet ei vahvistajaa tarvitse, jos ne katkeavat niin silloin ovat liian kuivat ja niihin käytän kuurina silloin Opin Nail Envyä, joka on tarkoitettu kuiville kynsille.


Lumene Blueberry Kulmien muotoiluvaha


Nude-blogin Erikan valinta. Kulmien muotoiluvahalla muotoilet kulmat tarkasti ja vaivattomasti. Kulmatuotteiden harmaapohjaiset sävyt sopivt täydellisesti suomalaiselle kuluttajalle. 
Ovh 8,90 €/ 5ml, boxissa norm.koko

Tätä testaan ihan mielenkiinnolla, saattaa olla kyllä, että väri on liian vaalea. Tykkään käyttää kulmissa nykyään vahoja juurin sen helppouden takia. 

Maria Nila Luminous Colour Masque



Glitz&Glamin Minnan lemppari. Hellävarainen hoito värjätyille hiuksille, joka kosteuttaa, ravitsee sekä antaa silkinpehmeän lopputuloksen. Tuote on valmistettu 100% vegaanisista aineista ja on parabeeniton ja sulfaatiton. 
Ovh 19,60 € / 250 ml, boxissa norm. koko

Ihan uusi merkki itselle ja tämä menee testiin heti huomenna. 
Onneksi sain tämän enkä sitä öljyä joka oli yhtenä vaihtoehtona. Rakastan naamioita eli tämä kyllä oikea valinta. Odotan, että pääsen kunnolla nuuhkimaan tämän tuoksua, koska veikkaan, että se on ihana! 

Dermalogica PreCleanse



Ostolakossa-blogin Virven lemppari. Puhdistus öljy, joka liuottaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kaiken lian ja meikin iholta, myös silmämeikin. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. 
Ovh 49,70€/ 150 ml, boxissa 30ml

Tämä on boxin toinen erittäin mielenkiintoinen tuote. Vastaavanlaista puhdistusta olen testaillut nyt Vichyltä ja tykkäsin siitä. Testiin menee tämäkin hetinmiten.

Loppupeleissä sisältö oli ihan jees, kuitenkin olisi ollut kiva saada sellaisia mitä ei ole ennen ollut, mutta toisaalta taas senkin ymmärtää kun kyseessä oli kuitenkin suosikkituotteet. 

Kaikki viisi blogia kuuluu omalle lukulistalle, sekin oli kiva juttu eikä Maanokaan vieras ollut ;) 

Mitäs olit mieltä tuotteista? Ja oliko sulla erilainen sisältö? 

Mukavaa viikonloppua kaikille. Itse käperryn vielä peiton alle vähäksi aikaa ennen kun tarvii lähteä töihin. 

22 kommenttia :

  1. Tuo Dermalogican tuote oli meillä eri, muuten samat. Huulivoiteesta samaa mieltä siitä, että sormella purkista huulille, ei ihan nappaa, mutta muuten mielenkiintoista kokeilla tätä. Minulle kun se oli entuudestaan tuntematon voide. Kulmavaha oli minullekin liian vaalea. Harmi. Ihan kivoja tuotteita silti kaikki.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli hiusöljy ja Glamglow naamio :) ihan oli kiva boxi, muutamia uusia mielenkiintoisia tuotteita sekä vanhoja tuttuja :) en voi valittaa.

    VastaaPoista
  3. Puhdistusöljy ja naamio tulisivat ihan heti täälläkin käyttöön. Aikas kiva paketti.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamiot on ihania. Oli tämä ihan jees.

      Mukavaa viikonloppua myös sinulle Outi!

      Poista
  4. mullaki muuten sama mut toi dermalogica eri

    VastaaPoista
  5. En ole vieläkään toipunut siitä, että boxissani ei ollut himoamaani Cutrinin hiusöljyä. Mutta mä olenkin tänään pahalla tuulella ;) Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mulla ois ollu se öljy niin olisit saanu sen multa <3

      Iloista viikonloppua myös sinulle Tiia <3

      Poista
  6. Ihan sama sisältö oli, ja siitä omaan blogiini jo kirjoittelinkin.

    VastaaPoista
  7. Kiva, että sinulle sattui se sinua miellyttävämpi vaihtoehto. :) Toivottavasti tykkäät. Uskoisin tuon sopivan sinun hiuksillesi erinomaisesti. Se kun on oikeasti sellainen kaikille hiuksille -hiusnaamio. Kosteuttaa ja pehmentää hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, naamio oli kyllä just oikee vaihtoehto :) Taitaa tuoksukin olla tässä aikas jees, mitä kävin lukasees sun blogista ;)

      Poista
  8. Minä sain toisen boxin, tykkäsin kyllä :)
    http://maikinkotona.blogspot.fi/2015/09/livbox-syyskuu-2015.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarviipas käydä lukasees se, koska kiinnostaa kyllä mitä se toinen piti sisällään :)

      Poista
  9. Kirjoittelinkin omastani, vähän erilainen oli sisältö. :)

    VastaaPoista
  10. Mielenkiintoinen boksi, ihanaa kun ne on alkaneet tekemään enemmän näitä bloggaaja-juttuja :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.