Hiusvaha testissä

Pahoittelut siitä, että täällä blogin puolella on ollut hiljaista. Tallinnan reissusta selvitty ja oli tosi mahtava reissu. Loppu vaan ihan liian nopeasti, niinhän taitaa silti kaikki reissut loppua :)  Muutamat hyvät ostoksetkin tuli tehty :)
Laittelen juttua tulemaan, kunhan olen kerinnyt käymään kuvat läpi. Toivottavasti edes muutamat kuvat on onnistunut kun mulla oli mukana vanha pokkari. En jaksanut ottaa järkälettä mukaan ja uusi minijärkkäri on vielä kaupan hyllyllä.
Pitemmittä höpöittelyittä mennää itse asiaan.

 Tällä kertaa olen ulkoistanut testauksen siskollani koska tuote, josta nyt höpistään, on hiusvaha. 
Omiin hiuksiin en ole käyttänyt hiusvahaa kuin kerran ja se vaan ei ole mun juttu. Tietysti johtuen siitä, että vaha on mun hennoille haituville liian tönkköä tavaraa ja muutenkin vaha ei sovi pitkille hiuksille ainakaan mun mielestä. 

Sarjan nimi on Attitude by Trontveit. Kyseessä on tanskalainen tuotesarja, joka on syntynyt vuonna 2010. Tuotteet ovat listattu tanskan vihreiden kampaamojen listalle ja siihen pääsee sellaiset tuotteet, jotka ei sisällä vaarallisia tai ympäristölle haitallisia aineita. Sarjan tuotteissa ei ole myöskään säilöntäaineita eikä fosfaatteja.
Attitude kampaamosarja ja siitä johtuen tuotteiden vaatimukset ovat myös korkealla. Tuotteet toimivat, ovat voimakkaita mutta samalla helposti muokattavissa.
Antavat maksimaalisen tehon ilman, että rasittavat itse hiusta.

Sarjaan kuuluu tällä hetkellä yhdeksän tuotetta, jotka valmistettaan neljää eri tehdasta ympäri maailman. Tämä tehdään ihan vain sen takia, että laadusta ei haluta tinkiä yhtään. Yleensähän yhtiöt teetättävät tuottteensä samassa tehtaassa säästäen kuluissa.

Mojo Attitude

Voidemainen hiusvaha, joka antaa kevyen tuen.

Purkin koko on 100ml


Rakas siskoni otti testaushaasteen mielellään vastaan. Hänellä on vuosien kokemus erimerkkisistä hiusvahoista, marketti- sekä kampaamosarjoista.

 Sen mitä häneltä pyysi oli, että kertoo rehellisesti mielipiteensä tuotteesta ja vertaa tuotetta muihin käyttämiinsä vahoihin. 


Tässä ovat hänen kommenttinsa omin sanoin vahasta: 
-Hyvä kukkaistuoksu 
-Hyvä koostumus
- Saa hyvin pestyä käsistä ilman saippuaa
- Pieni määrä riittää
-Saa huonosti kuivuneet hiukset laitettua sekä yön yli nukkuneet hiukset myös
-Ei jätä hiuksia likaisen näköisiksi
-Eikä hiukset tunnu rasvaisilta/likaisia
- Peseytyy hyvin pois
-Huomattavasti paras vaha mitä olen hetkeen käyttänyt
- On mielestäni pitävämpi mitä purkissa lukee
-Minä en ainakaan löytänyt mitään negatiivista tästä tuotteestaYlimässä kuvassa hiukset ilman vahaa ja kahdessa alimassa käytetty vain vahaa.


Mojoa saa siis ostettua kampaamoista tai tilattua Toppik.fi verkkokaupasta hintaan 16,00€. 

Hiusvaha, puuteri, kuivashampoo, muotovaahto, muotoilusuihke vai ihan joku muu?
 Mikä on sun lemppari? Itselle lemppareita on Angeldust, kuivashampoo ja suolasuihke.

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille <3 

Tuote saatu 

4 kommenttia :

 1. Oho kun toimii hyvin. Olen välttänyt hiusvahoja, mutta vasta nyt on pikkuhiljaa alkanut valjeta miten hyviä aineita ne on. Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisko oli kyllä todella tyytyväinen vahaan.
   Kiitos Tiia ja mukavaa iltaa sinulle <3

   Poista
 2. Vaikuttaapas hyvältä vahalta. :) Munki mielestä hiusvaha on enemmänki lyhyille hiuksille parempi ku pitkille. :D Ite en oikeastaan käytä mitään. Tai no hiuslakkaa tulee kyllä joskus käytettyä, mutta muita hiuksiin jätettäviä en niinkään käytä muutaku öljyä ja suihkehoitoainetta. :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen käyttänyt hiusvahaa joskus pitkilläkin hiuksilla, mutta mun hiukset olivat silloin tosi kerrostetut ja päällimmäiset hiukset eivät olleet kovin pitkiä. :D Nykyään en kyllä vahaan koske.
  Hiuslakkaa ja suolasuihketta tulee käytettyä silloin tällöin kun täytyy saada pitoa, sekä tietysti lämpösuojaa käytän föönatessa. Joskus lakkapullo kului helposti kuukaudessa loppuun, nykyään iso pullo kestää hyvin puoli vuotta. :D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.