"Aikuisen" naisen ihon pelastajakaksikko

SENSAI on merkkinä itsellä aikas tuntematon siis käyttökokemuksen puolelta.
SENSAIn meikkivoide minkä ostin alkuvuodesta on kertakaikkisen ihana. Olin likittämässä postausta,  mutta penteles, jostain ihme syystä en olekaan tehnyt siitä edes luonnosta!! Miten tässä näin on päässyt käymään?? Asia korjaantuu tuota pikaa, koska se meikkivoide on ihanan kevyt mutta peittävä <3

 Ostin alkuvuodesta myös SENSAIn vaahtoputsarin, tykästyin siihenkin ja siitä on tulossa juttua Mia 2 kakkosen kanssa. 
 Cia osti toissa vuonna SENSAIn kulmakynän ja ihastui siihen täysin. 

Kun minulta tiedusteltiin olisko halukas testaamaan SENSAIn Cellular Performancen kahta tuotetta niin olisin ollut hullu, jos olisin vastanut ei kiitos. Ihoni kaipaa juurikin noita mitä tämä tuotelinja lupaa. Kriisini nostaa taas päätään tässä vaiheessa kun puheeksi tulee ikääntymisen merkit. Mieli ei vaan pysy kropan mukana millään :)

Cellular Performance- linja on kokonaisvaltainen ikääntymisen merkkejä torjuva ihonhoito-tuotesarja, joka pohjustaa ihon ja ravitsee sitä kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa. Samalla se kosteuttaa, kiinteyttää ja heleyttää sekä vähentää ja torjuu ryppyjä. 


Sensain tuotteet ovat pakkattu kauniisiin, tyylikkäisiin pakkauksiin, joita on ilo hypistellä, katsella. Mielummin sitä avaa kaapin oven ja näkymä on tämä, kuin joku perusvalkoinen tuubi, vaikka siinä tuubissa olisi millainen naamio tahansa. Itselle yksi valita kriteeri on jo tuotteen ulkomuoto.




Seuraavat tuotteet ovat tarkoitettu aikuiselle iholle vähentämään ikääntymisen merkkejä. 
Ensimmäisenä aivan mahtava naamio nimeltä Cellular Performance Maks.




 Rakastan käyttää erilaisia naamioita jo ihan senkin takia, kun ovat niin helppokäyttöisiä tehopakkauksia. Tykkään myös vaihella eri naamoita aina sen mukaan mitä iho aina sillä hetkellä tarvitsee.
Tätä naamiota käytän aina silloin kun haluan saada pienen ripauksen luksusta ja hemmottelua elämään ja rentoutua hetkisen kiireen keskellä.
Naamio kosteuttaa ihoa  tehokkaasti mutta myös vähentää ikääntymisen merkkejä iholla. Auttaa hyvin omaan pintakuivaan ihoon.
Naamion koostumus on pehmeä, jos niin voi naamiota kuvailla. Pehmeys johtuu pitkälti naamiossa käytetyistä öljyistä.
Tämä levittyy helposti kasvoille, ihan kuin, hieman täyteläisempää kasvovoidetta iholle levittäisi.

Naamion tuoksu koostuu luumun, jasmiinin ja orkidean tuoksuista. Tuoksu on suunniteltu rauhoittamaan myös kehoa.Ihanaa kun ollaan ajateltu kokonaisuutta. Tuoksuista tykkäänä tämä on erittäin iso plussa tuotteelle. Kuitenkaan tuoksu ei ole mikään ampuva vaan juurikin sellainen hento huokaus, raikkaalla ensikosketuksella.

Naamion annetaan vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia ja sitten se pyyhitään pois taikka tätä voidaan käyttää myös yönaamion tapaan. Ensimmäisellä kerralla naamio melkein hujahti ihoon, ettei mitään pyyhittävää olisi edes ollut enää tuon 5 minuutin jälkeen.
Itse käytän tätä melkein aina juurikin yönaamiona.  Aamulla iho tuntuu kosteutetulta ja tuntuu pehmeältä. Ihon sävy on myös tasainen. 
Parhaimman tuloksen saa jos naamion alle laitetaan SENSAIn oma hoitovesi ja hoitoemulsio tai -voide mutta alla voi käyttää kyllä muunkin merkin yövoidetta. Itse olen käyttänyt Essencen-tehohoitoa aina silloin kun olen käyttänyt tätä yönaamiona.

Naamio on 100ml putkilossa ja Sokoksessa tämän hinta on 83,70 €

Toinen tuote minkä sain testiin on Cellular Performance Essence - tehohoito


Tämä tehohoito taistelee nimensä mukaan tehokkaasti ihon ikääntymisen merkkejä vastaan häivyttäen niitä. Tämän sisältämä hyalurnihappo kosteutta ihoa ja saa ihon tuntumaan aiempaa kiinteämmältä.

Hyaluronihappo eli polusakkaridi, joka tunnetaan kyvystään sitoa itseensä runsaasti kosteutta. SENSAIn käyttämä pienimolekyylinin hyaluronihappo täyttää ihon kosteudella ja saa sen tuntumaan kimmoisammalta ja joustavalta. 

Tämä sitoo tehokkaasti kosteutta ihon eri kerroksiin, mikä auttaa taas iho omaa vaurioita korjaavaa mekanismia. Ja sen kyllä huomaa ihosta, inhottava ihon kinnaaminen loppuu ja muutekin iho näyttää tätä käytettynä kuulaammalta, kimmoisammalta, kiinteämmältä ja siis ihan kokonaan paljon paremmalta kuin ennen.

Essence-tehohoitoa levitettään puhdistetulle iholle aamuin illoin. Tämä on pumppupullossa ja 2 painallusta riittää hyvin käymään läpi kasvot ja kaulan. Imeytyy nopeasti ihoon joka jälkeen on hyvä levittää vielä kasvovoide tai yönaamio. 
Seerumien ja tehohoitojen  kanssa olen vielä aivan lasten kengissä.  Oikeastaan vasta viimeisen vuoden aikana olen muutamaan seerumiin tutustunut ja sen voin sanoa, että ei yhtään iltaa enää ilman seerumia taikka tehohoitoja. :) Kyllä eron huomaa aamusti kun peiliin katsoo, jos on jäänyt illalla laittamatta ainakin tällä iällä.

Essence-tehohoito on 40ml lasipullossa ja Sokoksessa tämän hinta on 95, 70 €

Molemmissa tuotteissa on käytetty myös näitä vaikuttavia aineita:

Koishimaru Silk EX- silkkiuute on kallisarvoisesta koishimaru-silkkikotilosta saatu vaikuttava aine, joka aktivoi hyalyronihapon muodostumista sekäk dermiksessä että epidermiksessä ( ihon kaksi ylintä kerrosta) ja kosteuttaa siten tehokkaasti ihoa. 

Advanced CPX Vital-uute, tätä on kaikissa Cellular Performance-linjan tuotteissa oleva vaikuttava aine, joka hoitaa tehokkaasti kaikkia viittä ikääntymisen mukanaan tuomaa muutosta ihossa: ihon kuivuminen, ihon veltostuminen, rypyt, juonteet ja ihon värin elottomuus. 


Tämä kaksikko oli todella toimiva mutta toimivat tietysti  myös yksinään vallan mainioisti.
 Suosittelen kyllä kaikille, ketkä haluavat luksusta ja hemmottelua kotona arjen keskellä <3

Onko SENSAIn tuotteet tuttuja? Onko jotain mitä suosittelisit?

12 kommenttia :

  1. Sanoinko mä just, että R-A-K-A-S-T-A-N! Toi Essence on ihanaa "litkua", pitää ihon tosi pehmoisena. Mask mulla on käytössä kaksi 1-2 kertaa viikossa, olenkin varmaan blogissa kertonut, miten laitan alle kunnon kerrokset muita Sensain tuotteita muhimaan yön ajaksi. Mähän esim. pistän Essencen päälle vielä Sensain seerumin ja voiteen ja siihen päälle lopuksi Maskin. Misti on myös ihanaa, sitä suihkauttelen usein meikin päälle tai sitten ihonhoitorutiinissa ihan pohjalle, ennen hoitovettä. ;) Yllättäen mun suosikiksi on noussut myös Extra Intensive Cream, yleensä en tykkää noin paksuista voiteista, mutta toi sulautuu omalle iholle ihan täydellisesti ja kosteuttaa tosi tehokkaasti, luulen, että säkin tykkäisit siitä! Suosittelen kokeilemaan myös Sensain primereitä, niistä löytyy ihan loistavia vaihtoehtoja, jos on kuiva/pintakuiva iho. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin arvasin, että rakastat <3 :)
      Tuohon hoitoveteen tarvii kyllä kanssa tutustua hieman paremmin. Ja kiitos noista vinkeistä, kaikki mitä oot tähän mennessä vinkanu on ollut <3

      Poista
  2. Kuullostaapa ihanilta tuotteilta! En ole tainnut kokeilla mitään Sensai-tuotteita kunnolla - mitä nyt kaupassa kämmenselälle vähän. Naamioiden kanssa olen tosi huono, jäävät yleensä yhden käytön jälkeen hyllyyn lojumaan. Seerumit sen sijaan on suuri intohimo ja melkein pakkomielle! Tuntuu, että koko naama romahtaa, jos lakkaan käyttämästä seerumeita... Haha! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä ihania <3
      Oletko kokeillut yönaamioita? Ne on tosi käteviä. Oikeessa oon, ilman seerumeita rohmahdusta on odotettavissa hahah! :D

      Poista
  3. Mulla on Sensailta ollut kokeilussa useita erilaisia puhdistustuotteita ja ah ne on ihania! Harmi vaan että ovat hiukan tyyriitä. Silti haluaisin kokeilla muitakin tuotteita. Ja löytyy multa muutama meikkituotekin, ne on myös varsin laatutavaraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta näissä on kyllä se harmillinen puoli. Oi, kannattaa kyllä ainakin tuota naamiota, jos naamioista tykkää ja sitten tietysti tuo Essence-tehohoito <3
      Mistään SENSAIN tuotteista ei kyllä ole ollut mitään negatiivista sanottavaa ennemminkin pelkkää hehkutusta :)

      Poista
  4. Sensai ja Clarins siinä on luxuksesta omat rakkaat. Tuota Cellular hoitovettä ja puhdistumaitoa olen käyttänyt ja rakastin. :) Ihana tuo tehohoito ja nuo putelit rakastan niiden yksinkertaisen eleganttia ulkomuotoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä todella elegantteja, mulla oli tuo sana hukassa :D

      Poista
  5. Japanilainen kosmetiikka on ihanaa ja laadukasta. Ostin kassillisen talven Japanin reissulta ja olen ollut joka tuotteeseen tyytyväinen, vaikka osa tulikin ostettua vähän summamutikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kumpa pääsisi itsekkin joskus käymään Japanissa. Oliko muuten hintataso millainen suomeen verrattuna?

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.