Lankalauantain touhuja

Kyllä lomailu on ihanaa! Suosittelen sitä kaikille erittäin lämpimästi :D Vaikka koirat ovat pitäneet siitä huolta, ettei nukuta pitkään, siltikään ei väsytä. Unen päästäkin olen saanut paljon aikasemmin kiinni kuin kotona normaalisti. Stressillä taitaa olla osuutta asiaan. 
Tuleva postaus sisältää oikeastaan vain valokuvia, muutamia kommentteja lukuunaottamati. Toivottavasti tykkäätte kuvista.

Aina kun olemme koko perheen voimin tultu tänne Härmään, Cia on mennyt myös ratsastamaan, eikä tämäkään kerta ollut erilainen. Ollaan samalla Kosolan tallilla käyty joka vuosi. 


Näissä seuraavissa kuvissa vilahtaa vain pieni osa tallilla asuvista hepoista. 

Cia on ratsastanut pienempä tiiviisti neljä vuotta mutta Tampereelle muuton jälkeen ratsastus jäi. Kuitenkin se kipinä on aina matkassa mukana. 


Kuuluisuuksiakin tallilla asustaa. Tämä hevonen oli Mikko Leppilammen hevosena Häjyt leffassa ja tällä hetkellä nauttii äitiydestä :) 


Varsa täyttää 2.kesäkuuta vuoden.


Ihanan vaalea ja todella valokuvauksellinen.


Pari muutakin eläintä näkyi tallipihalla.


Ja tämä todella lempeä ja kova halailemaan oleva 70 kiloinen sylikoiruus.


Kiva huomata kuinka paljon varsat ja kissanpennut  olivat kasvaneet kesästä. 
Joutsen pariskuntakin lensi taivaalla. Joutsenet ovat siitä romanttisia lintuja, että sitten kun puoliso on löytynyt, sen kanssa eletään loppuelämä <3.


Ratsastuksen jälkeen lähdettiinkin käymään Tuurissa. Kuvia sieltä ei ole kun en rahdannut järkälettä mukanani. Facen puolella ja instassa on parit kuvat sieltä. 
Kyllä siellä oli porukkaa, hyvä että hengissä selvittiin. Muutamat ostokset tuli tehtyä. Herbinan uutuus suihkeet jätin kyllä hyllyyn :O ei vaan sytyttänyt niin kuin olisin luullut. Loppuilta menikin sitten vaan oltaessa. Saunottiin puulämmitteisessä saunassa ja kyllä ero sähkölämmitteiseen on huikea! Löylyt ovat hellemmät ja kosteammat. Meillä itsellä on vuolukivi kiuassa ja sekin eroaa jo paljon tavallisesta, mutta puukuiuas on Parasta <3 

Milon kaveri Osku ja takana oleva Roi.


 Grillimakkara maistui aikas hyvälle :) 


Yksi lempi kuvattavia on tuli.  En kuitenkaan ole pyromaani. Jotenkin se vaan kiehtoo saada liekkien tanssi pysähdetyksi. 

Löytyykö kuvista poltettujen trullien henkiä? Itse löysin ;)


Niin ja onhan sitä mämmiäki tullut syötyä kera kuohukerman. Eihän olisi pääsiäistä ilman mämmiä :D 
Rentouttavan illan kruunasi vielä erilaisten juustojen maistelu ja lasillinen punaviiniä. 

Mites teidän lankalauantai sujui? 


2 kommenttia :

  1. No on kyllä tosi kuvauksellinen vaalea heppa. Näyttää kuvissa jotenkin tosi hyvältä. Ihanan värinen kisu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varsa oli kyllä oikein poseeraaja. Harmittaa kun en muista nimeä.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.