Kymmenen päivää meni niin, että hurahti mutta mitä jäi kynsille?

Kyllä aika menee nykyään ihan kauheeta vauhtia eteenpäin. Tuntuuko teistäkin siltä vai olenko ainut?  Vuorokaudessa tarvitsisi olla muutama tunti lisää, jotta kerkeisi kaikki asiat hoitamaan asiat. 

Tämänkin postauksen mun piti laittaa jo eilen, mutta maanantaina tein 10 tunnin työpäivän ja eilen olin iltavuorossa ja työpäivän jälkeen mentiin käymään vielä XXL avajaisissa. Sieltä kotiin tulessa en enää jaksanut tehdä muuta kun syödä, maata sohvalla ja käydä saunassa. 

Edellisessä postauksessa esittelin Opin kestolakan Infinite Shine. Lakat vastaavat kestoltaan melkeinpä hoitoloissa tehtyjä geelilakkauksia. paitsi näitä ei tarvitse kovettaa uv-lamppujen alla. Lakka kovettuu luonnonvalossa. Opi lupaa kymmenpäivän kestoa. Pakkohan mun oli testata sen lupauksen paikkansa pitävyys. Tästä pääset tutustumaan lakkoihin ja näiden käyttöön. tässä keskitytään nyt vaan siihen itse testin tulokseen. 

Tadaa, tältä ne sitten näyttivät testiajan aikana ja sen jälkeen. 

Muutama päivä minulla meni kun totuttelin olemaan tämän värisillä kynsillä. Olen kyllä ihallut tämän värisiä lakkoja mutta nyt kun sitä on kynsilläni, jotenkin se ei vaan tunnu multa. Näissä kuvissa lakat ovat olleet kynsillä noin viikon päivät. Kärkikulumaa on nähtävissä jonkin verran mutta ei nyt kuitenkaan niin paljon etteikö näillä voisi vielä testiä jatkaa. 


Voin sanoa, että tässä tilanteessa se 10 päivää tuntuu todella pitkälle :D Tälläselle ihmisellä, joka on tottunut vaihtelemaan lakkauksia aikas tiuhaan tahtiin.  Lakan nimi on kyllä tähän todella omiaan: It Never Ends :D 
Mun vaan oli pakko saada näihin kynsiin mukaan muutakin väriä. Mielessä kävi myös leimat, en kuitenkaan halunnut peittää testilakkojen pintaa taikka lisätä mitään niiden päälle. Silloin testi ei olisi ollut rehellinen. Piristysruiskeena näissä toimii Opin The Drummer Is Hot. Minipullo kuuluu vuoden 2013 Halloween Rock Goddess pakettiin. 
Nämä kuvat olen ottanut 11.päivän jälkeen. Kärkikuluma ei ole paljon kasvanut ensimmäisen viikon aikana tulleista kulumista. 


Jos en tietäisi tämän olevan kestolakkaa niin todellakaan en kyllä uskoisi tämän olleen kynsillä reilua kymmentäpäivää. 

Voin kyllä lämpimästi suositella  tätäkin lakkaa varsinkin sellaisille, ketkä haluat saada kauniit, siistit ja pysyvät lakkaukset mutta eivät halua geelilakkoja. Matkolla nämä ovat myös hyvät. Itse tulenkin pidemmillä lomamatkoilla käyttään näitä kestolakkoja, normaalisti niiden käyttö jää kyllä aikas vähäiselle. Mitä ootte mieltä näistä kestolakoista?  Onko kokemuksia? 

En millään malttaisi odottaa huomista, tulossa on meinaan aikas ihana päivä. Kerron sitten paremmin ajallaan ;) 


Infinite Shinen lakat saatu Kauneudenkauppa.fi 

2 kommenttia :

 1. Pisti vähän naurattamaan ton lakan hyvinkin osuva nimi. :D Itse myös ihailen tuollaisia suklaisia ruskeensävyjä muiden kynsillä, mutta sitten itselläni ne on aika plaah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se pistikin :D
   Minkä takia muilla ne näyttää paljon paremmalta? Samoin silti käy vaatteidenkin kanssa, ensin oot ooo mä haluun kanssa ton ja sit ku pääset onnellisesti kotiin ja peilin eteen niin plaaaaaah. Etkä voi sitä ees palauttaa kun oot jo innoissas repiny hintalaput irti :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.