Kiko uutukaisia

Pitkästä aikaa uusia Kikoja on tipahdellut tähän suuntaan ja ihme sinänsä kun nythän niitäkin saa tilattua tännekkin päin maailmaa. 

Tällä kertaa otin kokeeksi VAIN 5 lakkaa, mutta nyt on jo pikkuhiljaa suunnitteilla tehdä tilausta sinne, koska Kikon meikit on myös todella hyviä. Luomiväreissä on pigmenttiä ja ne myös pysyvät hyvin luomilla. 
Kaikki lakat ovat taattua Kiko laatua hyvällä pigmentillä. Lakkaa näissä on kaikissa 2 kerrosta. 


Cupcake 651Tässä lakassa on vaalenpunainen pohja ja pikkuruisia erivärisiä hippusia. Lakan pinta on samantapainen kun Sugar Mateissa eli rosoinen tekstuura. Tämän tilamaasen kanssa olin vähän kahdenvaiheilla. Mut onhan tää kiva tapaus. 


Sugar Mat 637Tämä lakka ei ollut tilattujen mukana vaan ostin sen meidän kimppatilauksen hoitajalta, Sallalta. Tämähän on tekstuurilakka ja lakan pinta on mukavan rouhea. 

Ihanan turkoosi ja kesäinen sävy. Denim 459Denim kokoelman lakoista tämä olis sellanen, että mulle! Tämän väristä lakkaa mulla ei ole aikasemmin ollu joten se oli yksi syy ja toinen oli se et halusin nähä lakan pinnan itse. Tästä tulee kyllä mieleen farkkukangas, sen verran mattapintainen tämä on. Tämä oli ensimmäinen Kikon lakka jonka kanssa joutuin hieman kiinnittämään huomiota levitykseen ja sen kanssa ei todella ollut paljoa aikaa. Muuten jäi todella selkeät sivellin vedot näkyviin pintaan. 

Kiko 319


Tämä on todella kauniin harmahtavan ruskea. Yleensä ruskeat ei oo oikeen muhun iskeny mutta tässä on sitä sanomattoman mielenkiintoista. Mutta todella vaikeaa saada kuvaan oikeaa värisävyä, ja tuntuu että tääkin muutti tuota sävyä vielä enemmän kun tuota katsoo.

Sun Show 469Tämä lakka huutaa kesää, aurinkoa ja lämpöä. Lakka on jellypohjainen kauniilla shimmeilla varustettu lakka. Harmittaa todella kun en saanut tähän kuvaa otettua auringossa kun tuntuu, että pihalla ois syksy tulossa tuossa viimasta päätellen. Tämän katselu silti lämmittää mukavasti :)

Oli sitten ihan pakko mennä ja sohasta tuohon jälki :) 


Herättikö mikään näistä sellaista, toi ois ihan mun lakka, tunnetta ? 

8 kommenttia :

 1. Ihania. Sininen ja oranssi on ihan mun... :D

  VastaaPoista
 2. Toi sininen <3
  Ihania kyllä kaikki:)

  VastaaPoista
 3. Ihania uusia lakkoja ^_^
  Miuun kolahti heti toi Sugar Mat 637, aivan upean värinen!

  VastaaPoista
 4. Harmittaa kun kaikista en saanu kunnon kuvaa ja väriä esiin.
  Ootan miltä toi Sun show näyttää auringossa.

  VastaaPoista
 5. 319 tänne kiitos 8) En tajuu mikä mulla on ku tollaset harmaat ja rusehtavat nudet on ny mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla Anni ihan sama juttu :D Muutenkin kaikki ennen en tykkää on nyt oiiiiii kuinka kaunis tämäkin yksilö on :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.