Perhosen liihotus

Nyt on jo kesä todella lähellä. Parissa päivässä on alkanu meenkin pihan puissa ja pensaissa vihertää aikas kivasti.

Tämän lakkauksen tein eilen illalla, eli tässä mun vappukynnet. Kokeilin vähän isompaa koristetta tällä kertaa. Ihan arkikäyttöön nää ei mielestäni sovi, mulla ainakin jäi monta kertaa hiuksiin kiinni.

Tämän lakkauksen tein pelkästään Make Up Stroren tuotteilla, lukuun ottamatta MoYoun laattaa. 

Tässä ensin swatchit uusista lakoista.JessicaTuota Jessica lakkaa ihastelin jo meidän miitissä ja silloin se osunut kohdalle. Lakassa on isoja ja pieniä glittereitä sekä tekstuuria eli molemmat mun lempparit. Väri on kivan hempeähkö,voisiko sanoa vanha roosa. Kertokaa jos oon ihan metsässä ton värin suhteen. Täydellinen peittävyys kahdella kerroksella. Pinta ei jää mitenkään kauhean karheaksi, oikeastaan todella sileä tekstuuraksi.

LinaToinen lakoista on nimeltänsä Lina.Väri on vaaleahko lila, ihanan värinen. Lakka toimii todella hyvin. Levittyy hyvin, koostumus hyvä ja täysi peittävyys kahdella kerroksella. Yllätyin tästä kyllä positiivisesti.

Osan kuvista olen ottanut ulkona.Lakkasin Jessicalla  nimettömän ja etusormen ja Linalla loput kynnet. Aluslakkana toimi MoisturizerLinan päälle leimasin miitistä saaduilla Heidi lakalla ja leimat otin MoYoun laatasta Artist Collection -03. Ei ehkä ihan paras kuvio valinta mutta menkööt. Heidin koostumuksesta johtuen tällä oli hyvä leimata, tarvii kokeilla tuota Linaa myös leimailuihin.


Perhonen Orvokilla 
Koristeeksi liimasin miitistä saadun perhosen.

Tässä vielä tuoteet mitä käytin.

miitistä saatu 

Nää on sulokkaita otuksia :)  alaosa on sileä, saa kunnon liimapinnan aikaiseksi.
Miitistä saatu

Näillä pystyy kirjottamaankin :)

Heidi, Jessica, Lina, ja Moisturizer . Lina ja Jessica saatu Make Up Store, Kupion liikkeestä 

Eikä tämä muuten ollut mikään suunniteltu juttu, että melkein kaikki tämän viikon lakkauset on lilan eri sävyissä :D
Tässä kuussa onkin syytä juhlaan. Milo ja blogi täyttää molemmat 1 vuotta! Katotaan mitäs kivaa sitä keksis kiitokseksi teille ihanille lukijoille.

Hauskaa Vapun päivän jatkoja!

Nannu

11 kommenttia :

 1. Hassu sattuma, että just tänään kirjoittelin itsekin Make Up Storen lakasta, tosin ajastukseen vasta vähän pidemmälle tulevaisuuteen :D

  leimauksien kohdalla ehkä vähän paha tuomita, mutta mitä mieltä olit tuosta Heidistä? Mulla se nimittäin oli super paksua tavaraa jo heti ekalla lakkauskerralla, mikä oli ehkä vähän huono ensikosketus MUSin cremeihin omalta kohdaltani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sulla vielä joku noista lakoista kyseessä? :D

   Voi ei :(
   Ite en Heidillä oo lakannu vielä koko kynttä kun toi väri ei ihan oo se mun lemppari. Ei se silti ollu mitään jankkia. Tarviipa oikeen lakata sillä ja kattoo miten toimii.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitti Ilona :) tos perhosessa on kyllä jotain sulokasta :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.