Haaste : Distressed

 Nyt vuorossa pitkästä pitkästä aikaa haaste torstai. En kyllä ymmärrä mistä tämä kiirus on oikein johtunut, että tämä on päässyt unohtumaan. Heidi kyllä jo viime viikolla hätyytteli, mutta nolona joudun myöntämään, unohdin taas siinä kiireen keskellä. Osa syy taisi olla myös se mun väsymys, mistä täällä kerroinkin ja se ettei vaan ollut kiinnostusta mihinkään.  Sitä on tässä vieläkin hieman ilmassa mutta toivottavasti olo alkaa pikku hiljaa piristymään. 

Tähän haasteeseen koristelutyylin valitsin minä ja Heidi valitsi värit. Kynnet koristeltiin distressed tyylillä ja väreinä oli kevään värit. 


Jos oikein muistan niin yhden kerran aiemmin olen samalla tavalla kynnet koristelut ja tykkäsin näitä tehdä. Tässähän sivellään melko kuivalla sudilla lakkaa, itsellä oli valkoinen pohja, pohjavärin päälle, sinne tänne. Sama toistetaan muutamalla eri värillä. 


Ulkona kuvattu eikä aurinkoa näkyny 

Distressed tapa on helppo ja nopea tapa saada aikas näyttävätkin kynnet. Aloin oikein pähkimään, miksi IHMEESSÄ en ole tällä tapaa lakannut kynsiä kun kerran! sama pää talvet ja talvet. Lakkoina käytin siis pohjalla China Glazen Snow:ta ja muina väreinä oli  Seppälän Hot sun, joka on neon oranssi. essencen whisper of spring joka on taas hempeän lila, essencen free hugs, ihana vaaleanpunainen lakka,  essencen don't be shy! raikas limen vihreä ja viimeisenä essencen off to miami! magee koralli.


essencen lakat ei ehkä ison sudin takia ollut ihan oikea valinta mutta värit oli niin keväiset. 

Ja kuten peinteisiin kuuluu, käydäämpäs kurkkaamassa myös ne Heidin kynnet :) 
Mahtaakohan olla yhtään samoja värejä? 

Mun oli ihan pakko lisätä kynsille vielä ripaus blingiä :) 
Oletteko kokeilleet distressed tyyliä? 


13 kommenttia :

 1. Kyllä on keväiset, hyvät värit! :) Hyvähyvä, nyt useemmin vaan tekemään tätä koristelutyyliä kun oli mieluinen :)

  VastaaPoista
 2. Distressed -kynnet on mulla vielä tekemättä, mutta oon kyllä hiljalleen alkanut pitää tekniikasta aiempaa enemmän. Näissä sun kynsissä on tosi söpöt, keväiset värit ja kokonaisuus on harmoninen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon E-S eli väritys onnistui juurikin oikein. Pelkäsin meinaan, että nämä näyttää sekameteli sopalta :D

   Poista
 3. Ooh, ihanat nämä! Todella näyttävät tosiaan, ja tuo glitter kyllä kruunaa lakkauksen :) <3

  VastaaPoista
 4. Nätit, nämäkki on ihanan pirtsakat! :) Oon kokeillu tuota lakkaustyyliä, mut ne ei onnistunu miten oisin halunnu nii on jääny karvas maku suuhun. :D Pitäis vaa kokeilla uuelleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Oli mullakin hieman eri näkemys näistä päässäni ensin :D Anna mennä vaan! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.