AmazON....AmazOFF ja ripaus keltaista

Lakkoja läpi käydessäni huomasin  Opin Brazil sarjan minilakat, joilla en ole lakkaillut lainkaan ja sehän asia tarvinnee korjata. 

Aloitetaan tällä hieman jännän värisellä AmazON...AmazOFF lakalla. Mun mielestä tää näyttää vihreän siniseltä missä on ripaus shimmeriä mukana. Ei ehkä kuitenkaan ihan mun makuun mutta joku tässä kuitenkin on kun tätä tarvii tuijotella. Halusin tehä tähän vielä sellasen uulallaa sävärin ja omasta mielestä onnistuin paremmin ku hyvin! 

Pikkasen leimat levahti topparista 

Leimat oon siis tehny tämän kevään THE keltaisella eli  I Just Can't Cope-acabanalla ja kuvio on  MoYou:n laatasta Artist collection-03Tässä kuvassa on rekvisiittana yksi mun lempi kaulakorusta Just Cavallin teräskoru . Tykkään näistä sen takia, ettei ole ihan peruskoruja. Onko teillä jotain tiettyä lempi korua ? 

Ihanaa sunnuntai päivää kaikille 

6 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.