Kivvin vartalomarmeladi

Huomenna kun suuntaamme kohti Riikaa, niin ajattelin sen kunniaksi esitellä teille latvialaista luonnonkosmetiikka. Kivvi- sarja on suomessa aika uusi tuttavuus ja oli tosi mukava päästä tustumaan sarjaan muutamalla tuoteella. 
 Ensin pari sanaa itse tuotesarjasta, koska itseä aina kiinnostaa tutustua muutenkin sarjaan kun vaan testaamalla tuoteita iholle. 

Sana Kivvi tulee sanoista: K: knowledge-I: innovation-V: value-V: vitality-I: inspiration. Suomeksi: tieto, innovaatio, arvo, elinvoima ja inspiraatio. 

Baltian metsien marjat ovat jokaisen Kivvi-tuotteen perustana. Mukana on myös yllätten käytetty kiiviä, mikä on hieman eksoottisempi hedelmä. 
Kaikki Kivvi tuotteet sisältävät öljyjä ja uutteita latvialaisista hedelmistä ja kasveista. Marjoista on käytetty aktiivisia ja antioksidantisia aineosia, jotka hoitavat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Keinotekoisia aromeja, väriaineita tai mineraaliöljyjä näissä ei ole käytetty. 


Kivvi tuotteet on suunniteltu vaikuttamaan monella tavalla yhtä aikaa. Kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee ihoa, edistää solujen uusiutumista, lievittää tulehduksia, pitää ullä ihon luonnoslista kosteustasapainoa ja vähentää ikääntymisen ensimerkkejä.

Lähdinkin erittäin suurellä mielenkiinnolla testailemaan ensimmäistä tuotetta joka myös kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. Valitsin tämän testiin juurikin sen takia, koska halusin päästä kokeilemaan miltä vartalomarmeladi tuntuu :) 

Mummy Tummy vartalomarmeladi

Mummy Tummy vartalomarmeladi

 Tuotteet valmistettaan käsin ja sen kyllä jotenkin aistii näistä. Myös näiden ulkonäköön on panostettu. Tämä marmeladi on pakattu ihanaan lasipurnukkaan ja entäs sitten etiketit ? Ne  kertakaikkisen ihania <3  Todella kauniin herkkiä ihan kuin pieniä vesiväritauluja. 

Mummy Tummy vartalomarmeladi on syväkosteuttava, ravitseva,  ihon väriä parantaa ihon väriä ja tämän myös luvataan häivyttävän raskausarpia.  Se tunne mikä tästä jää ihoon on todella ihana.

Innolla avasin korkin ja odotin näkeväni sellaista hyllyvää marmeladia mutta näinkin aivan jotain muuta. 


Purnukan sisältö näyttää ihan voilta ja siltä se hieman tuntuukin.  Ei ollut sitä höllyvää jellymäistä koostumusta. 




















Purnukasta ottaessa Mummy Tummy on aikas tönkköä mutta sulaa todella nopeasti ihan kuin olisi voi sulaa käsissä.  









Mummy Tummy hierotaan kevyesti pyörivin liikkein iholle. Yllätyin taas positiivisesti. Luulin, että saisin imeytyttää tätä iholle jonkin aikaa mutta ei, hujahti todella nopeaan ja iholle jäi todella ihana pehmeä ja kosteutettu tunne.  Helokkiöljy ja tekee kyllä hyvin tehtävänsä tässä. 
Tuoksu tässä on todella hentoinen, herkkä. Jotenkin odotin sen olevan paljon voimakkaampi. 

Inci: Butyrospermum parkii (Sheavoi ) *, Cocos nucifera (Coconut) oil*, Triticum vulgare (Wheat) germ oil*, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil*, Persea gratissima (Avocado) fruit oil*, Macadamia integrifolia (Macadamia) nut oil*, Olea europaea (Olive) fruit oil*, Vitis vinifera (Grape) seed oil*, Vanilla planifolia (Vanilla) extract*, Argania spinosa (Argan) kernel oil*, Cannabis sativa (Hemp) seed oil*, Oenothera biennis (Evening primrose) seed oil*, Ribes nigrum (Blackcurrant) fruit extract, Rosa rubiginosa (Rosehip) seed oil*, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Cucurbita maxima (Pumpkin) seed oil*, Tocopherol, Actinidia chinensis (Kiwi) fruit extract, Ginkgo biloba (Ginkgo) leaf extract, Centella asiatica (Gotu kola) extract, Calendula officinalis (Calendula) extract, Rosa canina (Rosehip) fruit extract, Panax ginseng (Ginseng) root extract. * Luomusertifioidut ainesosat **Aidot eteeriset öljyt* 
100% luonnon ainesosat 
99% ainesosista sertifioituja luomuainesosia 


Kivvillä halutaan asiakkaiden tuntevan, että heistä todella välitettään. He haluavat tuotteiden huokuvan rauhaa, harmoniaa ja hyvinvointia.
Tuotteet on luotu, jotta ihmiset jokapäiväisen kiireenkin keskellä pyhittäisivät ihohoidolle edes hetken aamulla ja illalla <3 

Ihanasti sanottu ja ainakin tästä Mummy Tummystä huokuu rauha, ja harmonia. Ensivaikutelma Kivvistä on todella miellyttävä ja ilman muuta kokeilemisen arvoinen.  Kiva nähdä kuinka suosittuja nämä ovat Riikassa. 

Kivvi tuoteita voi tilata maahantuojan omasta verkkokaupasta. Tämän hinta on 22,40 € 

Onko Kivvin tuotteet tuttuja



Yhteistyössä Waku Organicsin kanssa

12 kommenttia :

  1. Rakastan kivvin tuotteita, joka ikistä. <3 Niin kauniit purkit, ihanat tuoksut ja latvialaisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ihania <3 jostain syystä on jäänyt kommentoimati tähän postaukseen kokonaa. Parempi myöhään kun ei milloinkaan.

      Poista
  2. Noi purkit on niin ihania, ihan kuin jotain hillopurkkeja. Mäkin olisin odottanut sisukseltä jotain marmeladimaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan niin menee, että mitä kauniimpi purkki sen helpommin sen ottaa käyttöön :)

      Poista
  3. Voi mikä tuote. Vaikuttaa tosi ihanalta ja jo nimikin "vartalomarmeladi" saa haluamaan tämän kokeilua.

    VastaaPoista
  4. Kivvin purkit on kyllä niin kauniita! <3 Nämä on kyllä todella kosteuttavia ja loistavia varmasti etenkin talveksi, kun iho kaipaa oikein superkosteutusta. Yhtä vartalomarmeladia olen Kivviltä jo testannut ja tämä löytyy myös vielä testilaatikosta odottamassa :)

    VastaaPoista
  5. Empä oo kuullutkaan tästä merkistä ennen, mut ei vitsit ku kuulostaa mahtavalta! :3 Sairaan nättejä purnukoita ja vielä ku on luonnon aineita käytetty, haluan heti testailla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olet nyt messuille menossa niin käy ihmeessä testaamassa näistä :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.