Kaikki ei aina mee niin kuin Kaisalla

Suunnitelmissa oli laittaa ensin  toinen postaus mutta tuli pari muuttujaa matkaan ja joten palataan siihen, sitten ensi viikolla uudestaan. Aikaisemmin olen kertonut matkasta Helsinkiin, Kynsilakkataivaaseen ja keväiseen puutarhaan. Keväisestä puutarhasta on tulossa kuvia kun vaan saisin jostain napatua aikaa jota saisin käytyä kuvat läpi. 
Olihan reissuun tehtävä myös jonkinlaiset lakkauksetkin. Ei sitä nyt ihan nakuna kehtaa liikkua ihmisten ilmoilla, kotona ja mökillä kylläkin.  


Kyllä sitä ihmisen pitäisi vaan jättää jotkut asiat suosiolla muiden hoidettavaksi, taikka sitten varautua ajoissa ja rauhassa, jotta onnistuisi siinä mitä on tekemässä.
 Kyseessä on siis vesimarmorointi :D

 Minä fiksuna ajattelin reväyttää kunolla ja marmoroida nimettömät. Luulin, että kyllä minä nyt kaksi kynttä saan marmoroitua tosta noin, kello jo likemmäs kymmentä illalla. No, ensimmäisellä kahdella yrityksellä lakat ei oikein toimineet kunnolla ja kuivuivatkin liian nopeasti, jotta  olisin voinut alkaa tekemään kuviota. Silloin ajattelin, no antaa olla sitten. 


 En kuitenkaan halunnut luovuttaa liian helpolla.  Päätin sitten,tyhmyyttäni,vielä kolmannen kerran kokeilla onneani. 
Jee, nyt sain tosi upean kuvion tehtyä ja kaikki muutenkin meni oikeastaan juuri niin kuin halusinki, sitten vaan sormet mukiin ja se olis siinä! Aikaa säästäen fiksuna likkana päätin marmoroida molemmat nimettömät samaan aikaan. Siinä samassa kun olin saanut lykättyä sormet mukiin, tajusin, että millä helkutilla saisin nyt putsattua ylimääräiset lakat veden pinnalta. 
Enhän mä nyt niitä millään saanut putsattua. Siinä meni sitten nekin marmoroinnit suoraan sanottuna päin persettä :D :D  Anteeksi kielenkäyttöni 
Olisittepa nähneet ilmeeni kun istuin siinä molemmat kädet mukissa. Toisaalta onneksi kameraa ei ollut kuitenkaan lähettyvillä. :DD
Kaikki ei vaan mee niin kuin Kynsisirkuksen Kaisalla. Se  nainen on kyllä aivan kertakaikkisen huippu marmoroinneissa. Nyt Kaisalla on muuten menossa ilmottautuminen hänen järjestämään marmorointipajaan. Itse olisin ollut jo valmiina oven takana mutta olen Turussa miittissä juuri silloin. Onneksi Kaisa on luvannut antaa minullekkin vinkkejä sitten kun treffataan. 

Mutta joo, kun olin saanut sormet pois sieltä mukista ja putsattua lakoista, päätin sitten turvautua helppoon ja nopeaan koristeluun käyttämällä kuivasuti tekniikkaa. 
Itse tykästyin tuohon nimettömään aikaslailla vaikka olikin vahinko :D 

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä käytin upeaa Cupcake Polishin holoa nimeltä Dallas. Linkin takaa löytyy lakan esittelypostaus. En muistanutkaan kuinka kaunis lakka oli. Tämä on tälläinen ihastelulakka. 

Keskisormessa taas on Isadoran Ocean Crush joka on tekstuuri jos on glitteriä mukana antamassa kunnolla säihkettä. Glitteri ja tekstuuri samassa pullossa, ah! 

Sitten tämä pahan onnen kynsi sai ensin pohjalle kaksi kerrosta Isadoran Bananas! lakkaa ja siihen sitten kuivilla sudeilla suihkin kaikkia lakkoja muutamat vedot. Pienen säväyksen antaa myös China Glazen viime kesän lemppari Thistle do Nicely. 
Tykkäsin näistä ihan kokonaisuutenakin. 

Oikein mukavaa vappua Ihanaisille siellä ruutujen takana <3 

Itsellä vielä työpäivä edessä kuuteen asti ja sitten pääsee hieman rentoutumaan ja valmistautumaan perjantaina alkaviin lätkän MM-kisoihin :) 

15 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet! Tykkään varsinkin tosta nimettömästä, tulee ihan serpentiinit mieleen. :)

  VastaaPoista
 2. Nämä on just vappuun sopivat kynnet, väriä se olla pitää! Huh, vasta selvisin Kärppien voitosta ja vielä pitäisi jaksaa MM-kisat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Kärppien voitosta! Leijonien alku ei ollut kauheen vakuuttava, mutta eiköhän sen siitä paranna.

   Poista
 3. Oi että nää on upeat! Tuo kokonaisuus kertakaikkiaan mahtava.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit! :) Hah kylläpä nauratti tuo sun molemmat käet kuppiin-yritys. :D En ees tollona tajunnu ite ensin, etteihän sitä voi puhistaa sitte. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Satsuli <3 Luulin juu olevani todella fiksu ja nopea :D Voin sanoo ettei silloin kyllä naurattanu :DD

   Poista
 5. Upeeeet kynnet! Minäkin tahdon @____@ Hauskaa jälkivappua sinnekin <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.