Toukokuun Livbox

Näin tämä kevät vaan etenee ja nyt on jo Toukokuu ja se aika kuukaudesta, että vuorossa on kurkkaus livboxin sisältöön,

Väriteema on näin äitienpäivä kuukautena lila. Kuis ollakkaa itellä on kynne ihan sävysävyyn boxin kanssa :)





Monet ovat hehkuttaneet boxia ja itse iskin boxiin innokkaasti kiinni ja melkein repien sen auki. Tältä näytti sisältö.

Cutrin, Reflection Color Boost Shampoo & Conditioner




Auttaa säilyttämään hiusvärisi hehkuvana pidempään. Suojaa hiuksia ja väriä tehokkaasti mekaaniselta kulutukselta ja lämpötyökalujen rasitukselta. Tuotteen erityinen UV-suoja ehkäisee auringonvalon aiheuttamien vaurioiden syntyä hiuksissa ja estää väriä haalistumasta. Hiukset näyttävät kiiltäviltä, terveiltä ja kauniilta. Hoitoaine syvähoitaa värjättyjä hiuksia helpottaa kammattavuutta ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät. Ovh 15,90 €/300ml & 15,90 €/ 200ml

Näitä testaan kyllä ihan mielläni, koska omat hiukseni on värjätyt. Tuoksukaan tuotteissa ei ole mikään huono, ihan ok. Boxissa olevat tuubit on 50ml.

Paese, Rouge With Argan Oil-poskipuna



Poskipunan hienojakoinen ja hellävarainen koostumus pysyy koko päivän. Korostaa poskipäitä kauniisti ja antaa kasvoille freesin ilmeen. Poskipunan sisältämä kosteuttava ja uudistava arganöljy auttaa pitämään ihon hyvänkuntoisena. Sisältää lisäksi hoitavia A-,C- ja E-vitamiineja. Ovh 5,95 € / 6g

Merkki on mulle ihan uusi joten ennakkotuntemuksia mulla ei tämän suhteen oo. Siitä plussaa, että tää ollu mikään kunnon punainen tai räikee pinkki. Tätäkään en ole vielä kasvoille testannu mutta testaan kyllä jossain vaiheessa.

Dolce & Gabbana Dolce Edp





Dolce & Gabbana Dolce on raikas, pehmeä ja erittäin naisellinen sekoitus valkoisia kukkia. Tuoksun erikoisuus on valkoinen amaryllis jota on käytetty ensimmäistä kertaa tuoksuissa. Täyteläisyys tuoksuun tuovat myskin ja santelipuun kiehtovat vivahteet. Huolettoman täydelliselle , sensuellille naiselle.
Ovh Edp 73,50 € / 30 ml ja 95,90 € / 50 ml

TYkkään! Ensin olin et juu ei varmaankaan oo mun tuoksu kun ite oon escadan kesätuoksujen suurkuluttaja, mutta tää iskee kyllä. Testeri pääsee heti meikkipussiin.  Hinta vaan on aikas suolanen... pitää varmaan harkita laivareissua ;)


ACO, Sun cerat SPF 30



ACO Sun Cerat SPF 30 on aurinkovoide huulille. Se antaa pitkävaikutteista suojaa UV-säteitä vastaan. Kosteuttaa ja pehmentää huulia. Sisältää E-vitamiinia ja Canola-öljyä Erittäin vedenkestävä. Tehokas apu UVA- ja UVB-säteitä vastaan.
Ovh 3,27 €/5g

Tämäkin tuote tulee käyttöön HETI kun se aurinko vaan paistaa ja lämmittää. Tuoksuon miellyttävä eikä makukaan ole mikään paha. Voishan tää maistuu vaikka mangolta mutta menee ilmankin.

Ibero Helmikorvakorut


Roikkuvat korvakorut, joissa kerman värinen helmi. Näillä korvakoruilla viimeistelet juhlatyylisi. Ovh 9,90 €/ kpl

Tota...Itse en ole mikään kauhea helmikorujen käyttäjä vaikka muuten olen korujen suurkäyttäjä, työnikin puolesta, joten taidan laittaa nämä korut eteenpäin.

Clarins Be long Mascara



Pidentää ripsiä välittömästi tehden niistä upean kaarevat. Ripsiväri, joka hoitaa ripsiä aktivoiden kasvua sekä vahvistaen ripsiä. Ovh 32 € / 7ml

JES! Tämä todellakn toimii. Aamusti oli heti pakko testata ja kyllä pidentää kunnolla. Kuvia en kerinnyt ottamaan vielä mutta tulossa on kyllä.

Dermalogica, MultiVitamin Power Firm



Ennennäkemättömän tehokas silmänympärysvoide. Punaisen merilevän uute häivyttää juonteita välittömästi ja A-, C- ja E-vitamiinit vaikuttavat pitkäkestoisesti. Sametinpehmeä koostumus, joka sulaa ihoon. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Käyttö: Levitä pieni määrä silmänympärysiholle, keskity erityisesti kohtiin, joissa ikääntymisen merkkejä.
Ovh 70 €/ 15 ml

Tämä on kanssa ihan mielenkiintoinen tuote sinänsä, että mulla on ikää kuitenkin sen verran, että tälläsiä tarvitaan ja jos todellakin toimii niin Suureen harkintaan menee ostaminen. Saa nähdä tekeekö sen mitä lupaa.

Boxi sisälsi myös Dermalogican verkkokauppaan 10 € alennuskupongin.





Osalle tuli ripsivärin tilalla kynsilakka ja tuon silmänympärysvoiteen tilalle primer.

Tässä oli sisältö tällä kertaa. Tällä kertaa boxissa oli ihan mielenkiintoisa tuotteita useampi verrattuna muihin kuukausiin. Paras on tuo Clarinssin ripsari, olispa ollut normaalin kokoinen niin sit oisin hehkuttanu ja kunnolla.

Mites teillä? Sisälsikö teidän boxi jonkun wuhuu/buhuu tuotteen?



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.