Heinäkuun Livbox 2015


Haluan kyllä kerran vielä kiittää Livbox tiimiä siitä kun muuttivat postitusmahdollisuuksia ja ottivat mukaan smartpostin. 

Olin oikeastaan unohtanut koko boxin, kun töissä yhtäkkiä tajusin, että tänään on muuten 6.7 missäs mahtaa boxi olla. Ei muuta kun omille sivuille katsastamaan missä se menee ja tadaa, täällä Tampereella se oli! 

Enää ei tarviste olla lukemati muiden blogeja, koittaa varoa kaikkia kuvia instassa ja facessa, ettei vaan pääse spoilaantumaan. Uudistuksen takia saan omani aina ensimmäisten mukana. Tämän piti tulla julki jo eilen mutta en sitten vaar kertakaikkiaan saanut tätä valmiiksi ihmisten aikaan :D
Mutta tässä on mun mielipide sisällöstä. 

Mikäs onkaan tämän kuun väriteema?


Vaaleanvihreä ja sillä halutaan kuvastaa luontoa, mistä boxin tuotteetkin ovat saaneet inspiksensä.

La Roche-Posay, Lipikar Gel-Fuide



Raikas geelimäinen vartaoemulsio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Lipikar Gel-Fuide-tuotteen sisältämä ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ihoa ja auttaa hillitsemään iho kutinaa. Kosteuttaa ja jättää ihon pinnan raikkaan tuoksuiseksi ja pehmeän tuntuiseksi. Sarjaa myydään apteekeissa
Ovh 17,10 € / 200ml, boxissa 15ml

Tätä voidettta testaan oikein mielelläni. Käytän vartalovoiteita säännöllisesti ja olen päässyt tutustumaan merkkiin nyt myös hieman muidenkin tuotteiden kanssa. Tuoksu tässä on kivan raikas, omaan makuun olisi saanut olla hieman voimakkaampi. Imeytyy nopeasti ja koostumus on kevyt. Tämä lähtee reissuun mukaan jo kokonsa puolesta.

Klorane, Gentle Dry kuivashampoo spray



Hellävarainen mutta tehokas kuivashampoo avuksi reissuun, rientoihin ja kiireeseen. Kuivashampoo poistaa hiuksista ja hiuspohjasta lian ja liiallisen rasvan ilman vesipesua, antaa ryhtiä ja tuuheutta hiuksille, helpottaa hiusten muotoilua ja antaa tukea kampaukselle. Kuivashampoo sisältää hellävaraista ja hiuksia vahvistavaa kaurauutetta. Tuote on apteekkituote
Ovh 6,40 € / 50 ml, boxissa täysi kokoinen

Tykkään käyttää kuivashampoita. Juurinkin jos aamulla näyttää hiukset siltä, että ne tartis pesua mutta mulla ei ainakaan ole siihen aamusin aikaa joten kuivashampoo hoitaa silloin asiansa. Käytän sitä myös tuuheuttamaan ja antamaan ryhtiä hiuksille. Kaikki shampoot eivät oikein sovi tummille hiuksille, jättää niihin aikas karun valkoisen läikän. Tämä ei sitä tee ja pääseekin heti laukkuun :) Kokokin on kivan pieni. Tuoksu olisi saanut olla hieman parempi, jotenkin tuli hieman miehinen tuoksu mieleen.

Neutrogena Vibly Clear stress Control Foaming Wash


Uusi puhdistusvaahto stressaantuneelle ja epäpuhtaalle iholle auttamaan ennaltaehkäisemään finnien syntymistä poistamalla likaa, talia ja epäpuhtauksia. Hellävarainen ja raikkaan tuoksuinen vaahto sisältää aloe veraa, rauhoittaa myös herkkää ihoa ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. 
Ovh 7,95 € / 150 ml

Siskoni saa tämän testiin ja katsotaan jos palaamme tähän jossan vaiheessa. 

Schwarzkopf Professional, Essensity Color & Repair Shampoo ja Hoitoaine



Essensity-hiustenhoitosarja sisältää puhtaita ja luonnollisia uutteita, eikä lainkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä. Orgaaninen granaattiomena ja manteliproteiini korjaavat vahingoittuneet ja huokoiset värjätyt hiukset, jotka tarvitsevat perusteellista elvytystä. Shampoo pesee hellävaraisesti ja hoitaa värjättyjä ja käsiteltyjä hiuksia, kun taas hoitoaine selvittää ja hoitaa niitä.
Ovh molemmilla 14,90 € / shampoo 250ml ja hoittis 200ml, boxissa 50ml x 2

Itse en näitä voi käyttää ainakaan vielä joten taidan antaa Cialle niin saa ottaa matkalle mukaan. Tuoksuun olisin kaivannut jotain hieman lisää. 

Lumene, Body nRefresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide


Uudistunut Body Refresh- sarja sisältää herkullisen tuoksuisia ja pirteän värikkäitä tuotteita, joilla voit hemmotella ihoasi ja piristää kylpyhuoneesi sisustusta. Jalkavoide virksitää väsyneitä ja viilentää kuumalta tuntuvia jalkoja. Se imeytyy nopeasti ja jättää jalat pehmeän hoidetuiksi. Jalkavoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hoitaa kuivia kantapäitä. Voide sisältää mikroverenkiertoa parantavaa kamferia, joka virkistää jalkoja. Koivunlehtiuute virkistää ja luomuhunaja kosteuttaa kuivaa ja halkeilutta ihoa. 
Ovh 4,90 € / 75ml boxissa täysikokoinen

Muuten tämä jalkavoide on ihan jees, mutta se omani minkä olen ostanut Tuurista ei todellakaan tuoksunut herkulliselta :D Se onkin juuri sen tuoksun takia jäänyt käyttämäti tai on oikeastaan hätävarana jos yhtäkkiä sattuu jalkavoide loppumaan. Imeytyy kyllä nopeaan mutta se tuoksu. 

Boxissa oli mukana myös pieni välipala patukan muodossa. Oon näitä pari kertaa aiemmin ostannu ja tykkäsin. Hinta ehkä hieman suolainen. Kiva lisä silti boxiin.
:) 


Sitten oli vielä yksi. 
 Clarins, Multi-Active Day


Clarins Multi-Active Day-päivävoide auttaa ehkäisemään ensimmäisten ikääntymisen merkkien muodostumista ja silottamaan ensimmäisiä juonteita. 
Ovh 67,25 € / 50ml boxissa 

Tämä tuli kiitoksena pitkäaikaisesta tilaajasta. En avannut sinettiä tästä joten tällä hetkellä en osaa kertoa tästä mitään. Mulla kyllä valitettavasti niitä ikääntymisen merkkejä on jo näkyvissä mutta koonsa vuoksi tämä lähtee matkalle mukaan :) 

Mitäs sitten olen mieltä kokonaisuudesta? No, tämä on ihan ok boxi. Kivoja tuotteita kaikki mutta kaksi ekaa tuotetta on jee tuotteita. Saattaa olla hyvinkin, että tuo kuivashampoo saa pysyvän kodin kassistani :) Muut tuotteet oli itselle vähän plaah. Mutta onneksi putsari saa uuden tilaisuuden siskoni luota. 

Miltäs sisältö vaikutti? Oliko kiinnostavia tuotteita? 

Eiköhän me silti katsota vielä ainakin tuo elokuun boxi? :) 






8 kommenttia :

  1. Boxi oli aika kiva, tykkäsin. Mulle tuli Clarins lip balm joka tuli vuosi sitten, mutta olen asiasta ikionnellinen, sillä on suosikkituote. :)

    VastaaPoista
  2. Toi kuivashampoo on muuten Karl Lagerfeldin suosikki. ;) Siihen päähän sitä meneekin varmaan melkoinen määrä. :D Mä taas rakastan ton Lumenen jalkavoiteen tuoksua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD No joo :D

      Mahtaako toi mun Tuurista ostettu olla sitten eltaantunut? Se ei todellakaan tuoksu hyvälle.

      Poista
  3. Mulle tuli Clarinsin huulikiilto joka oli todella kiva ylläri. Neutrogenan tilalla oli Acon voide :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, varmaan olikin!
      Sen Acon olisin minäkin halunnut nyt kun tiedän, että niitäkin oli saatavilla :)

      Poista
  4. Itselläni oli samanlainen, paitsi että sain Clarinsin huulivoiteen. Ihan kiva boksi, mutta odotan ensi kuussa jotain vähän jännempää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, se huulivoide olisi ollut kyllä ihana :) Toivotaan parasta.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.