Haaste: Leimadecals

Meinasin ensin kirjoittaa haastetorstain aika mutta ei nyt mikään torstai ole. Olemme siirtyneet tekemään haastekynsiä kerran kuussa ja jukaisu päivä on aina 19. Eihän sitä silti koskaan tiedä vaikka joskus palaisimmekin siihen vanhaan tyyliin mutta tällä hetkellä tämä on hyvä meille. Emme kuitenkaan haluneet kokonaan tätä haastehommaa lopettaa. 

Tämän kertaisen haasteen aihe on leimadecalit. Tota joo. Oon kerran tainnut aiemmin kokeilla mutta niistä ei tullut julkaisukelpoiset :D 
Decalien aihe on kukkaset ja väritys on vapaa. 
 Leimalaattoja selatessa tajusin, ettei mulla oo montaakaan laattaa, missä olisi kukkasia tai saati sitten sellaisia mistä voisi tehdä leimoja. Ei siinä auttanut itku markkinoilla kun tilaamaankaan ei enää kerinnyt. Ja ihan ite valitsin ton perkules kukka-aiheen :D


Lakkojen valinta oli helppo. Olin juuri saanut ihanan paketin postissa ja siellä oli essien kesäkokoelman lakat ja nehän olikin juuri omiaan tähän. Käytin näissä kaikkia kuutta kokoelman lakkaa :) ja yhtä Dependin lakkaan.

Ilman haasteita ei tästäkään selvitty. Innoissani alkoin tekemään leimoja ja jostain ihme syystä mikään leima ei nousut!! Arvatkaas iskikö pieni paniikki päälle perjantai-illalla. Laattaa olen käyttänyt aiemmin, mustana lakkana Konadin leimalakka ja stampperina ihana löllö ja kolme muutakin lemasinta, mutta mikään ei toiminut.
 Ongelman aiheiútti  X-tran kynsilakanpoistoaine, koska kun vaihdoin poistoaineen, tadaa toimi ja pystyin jatkamaan haastetta. Käyttämäni X-tran poistoaineessa taitaa olla uusi koostumus, koska vanhalla ei ollut mitään ongelmia.Leimadecalien alle laitoin kaksi kerrosta  private weekendiä, joka on raikkaan valkoinen, missä on mukana hitunen shimmeriä ja muihin kynsiin kaksi kerrosta chillatoa, joka puolestaan on kivan  keltaisen vihertävä. Peittävyys on erinomaista kuten näkyy.

Leimat nappasin MoYou Londonin laatasta Pro collection -06. Niissä olevat kukat väritin sitten muilla kokoelman lakoilla. Lehtiin käytin Dependin lakkaa 390.  Tulen esittelemään kokoelman kokonaisuudessaan kunhan olen saanut niillä lakattua ja kuvat otettua.Hieman hankalana koin decalin asettamisen kynnelle ja lopputuloksessa se näkyykin muutamana ruttuna. Muuten olen ihan tyytyväinen toiseen räpellykseen ja tulen ilman muuta kokeilmaan ja treenaamaan tätä toistekkin. Ehkä jo ihan lähiaikoina. Jotenkin tuntui, että näistä puuttui jotain niin lisäsin vielä pyöreitä niittejä ja löysinkin juuri ihanan vaaleansinisiä mattapintaisia. Vallan päässyt unhtumaan tuokin kiekko helmerin uumeniin.

Voin kertoa, että nyt hieman pelottaa mennä katsastamaan Heidin kynnet  :) Heidi on meinaan postaillut aikas mageita kynsiä tässä lähiaikoina. Heidin kynnet näkyy tästä.


Uusille lukijoille tiedoksi, että kaikki meidän haastekynnet löytyy haaste tunnisteella. Kannattaa mennä katsastamaan miltä ne näyttää.
Seuraavat haastekynnet tulevat sitten 19.8. ja niin toivon, että seuraavalla kerralla pääsisin ilman hikikarpaloita :D

Rentouttavaa sunnuntaipäivää <3
20 kommenttia :

 1. Siis wau. Mä haluan kyllä myös tuollaiset kauniit kynnet ♡

  VastaaPoista
 2. Ois, sä oot vähän monipuolisemmat kynnet tehnyt. Käyttänyt enemmän värejä :) ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi essiet tuli niin hyvään aikaan, että päätin käyttää niitä kaikkia :) Kiitos Heidi <3

   Poista
 3. Onpas upeat, ei liikaa hörsellystä vaikka tosi näyttävät onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon PauMau :) Vähän pelkäsin, että noi niitit olisi sittenkin liikaa, mutta ei onneksi olleet.

   Poista
 4. Oih että, aivan ihana lakkaus! Todella kesäiset :) Ja hyvältä näyttää decalitkin, itse en ole koskaan näiden tekoa koittanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena <3 Suht helpot on tehdä jos vaan välineet toimii. Kannattaa kyllä kokeilla :)

   Poista
 5. Waude ja oikeasti vaikka kuinka livenä kouluttaisit, en ikinä oppisi tekemään noita. <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Voi kiitos Katorooma <3 jostain syystä minulle on jäännyt kommentoimati tähän.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.