diego dalla palman kosteuttava naamio kuivalle iholle

En meinaan millään tajuta, että on jo toukokuu. Tuntuu , että vuosi vuodelta mitä vanhemmaksi tulee niin  kuukaudet vaihtuu nopeampaa ja nopeampaa. Ilmojen pitäis kohta alkaa lämpenemään ja aurinko paistamaan yhä enemmän tai ainakin toivon niin. Jos et ole vielä ottanut esiin aurinkosuojavoiteita tee se nyt.  
Naamiot kuuluvat itsellä tärkeänä osana ihonhoidossa ja niitä onkin hyvä olla erilaisia eri tarkoituksiin. Välillä meinaan käytän kahta taikka kolmea naamiota samaan aikaan.

Rakastan kokeilla uusia tuotteita ja löytää sellaisia aarteita, mitkä jäävät pysyvästi käyttööni ja nyt taas on yksi sellainen aarre löytynyt.

diego dalla palman Hydrating- S.O.S gel mask
Kuivan ihon naamio


Tämä tehokkaasti kosteuttava naamio antoi kunnon ensiavun minunkin janoiselle, pintakuivalle iholle.  Samalla, kun geelinaamio kosteuttaa tehokkaasti ihoa, se myös vähentää kasvojen punaisuutta. 

Naamiossa on vaikuttavani ainesoisina 51 + 3 HYALU COMPLEX trehaloosi, hydra-gene-yhdiste. Sisältää 63 vaikuttavaa ainesosaa.Naamion jälkeen ihon pinta on ihanan sileä ja kuivuus on mennyttä. Iho ei kinnaa ja ainakin omilta kasvoilta punaisuus on jonkin verran rauhoittunut. Olen käyttänyt naamiota  yleensä saunan jälkeen, jolloin oma ihoni punoittaa enemmön kuin normaalisti. Tai no, punoittaa se muutenkin aikas herkästi ainakin poskilta, kiitos siitä kuuluu couperosalle.  

Naamio levitettään puhtaille kasvoille ja kaulalle tasaisinen kerros ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen huuhdellaan vedellä. Ensimmäisiä kertoja kun tätä käytin niin eipä jäänyt iholle mitään pois pestävää vaan kaikki oli imeytynyt pintaa syvemmälle.
Naamion jälkeen normaalisti olen laittanut seerumin ja yövoiteen. Nyt kun olen käyttänyt tätä useammin niin huuhdeltavaakin on alkanut jäämään, joten siitäkin huomaa, että naamio toimii. 

Olen käyttänyt naamioita nyt  myös yön yli ja naamio on saanut kaikessa rauhassa tehdä tehtävänsä. Aamulla iho tuntuu ja näyttää paremmalta kuin illalla nukkumaan menessä.

Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Olen käyttänyt tätä välillä myös ihan vaan paikallisesti kaikista kuivimpiin kohtiin. Ja tämän naamion tuoksu. Tuoksu on yksi parhaista tai jopa melkeimpä paras mitä olen naamiossa tuoksutellut. Naamion tuoksua ei voi oikein kuvata muuten, kuin se on ihanan raikas ja täysin omanlainen. Vastaa ei ole omalle kohdelle ennen tullut. Sen vaan täytyy itse päästä tuoksuttamaan. Jokaisen tuoksuja rakastavan must naamio. 

Olen jo monesti täällä blogissa hehkuttanut italialaisten tuotteiden puolesta ja hehkutus vaan sen kun jatkuu. Upeita tuoteita ei vaan voi olla hehkuttamati :)

Jos kaipaat ihanalta tuoksuvaa, todella laadukasta ja erittäin kosteuttavaa naamiota niin käy kurkkaamassa linkit. Suosittelen tätä erittäin lämpimästi. On yksi parhaimmista naamioista mitä vuosien saatossa olen kokeillu <3

Näitä ihania tuotteita saa  diego dalla palma professional RVB SKINLAB jälleenmyyjiltä kautta maan  taikka heidän omasta verkkokaupasta hintaan 47€

Onko diego dalla palman tuotteet tuttuja?


Naamio saatu testiin

6 kommenttia :

 1. No nytpä naamiohaukkana (ja tuoksuja rakastavana) kiinnostuin! DDP:n tuotteita en ole vielä kokeillut ainuttakaan, mutta ehkä nyt olisi aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa ja voin luvata, että tämän tuoksu huumaa sut täysin <3 Aattelinkin, että tää ois sun juttu :)

   Poista
 2. En ole kokeillut, mutta nyt olen löytänyt elämäni värivoiteen ja se on diego. <3
  Upeaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkejä en ole vielä kokeillut mutta voin vaan kuvitella.

   Upeaa viikkoa myös sinulle <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.