Löydänkö koskaan sitä oikeaa?

Mulla on metsästys meneillään tai se on ollut kyllä jo pitkän aikaa, löytää täydellinen pidentävä ripsiväri. 

Pidennyksiä en osaa pitää tai en mielelläni halua ottaa, koska hieron silmiäniä ja inhosin sitä kun kävin suihkussa taikka uimassa niin et voinut kuivata kunnolla silmiä. 
Saattaa kuitenkin olla et kokeilen niitä vielä kerran nyt kesällä. 

Irtoripsiä taas rakastan ja käytän niitä aina bilettämässä, arkiaamusin en niitten kanssa  viitti touhuta joten mä TARVIIN sen ripsarin. Monia eri merkkejä olen kokeillu, osa niistä on ollu ihan ok, osa jee, osa siis antees mitä! osastoa. Ajattelin esitellä muutamia ripsareita mitä mulla on tällä hetkellä käytössä. 

Ekana ois vuorossa Bobby Brownin ripsiväri, Extreme party mascara. Luin tästä netistä ja ulkolaisista blogeista paljon ennen kun hommasin tämän. Hehkutus oli sen mukaista, että tää vois olla SE. 


Harja on hyvän kokoinen ja sillä saa kyllä hyvin levitettyä myös lyhyempiinkin ripsiin Mutta, kuten useasti ennenkin jouduin kyllä pettymään. Odotin lukemieni tekstien jälkeen kokevani jotain huikeeta kun levittelin tätä ripsille.  

Silmä kuvat on otettu ulkona.
Ennen ja jälkeen laiton


Pidentäähän tämä siitä ei pääse mihinkään mutta ei vaan riittävästi mulle. Sellaiselle ketä ei tarvitse huikeaa pidennystä niin suosittelen kyllä. 
Se mistä tykkäsen todella oli, että tämä taivutti ripsiä ihanasti, en ole käyttänyt ripsientavuttajaa.


Helppo tämä on levittää eikä kauheesti jää paakkuseksi. Koostumuksensa vuoksi tätä voi helposti levitellä pari kolmekin kerrosta ilman että ripsistä tulisi tönköt. Levitin ripsiin kaksi kerrosta. Väriä antaa kyllä todella hyvin. 

Kuvien ottamissessa tarvitsee treenata vielä tuota tarkennusta enemmän. 

Tätä ei tällä hetkellä taida saada muualta kun Helsingin Stockmannilta, Tampereen Stockmannille pystyy tilaamaan. Minulle on tämä diilattu englannista ihana Shopaholic.

Lopputuloksena tämä on  siis ihan ok ilman se kummempaa wauta joten metsästys jatkuu.  Saattaa olla etten koskaan tule löytämään sitä unelmien ripsiväriä.

Käytättekö te pidentäviä ripsivärejä ja jos niin onko teillä jotain lempimerkkiä?

4 kommenttia :

 1. Mä kehotan kokeilemaan Natural Coden uutuutta, Eye Dramatizer Volume Boosting Mascara. Itelläni on vedenkestävä ja tää on siis tän kevään uutuus, ja oon ihan rakastunu. Pidentää, tuuheuttaa, pitää taivutukset.. Ainakin mulla, totta kai jokaisen ripset on erilaiset. Tänään rustailen oman blogin puolelle postausta tuosta myöskin. :)

  VastaaPoista
 2. Enpäs muuten oo Natural Coden ripsivärejä koskaan ennen kokeillu, oottelen sun postausta siitä :)
  Itellä on kanssa muutama muukin ripsiväri vielä postaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei itse asiassa aiempaa kokemusta ollu NC:n ripsareista, mutta tällä oli hyvä alottaa. :) Tässä sulle linkki vielä tuohon postaukseen, jos haluut käydä lukasemassa!

   http://kynsienvarikartta.blogspot.fi/2014/05/natural-code-by-lumene-eye-dramatizer.html

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.