Vuoden ensimmäiset pikkujoulut ja Opi partyt

Näin pääsiäisen aikaan onkin hyvä palata ajassa muutama kuukausi taakse päin ja muistella hieman toisia juhlia. Järjestin tammikuussa kavereilleni vuoden ensimmäiset pikkujoulut. Olen muutama vuosi takaperin järjestänyt myös pikkujoulut näin tammikuussa sen takia kun silloin marras- joulukuussa ei ole keritty niitä pitämään.

Koristeiden virkaa toimittvat  isot Pom Pom pallot. 
Halusin tytsyille myös hieman ohjelmaa illalle. Olin Facesta bongannut Opi Party mainoksen ja lähdinkin kyselemään siitä lisää. 
Sehän menee kotikutsujen periaatteella eli vähän saman tapainen kun Tupperit taikka Partylitet mutta tuotteina on laadukkaat Opin tuotteet ja se mikä on ihan mahti juttu, kaikkia niitä pääsee itse testailemaan. 
Kutsujen emäntä saa palkkioksi 25 € arvoisen käsihoidon mutta minä arvoin sen kavereiden kesken.

Ihana Tuula bm Internationalista tuli meille pitämään kutsut.
 Kokoonnuttiin koko porukka meidän keittiön pöydän ääreen.
Aluksi hieman jänskätti miten ilta otetaan vastaan, jännitys oli kuitenkin ihan turha.

Siinä illan esiintyjät
OPI-Party
Kuvan ottanut Sigi
Olin tehnyt juurikin oikean valinnan kun järjestin tämän, koska vähän väliä kuului ihana huokauksia ja muita ihastelun ääniä. Sigi oli varustautunut oikein tikkujen kera kun kerrankin pääsi kokeilmaan lakkoja kaikessa rauhassa :)

Ihana tuo fluffy :) 


Parisen tuntia siinä meni Tuulan ja Opi tuotteiden kanssa touhutessa ja sitten vielä ennen lähtöään Tuula loihti meille upeat kulmat. Tulen tekemään tuosta kulmaväristä oman postauksen mutta sen tässä sanon, että WAU mikä tuote. Ei kauaa kyllä nokka tuhise kun tällä kulmat saa kuntoon. 

Pientä purtaa olin omin pikku kätösin vääntänyt. Eikä juhlat ole mitään ilman alkumaljaa.

Tein jokaiselle tälläiseen pikkuruiseen pikariin limeposseten jälkkäriksi ja onneksi tein, koska tekemäni Red Velvet kakku ei ihan onnistunut :D Ohje löytyy tuosta linkistä.

Loppuilta menikin sitten syöden,  pikkujoululahjoja vaihdellen ja oli meillä pukkin paikan päällä. Pukki oli sen verran ujo, ettei halunnut tulla kuvaan :D Osa meistä jatkoi myös Tampereen yöelämään sheikkaamaan buudia.


Kiitos teille kaikille ihanille mussukoille ketä paikalle tuli. Ensi vuonna uudestaan, eikös vaan? :D

Nythän muute itsekkin olen OpiParty konsultti  ja ensi lauantaina odottaa taas kutsut :)

Kiitokset myös Juhlahumua  verkkokaupalle kertakäyttöastioista ja ruokailuvälineistä. Juhlahumua verkkokaupasta löytyy kyllä joka juhlaan koristeita tai vaikka ihan romanttiseen illalliseen jos haluaa panostaa koristeluun. Kannattaa käydä katsastamassa valikoima, jos on juhlia tiedossa.
Linkkien klikkailuista en hyödy mitään.

Huomenna olisi sitten paluu taas arkeen ja aherrukseen. Sain kivasti ladattua akkuja ja rentoutua., tuli kyllä tarpeeseen. Kyllä sitä olisi mielellään vielä pari päivää lomaillut, onneksi silti parin viikon päästä olisi edessä pieni lomapätkä.


6 kommenttia :

 1. Oih, kuulostaapa ihanilta teidän pikkujoulut! Ja nuo OPI Partyt vaikuttaa myös tosi mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli aikas ihanat pikkujoulut :) Se mikä on hyvä noillä kutsuilla on se, että itse pääsee testaamaan kaikkia tuotteita :)

   Poista
 2. Tammikuussa pikkujoulut, loistavaa! Mekin vietettiin silloin miehen kanssa ruuan suhteen joulu part 2. Kinkut ja laatikot uuniin, ettei takuulla tee enää vuoteen mieli. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Pakko pitää heti alkuvuodesta, ettei jää pitämäti :DD

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.