Kikon pidentävä ripsiväri ja boosteri

Taistelu tynkäripsiä vastaan alkaa!

Taistelussa saada pitkät ripset ilman pidennyksiä, varustauduin uusilla aseilla.
Samassa Kikon kimppatilauksessa lakkojen kanssa, tilasin itselleni geelin ripsille ja pidentävän ripsivärinOlen tykännyt Kikon meikeistä. luomiväreissä on pigmenttiä ja  niiden lakathan on kertakaikkisen hyviä ja hintakin on hyvä, varsinkin ku pääset ostamaan ne liikkeestä ilman valtavia toimituskuluja tänne pohjolaan. Pääasia kuitenkin on, että niitä saadaan tänne ylipäätänsä.

Sitten itse tuotteisiin. Suomennokset olen koittanut tehdä parhaani mukaan. 

30 days extension, Night treatment booster

Kuten jo nimestä voi päätellä, tätä tuotetta käytetään 30 päivää öisin. Öisin käytettynä saa K2- kasvua lisäävää kompleksi työskennellä rauhassa. Tuote lupaa 169 % kasvua 30 päivän jälkeen! (Aikamoinen lupaus.)
Elastomeerisellä eli kumisella  harjalla tuote saadaan hyvin levitettyä ripsen juurista ripsen päähän. Tuote on myös allergiatestattu.
Käyttö: Puhtaille ripsille iltaisin 30 päivän ajan.

30 days extension, Daily treatment mascara 


Pidentävä musta ripsiväri, joka samalla auttaa myös ripsien kasvussa. Tässä on myös samanlainen harja kun tuossa boosterissa. Tämä tuote lupaa myös tuon ripsien  hurjan kasvun.


Käyttö: Kerran päivässä 30 päivän ajan.


Tuotteissa luvataan, että jos käytät molempia säännöllisesti niin tulokset näkyvät jo 15 päivän kulttua! Aikasmoinen lupaus!

Hinnallakaan nämä ei ollut pilattu. Molempien hinta 7,90 € kpl. Silloin kun tilaus tehtiin niin tämä oli tarjouksessa 3,90 € kpl.


Pakkohan näitä oli lähteä kokeilemaan.

Lähtö kuvaa en laita tähän vaan laitan sitten vertailu kuvat, josta näkee kuinka paljon loppujen lopuksi ripsen on kasvanu. Vai onko lainkaan. Ekat kuvat tulee tuon 15 päivän kulttua.

Onko teistä jollakin kokemusta jommasta kummasta tuotteesta?
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.