Escada pelasti tämän "kesän"

Mitä olisi kesä ilman Escadan uutta kesätuoksua? EI MITÄÄN!
En edes muista mikä vuosi en olisi ostanut taikka saanut lahjaksi Escadan kesätuoksua, se vaan on se MUST have- juttu joka vuosi. Niitähän on saatu vuodesta 1993 ja ylistysmatka vaan jatkuu ainakin omalla kohdallani. 

Viime vuoden tuoksu tuli joku ihme ajatuskatkos ja ajat meni sekaisin siis toissa vuoden tuoksu oli Cherry in the air. Tässä tuoksussa on mm. mustaa kirsikkaa, vaahtokarkkeja, kookosorkideaa, santelipuuta.



Aluksi pelkäsin, että mites mahtaa käydä kun kirsikat ei oikein ole mun lemppari marja, mutta voi pojat kun sen on ihana! 



Mutta mennään kuitenkin siihen tämän vuoden pulloon nimeltä

Ihana tää pakkaus

Turquoise Summer
punaisten marjojen sorbettia turkoosissa pullossa



Tämän vuoden ihanuuden sain isoossa pullossa tuliaisena kun Antti kävi kisamatkalla Brysselissä.
 Escada on sellainen tuoksu, ainakin itsellä, ettei paljon tarvitse valmiiksi käydä tuoksutella vaan voi sen samantien hankkia itselleen.




Ensimmäisenä tuoksussa tulee esiin mansikat, mustaherukat ja vadelmat. Tämä kolmikko saa minut  hykertelemään tyytyväisenä jo heti alkuun.
 Lisää kesän tuoksuja nousee sydäntuoksun mukana ilmoille, persikkaa, orvokkia ja appelsiinipuunkukkasia.
Lopussa kiitos seisoo kera kermaisen vaniljan ja santepuun.


Escada ei pettänyt tänäkään kesänä <3



10 kommenttia :

  1. Toi Cherri in the air tais olla toissavuoden pullo? On muutan paras Escadan kesätuoksu pitkiin pitkiin aikoihin. Viime vuonna oli Born in Paradise, mikä oli makean kookoksinen, vähän kuin pina coladaa. :p Tuoquoise Summeria en ole haistellut itse ollenkaan, joten sivistyksessä aukko tämän kohdalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikees oot! Mikähän katkos mulla on käynyt :D

      Kannattaa mennä kyllä tuoksuttelemaan.

      Poista
  2. Escadan kesätuoksut on kuin makeita cocktail-sekoituksia! <3 Multakin löytyy näitä muutama. Tämän vuoden kesätuoksu on jostain syystä jäänyt mulla vähemmälle käytölle, mutta esim. viime kesän tuoksu oli tosi ihana. Oli muuten pakko käydä suihkauttamassa Escadaa, kun luin tämän :D

    VastaaPoista
  3. Escada tekee minun luottotuoksut ja kummatkin nämä ovat olleet meilläkin käytössä. Nämä tuoksut sopivat sekä äidille että tyttärelle ♡

    VastaaPoista
  4. Escadan tuoksut on kyllä toinen toistaan ihanampia, ne tekee kesän :) Tämän vuoden tuoksua en jostain kumman syystä hankkinut, mutta kyllä näitä monta on tullut ostettua. Viime vuoden tuoksu muuten taisi olla Born in Paradise, se löytyy omastakin kaapista edelleen, ja on muuten aivan ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, käivin korjaamassa sen, jokin ihme oikosulku tuli :D
      Nämä todellakin tekee kesän <3

      Poista
  5. Escada ei vaan petä, Cherry in the air on yksi ihanimpia vaikka aluksi sen suhteen olin ensin ymmälläni, sillä tuoksui erilaiselta kuin aiemmat. Olin niin onnellinen kun tätini osti Stockkalta mulle ei tämän kesän vaan viime kesän Escadan kesätuoksun alesta 100ml ja 30e!!! Mikä löytö. :) Jostain kumman syystä tuon kesän tuoksu on jäänyt väliin, mutta eipä lopullisesti. Ihanaa että meillä on sama tuoksurakkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se petä! Mun tarvii katsastaa myös jos jossain aleissa olisi jotain näistä tuoksuista. Sun tätin löytö oli kyllä tosi LÖYTÖ!!

      Niin on tosi ihanaa löytää tuoksu sisko <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.