Kookosöljy

Tätä hetkeä mä oon odottanu melkein vuoden.
On lauantai ja vapaa päivä. Aurinko paistaa ja lämmittää ihanasti, 
terassilla musiikki soi ja mä siinä vieressä kirjottamassa tätä <3 Heti kun se aurinko alkaa paistamaan ja lämmittämään ,mä herään henkiin ja saan virtaa tehä vaikka mitä!

Tänään koko päivän oon touhunnu pihalla laittamssa sitä kuntoon, istuttaen kukkasia, kytkeny rikkaruohoja, laittanu mansikkamaan uuteen paikkaan ja ja ja ja ja. 

Nyt illalla onkin sitten hyvä rentoutua saunassa ja tehden samalla ihania hoitoja. Tarviihan sitä laittaa kroppa kuntoon ens viikon helteitä varten. 
Mun jalkojen iho on todella kuiva vaikka aina rasvaan ne pesun jälkeen. Ei näitä kehtaa muille ihmisille näytellä ilman ettei näille mitään tee. Nyt sitten vihdoin ja viimein sain ostettua itselleni kookosöljyä, oli jo aikakin! Ajattelin kokeilla mitenkäs tämä toimii. 

Ostettu Punnitse ja Säästä liikkeestä ja hinta oli n.4,50 €

Eilen käytin sitä kylläkin raakapatukoihin testaten luokkakaverilta saamaa reseptiä ja NJAM! niistä tuli hyviä. Tänään saunan jälkeen sivelen sitä jalkoihin ja laita sukat jalkaan jotta öljy saa rauhassa imeytyä. 

Pelkkää kookosta <3


Nuuhkasin heti korkin avaamisen jälkeen pulloon ja odotin saavani nenäään ihanan kookoksen tuoksun mutta EI. Se ei tuoksunut miltään. Plaah. Mä meinaan rakastan kookoksen tuoksua. 

Mutta nyt tarviin teidän apuja. Kertookaas omia hyviä ja toimivia käyttötapoja tälle kookosöljylle. 

2 kommenttia :

  1. Nyt olet päässyt asian ytimeen :)
    Kookosöljyhän on tosi monipuolinen tuote, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Se sopii hyvin rohtumiin, palovammoihin, kaikille kuiville kohdille kehossa (myös limakalvoille ;) ), joku tuttu käyttää sitä hiusnaamionakin kuiviin hiuksiin. Usea ystäväni nauttii kookosöljynsä aamukahvin/-teen kanssa, sinne sekaan vaan! Kannattaa olla hieman varovainen, voi tulla aluksi Herxheimerin reaktio ja se ei kyllä ole kivaa, se. Kookosöljy toimii myös paistamisessakin. Jotkut käyttävät sitä dödönä - puhtaaseen ihoon.. Mitähän vielä? Kerron, jos muistan lisää :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Kahlaaja sulle näistä vinkeistä :) Eipä ois tullu kyllä pieneen mieleenkään laittaa sitä kainaloon :D
    Tarviipa kokeilla sitä aamukahvin kanssa.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.