1. vuosi takanapäin....

En tajua kuinka nopeasti tämä aika onkaan mennyt! Tajusin, että tasan vuosi sitten, ovan harkinnan jälkeen päätin kokeilla siipiäni blogin parissa ja tässä sitä vielä ollaan ja into on todella kova!
ISO KIITOS tästä kaikesta kuuluu teille ihanat lukijani ja sivuilla vierailijat. Ilman teitä en olisi tässä nyt. Blogin kautta olen löytänyt uusia ihania ihmisiä elämääni ja kohta taas tutustun lisää uusiin kynsihöppänöihin :) Blogi on saanut myös upeita yhteistyökumppaneita vuoden aikana, ISO KIITOS myös heille. 

Jos joku miettii siellä näytön takana olisiko minusta tähän touhuun, niin kokeile! Suosittelen lämpimästi ja tämä on todella koukuttavaa ja mielenkiintoista.

 Blogin avulla saan sitä erittäin  tärkeetä omaa aikaa, saan keskittyä minua kiinnostaviin asioihin, kirjottaa postauksia, tehdä lakkauksia ja lukea muiden bloggaagien blogeja. Kumpa vaan vuorokaudessa olisi ennemmän tunteja. Nyt kesällä onneksi pystyn keskittymään blogiin vielä enemmän. Silloin en näe enkä kuule mitään muuta :) 


ISO KIITOS myös A:lle siitä, että hän on jaksanut  mun kotkotuksia, ilon kiljahduksia  ja kiukun puuskauksia kun lakkaukset on menny välillä päin honkia, taikka kuvat ei oo onnistunut taikka just kun oot saanu kauniin holon kynsille, ni aurinko menee pilveen. A on luvannut tehdä mulle myös tän vuoden aikana studion työhuoneeseen,  jotta saan parempia kuvia aikaiseksi. Sitä odotellessa teen tarvii tyytyä nyt näihin. 

Vuoden aikana on lakkakokoelmakin kasvanut niin etten uskalla edes laskea :D 

Suunnitteilla on jotain kivaa teille lukijani, mutta vasta tuossa kesäkuun puolella kun, todellakin kävi niin, etten tajunnut koko asiaa :D 

KIITOS JA KUMARRUS VIELÄ KERRAN  

Rakkaudella Nannu

18 kommenttia :

 1. Onnea 1v blogille sekä tietty bloggaajalle =)

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea 1-vuotiaalle blogillesi! <3

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea blogille! Ja jee ei oo enää kauaa miittiin! Oon kyllä niin innoissani meidän järkkäilyistä ja kaikista teistä osallistujista että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna! Ei oo ei.. hieman kyllä alkaa pikkuhiljaa vattassa olevat kotilot muuttua perhosiksi :D Mitähän tee ootte oikeen järkkäilleet meidän pään menoks... :D

   Poista
  2. Niin alkaa kuule täälläkin! Jaa-a kuule :D

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Sulla on ihana blogi. Tätä on niin mukava seurailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinullekkin Katarooma ihanista sanoista! <3 kiva että viihdyt mukana :)

   Poista
 6. Hyrjasti onnea blogille ja bloggaajalle :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.