Infinite Shine by Opi


Olen testaillut aikaisemmin kahden eri muun merkin niin sanotut kestolakkaukset eli sellaiset mitkä kestävät kuin geelilakkaus ja hieman näyttävätkin niiltä. Nyt on Opiltakin tullut vastaava ja on nimeltään Infinite Shine. Monet ovat varmaan huomanneet, että OPilta tulee aina vastaavat tuotteet hieman jälkijunassa toisiin brändeihin verrattuna. Tämä on ihan tarkoituksellista. He ottavat opikseen muiden virheistä, parantavat ne ja tuovat sitten markkinoille oman parannetun version tuotteesta. 


Kaikkihan lähtee ensin hyvästä pohjustuksesta eli Infinite Shine lakoilla on omat aluslakkansa mikä valmistaa kynnen eli Primer bace coat. Tämä kiinnittää lakan kynnelle ja estää värilakkaa värjäämästä kynttä.


Alle siis yksi kerros Primer bace coatia. Päälle levitettään kaksi kerrosta Infinite Shine värilakkaa.  Värejä löytyy vaikka kuinka ja paljon, nudesta mustaan ja siltä väliltä. Yhteensä 30 erilaista creme-sävyä.


Näillä kynsillä on It Never Ends niminen lakka.


Lakan koostumus on sitä taattua Opin huippulaatua. Levittyvyys mitä parhainta, ei valu kynsinauhoille.  Pigmenttiä löytyy myös ihan kunnoilla. 


Väri ei ehkä ihan ole omalle iholle juuri se oikea, vaikka kiva onkin. Tai sitten en vaan osaa olla tämän värisillä kynsillä :D 

Tämän jälkeen sitten vielä kerros Gloss top coatia. Patentoitui ainesosa kovettuu luonnonvalossa ja tekee kalvon lakan pinnalle.  Tärkeää on myös sulkea kynnen kärki lakalla, sama kannattaa tehdä myös tavallisissakin lakkauksissa.
 Nimensä mukaisesta antaa aikas mageen kiillon. Näissä kynsissä ei ollut sellaista pulleaa geelilakkauksen tuntua mitä muilla merkeillä oli.  


Lakan kuivumisen suhteen en huomannut, että olisi kestänyt mitenkään pitempään kuin normaalistikkaan. 
Pullot on numeroitu  1-3 siinä järjestyksessä miten niitä käytetään. Kauneudenkaupasta voi käydä katsastamassa kaikki värit ja hinta näille on 16,70 €.
 Aluslakkaa ja päällyslakkaa myydän sekä settinä  26,70 € taikka yksitellen 16,70 €.

Kymmen päivää tiivistä yhteiseloa It Never Ends kanssa. Saas nähdä pitääkö 10 päivän lupaus paikkansa. 
Mitäs veikkaatte, pysyikö vai ei? 

En malta millään odottaa, että pääsen töistä. Ulkona on niin ihana auringonpaiste ja LÄMMIN! Tänään meillä korkataan grillikausi alkaneeksi, kuola jo valuu valmiiksi.

Ihanaa lauantaita <3

Edit: en muuten hyödy linkkien klikkailuista mitään :) Lakat saatu Kanuneudenkaupasta blogia varten testiin
14 kommenttia :

 1. Minusta tämä on erittäin kauniin värinen :) mulla taisi pysyä 7 päivää ja sitten kyllästyin/poistin kun oli vähän kärkikulumaa :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli, ikkunat tuli pestyä ja tämän vuoden ekat pihatyöt :)

   Poista
 3. Mielenkiinnolla odotan miten kestää :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää ja tykkään myös väristä. Terkkuja :)

  VastaaPoista
 5. Nätti väri, ja kuulostaa kyllä lupaavalta! Toivottavasti kestää noin hyvin kuin lupaavat :)

  VastaaPoista
 6. Tuollaiset lakat ovat kyllä varmasti käteviä, jos haluaa saada kynnet näyttämään näteiltä pitkään! :) Mä en ole kyllä itselleni edes harkinnut tuollaisia ostaa, kun yleensä lakkaan kynnet parin päivän välein uudelleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä kanssa hieman sama juttu. Matkalle näillä on hyvä tehdä lakkaus jos ei rahtaa lakkoja mukana :D

   Poista
 7. Onpahan hienot lakat. En tiedä mikä on, kun nykyään olen aivan hulluna kynsilakkoihin. <3 Kivaa päivää. <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.