Tehopuhdistaja Power mud

Jos tykkäät tehokkaista naamioista ja varsinkin käyttää savinaamiota niin GlamGlow on se merkki. Itse olin lukenut paljon muiden käyttökokemuksia ja viime jouluna ostin itselleni lahjaksi paketin, mikä piti sisällään kolme erilaista savinaamiota.
 Ja liukastuin saveen saman tein, vie meinaan jalat alta :D

Tämän paketin avaaminen saa hymyn huulille :) 

Markkinoilla on nyt myös neljäskin mutanaamio nimeltä PowerMud. Tämä naamio eroaa muista GlamGlow naamioista siten, että tässä on mukana myös hoitavia öljyjä. Naamiossa on niin sanottu Mud to Oil-koostumus joka yhdistää saven ja öljyn parhaat ominaisuudet detox-hoitonaamioksi. Naamio uudistaa, puhdistaa ja ravitsee ihoa,



Mud to Oil - koostumuksessa savi tekee ihoon syväpuhdistuksen ja oljyt puolestaan puhdistavat ihon hellävaraisesti. Nimensä mukaan Powermud puhdistaa iholta kertyneet kuona-aineet, lian, saasteet ja meikinjäämät.

Naamiossa on neljä uutta aineyhdistettä ja kaikilla on oma tärkeä tehtävänsä, jotta ihosta tulee puhdas ja samettisen pehmeä.

Ensimmäinen yhdiste on OILIXER on superravinto iholle ja se koostuu 4 eri kuivaöljystä, jotka tekevät naamion koostumuksesta tehokkaan, syväpuhdistavan ja ravitsevan.

 Ja ne neljä tehokasta kuivaöljyä on:
-Männyneulaöljy pesee ja puhdistaa
-Mirhaöljy elvyttää ja uudistaa
-Viikunakaktuksen hedelmäöljy ravitsee ja pehmittää
-Olibaanihartsiöljy eli pihka vahvistaa ja tasapainoittaa.

Toisena yhdisteenä on  CLAYTOX. Tämä on kuten nimestä voi päätellä 4 saven yhdiste, joka poistaa kuona-aineet ja epäpuhtaudet. Savet saavat ihosta puhtaan, raikkaan ja tasaisen.

-Hienojakoinen kaoliinisavi ja sen sisältämät mineraalit auttavat hillitsemään ihon kiiltoa
-Brasilialainen valkoinen savi sisältää luonnollista silikoonia, joka tekee koostumuksesta notkean
-Bentoniittisavi imee epäpuhtaudet ja sisältää runsaasti puhdistavaa kalsiumia
-Ravinteikas biomineraalinen vihreä savi ravitsee ihoa.

Kolmas yhdiste on PUREIFIER. Yhdistelmä puhdistavia, pehmittäviä ja supistavia ainesosia, jotka poistavat iholta tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuona-ainekertymät.
Tässä yhdistelmässä vaikuttavat aineet ovat:
-Benoitine joka uudistaa dermistä
-Askorbiiniglukoosihappo parantaa ihon sävyä
-Mikrokokoinen riisi siloittaa ihon pintaa
-Hydroloitu hiivan aminohappo tasapainoittaa ihon kosteuspitoisuutta

Neljäntenä mutta ei vähäisempänä on TEAOXI + JAUHETTU UKONTULIKUKKA. Mikrokokoisiksi hiukkasiksi jauhettu samettimainen ukontulikukan lehti luovuttaa aktiivisia aineita vaiheittain Teaoxi-teknologian ansiosta.
Lehti sisältää erittäin paljon rasvahappoja, mineraaleja ja saponiineja, jotka puhdistavat ja ravitsevat ihoa ja lopputuloksena iho on samettisen pehmeä.


Naamiota levitetään tasainen kerros iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 min. tai niin kauan kun naamio on kuivunut.
Naamiota on helppo levittää, koostumus on juuri oikeanlainen. Tarpeeksi ohutta mutta kuitenkin  tarpeeksi paksua, ettei naamio valu pitkin poskia. Plussaa on myös hyvä tuoksu, en vaan millään saa päähäni sitä tuoksua. Kysäisin Antiltakin mutta eipäs hältäkään apuja löytynyt.
Muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen, itselläni alkaa nenänpielissä tuntua pienimoista kirvelyä. Tiedustin asiaa ja minulla vastattiin, että on ihan normaalia saada naamiosta tuntemuksia mutta jos se häiritsevää niin silloin ilman muuta sitä ei kannata missään nimessä käyttää. Itsellä se ei niin häiritsevää ole ainakaan vielä.

Vaikutusajan jälkeen jälkeen iholle lisätään vettä ja hierotaan pyörin liikkein  niin kauan kunnes naamio muuttuu vaahtovaksi öljyksi ja sitten huuhdellaan. Iho jää todella puhtaan tuntuiseksi.

Naamiota voi käyttää 1-2 viikossa tai tarpeen mukaan. Käytän tätä säästellen ja vain silloin kun haluan kunnon puhdistuksen.



Tämä naamio on yhtä hyvä jos ei jopa parempikin mitä antoi odottaa. Huomasin juuri, yksi naamioista on esittelemäti. Asia korjaantuu kyllä mahdollisimman pian :)

Torstai on toivoa täynnä. <3 Pus




Naamio saatu blogiin 

10 kommenttia :

  1. Mullakin on tämä ja postaus on odotellut valmiina jo kauan :D Hyvä kun muistutit ;) Tykkään kyllä tästä, mutta Glamglow'n kaikista naamioista mun suosikki on edelleenkin se kosteuttava Thirstymud. Se on ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli kanssa tämä odottamassa jostain ihme syystä :D Mä tykkään kyllä näistä kaikista.

      Poista
  2. Mutanaamiot on ihania. Iho tuntuu taivaallisen pehmeältä naamion jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Tää on ihana, mun pintakuivalle ja hivenen herkälle iholle tää on kerran kuussa käytettynä passeli! Laitan yleensä silloin, kun iho kaipaa enemmän puhdistusta.

    VastaaPoista
  4. Tästä ei ole kokemusta, mutta voitin blogiarvonnassa Beauty Highlights blogista sinisen ja ah toffeen tuoksuisen, se on aivan ihana. Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös ihana. Just eilen sitä tuoksuttelin :) sinä sekin onnetar ;)

      Poista
  5. Mä ostin saman sarjan sen mustan naamion ja rakastuin täysin. Rakastuin myös silmänympärysnaamiioon. Tää on niin paras tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä silmänympärysnaamiota en ole vielä testaillutkaan :) Tykkään kyllä näistä kaikista namioista todella paljon.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.