Daisy Sorbet by Marc Jacobs

Olen niitä ihmisiä, joiden päivittäiseen elämään tuoksut kuuluvat. Tykkään vaihdella melkein päivittäin tuoksuja, mutta on sellaisiakin tuoksuja on mitä vaan haluaa käyttää päivästä toiseen eikä päästää irti. On myös tuoksuja mitkä saa sinut muistamaan jonkun ihanan tai ei niin ihanan tapahtuman,
Valitsen käyttäni tuoksun tietysti myös tilanteen ja vuodenajankin mukaan. Saatan silti ilahduttaa itseäni synkkänä, kylmänä pakkaspäivänä ihanalla kesätuoksulla. Cia seuraa mun jalanjälkiä tuoksu rintamalla ja aina lahjatoiveisiin kuuluu hänelläkin vähintään yksi tuoksu. Joskus saattaa käydä niin, että huomaan jonkun tuoksun haihtuneen kuin tuhka tuuleen ;) 

Daisy Sorbet on tämän kevään toinen Marc Jacobsin kausituoksuista.Nämä pullot ovat itsessään uskomattoman kauniita.
 Pullot ovat saaneet inspiraationsa värillisistä  jäädykkeistä ja korkkeja koristaa läpikuultavat päivänkakkarat fuksian, vaalean punaisen ja purppuran väreissä.
Nämä ovat  kuin koriste-esineitä ja pitävät sisällään ihanan kalpean violetin aarteen.


Alkutuoksusta löytyy verigreippiä, passionhedelmää ja päärynää.

Sydäntuoksussa vuorostaan leijailee Visteri, jasmiinin terälehdet ja kielo. Kielo ei ole minun lemppari lainkaan kukkasissa. Voi ehkä johtua siitä kun,  lapsena kerättiin parhaan kaverin kanssa aina kieloja ja myytiin niitä sitten torilla monena vuonna. Mutta kuitenkin monessa lempituoksussani on kieloa :D

Jälkituoksuna iholle jää punertavat puut, setripuu ja läpikuulta myski. 

Vaikka tämä on kukkainen tuoksu niin samalla mielestäni kuitenkin tässäkin on sellainen raikas tuulahdus. Sellainen mikä virkistää mukavasti lämpöisen päivänä.Tuoksu kestää iholla palttiarallaa nelisen tuntia. Mieluusti olisin halunnut sen kestävän pitempään. 
50ml eau de Toileten suositushinta on 69,30 €


Yksi lempi kelloistani on muuten Marc by Marc Jacobs ja toista harkitsen juuri ostavani.  Onko muut  Marc Jacobs:n  tuotteet kuin tuoksut tuttuja ?


Tuoksu lehdistönäyte

10 kommenttia :

 1. Mä rakastan MJ:n Daisy Eau So Freshiä <3 se on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se Fresh on kans ihana <3 Sen mä haluun kyllä kanssa itselleni :)

   Poista
 2. Tää on kyllä ihana. Kestoa tosiaan sais olla pari tuntia lisää, muuten täydellinen kesätuoksu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kesto on kyllä hieman harmi, mutta tuoksu korvaa sen <3

   Poista
 3. Kyllä tuo tuoksu on tuttu ja ihana sellainen. Lisäksi minulla on se valkokukkainen perusDaisy:) Tytär tykkää myös Marc Jacobsin tuoksuista, joten kyllä niitä vamasti jatkossakin tulee suihkittua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä perustuoksua mulla ei ole, ainakaan vielä :)
   Tyhjentyykö teillä muuten vähän kuin itsellään hajuvesi pullot? :)

   Poista
 4. Marc Jacobsin hajuvesipullot on kyllä toisiaan upeampia <3 Multa löytyy Daisy Dream- hajuvesi, aivan ihana ! Näistä pulloista on helppo inspiroitua kynsiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niin kauniita ja olet juuri oikeassa tuossa, että inspistä kynsiin näistä kyllä saa :)

   Poista
 5. Nyt ollaan toisen suuren tuoksurakkauteni äärellä. Escada nainen on myös Daisy nainen ja näitä on kyllä tullut kerättyä kaikilla kukinnoilla. <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin paljon samoja lemppareita näissä tuoksuissa :) <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.