Eyes to kill luomivärit

Koneen uumenista löytyi nämä ihanuudet kun kansioita selailin. Kuvat ovat otettu kesällä, silloin kun aurinko paistoi ja olin ihanan lämmin siis 20 astetta :) Löysin myös paljon muitakin kuvia joita en edes muistanut olevan olemassa.

Giorgio Armani ei ole itselle ollut aikaisemmin kovinkaan tuttu sarja. Ensimmäinen kosketus tähän ihanaan sarjaan oli meikkivoiteen kautta ja päivääkään en ole katunut sitä ostosta. Kyseessä on Luminois Silk foundation. Sen jälkeen sain testiin toisen meikkivoiteen Luminous Silk Combact, aivan loistava aikuiselle iholle. Ai niin ja onhan minulla lahjaksi saatu Armanin tuoksukin, ihanan raikas. Tästä tuoksusta olekin muuten kirjoittanut melkein tasan vuosi sitten ja kyseessähän on Acqua di Gioia.

Giorgio Armani Eyes to KillLuomivärit ovat omalla kohdalla ollut jo monta, monta vuotta saman sävyisiä. Ruskeaa, prossia, kultaa, nudea. Väillä olen ollut rohkea ja laittanut myös ripauksen mustaa :)  No on sitä ehkä kerran pari, tullut laitettua vihreääkin luomiväriä :D
pitäisi olla rohkeampi ja kokeilla muitakin värejä.

Luomiväreissä värin kanssa yhtä tärkeässä osassa ovat  pigmentit. Itsellä vaihtoon lähtee sellaiset luomivärit missä pigmenttiä ei ole nimeksikään, en vaan jaksa tapella sellaisten kanssa.  Näissä Giorgio Armanin Eyes to Kill luomiväreissä pigmenttiä on vaikka muille jakaa.

Khaki PulseMuistan sen kun ensimmäisen kerran näitä testasin. Siis kuinka ihanan pehmeä voikaan koostumus olla. Tämän koostumus ei ole puuterimainen eikä tämä ole voidemainen vaan niiden ihanan pehmeä yhdistelmä! Levittyy kuin unelma. Tämä on juurikin sellainen mitä vaan voisi päivät pitkät levitellä.

Sweet fireKuten jo tuossa aiemmaa kerroin niin pigmenttiä löytyy. Värit näissä ei ole mitään yksitoikkoisia vaan pohjasävyn lisäksi mukana on myös toinen sävy joka antaa juurinkin sitä särmää värille.

Yhdellä levityksellä tulee pehmeän samettinen sävy ja jos haluaa sitä vielä tehostaa niin tätä voi käyttää myös kosteana. Kosteana laitettuna saa todella dramaattisen värin. Levittyy erinoimaisesti myös sormin.

Copper blackKauniin moniuloitteisen värinsä vuoksi olen käyttänyt näitä usein ihan yksistään. Erinoimainen valinta kiireisiin aamuihin.
Värin luvataan pysyvän 24 tuntia. Luomivärin luvataan olevan myös veden.- rasvan-, ja hikoilun kestävä mutta on kuitenkin helposti putsattavissa silmistä. Aikas huikeat lupaukset etten sanoisi.Luomivärit on  testattu myös  vaativissa oloissa.
Töihin mennässä tihutti vettä taivaalta eli luulin näyttäväni pandan kaksoissiarelta töihin päästyäni.  Sitä ennen kuitenkin huomasin hiukean Black Friday alennuksen Seppälässä, kaikki alennetut vaatteet 5 € kpl! Enhän voinut sellaista ohittaa ja aikaa oli 10 min. Äkkiä valitsemaan vaatteita sitten kauheella tohinalla sovituskoppiin sovittamaan vaatteet.
Pientä hikeä tai ei nyt niinkään pientä :D alkoi puskemaan päälle. Siinä vaiheessa aattelin, et on luomivärit luomivaossa yhtenä klippinä. Mutta eipäs ollutkaan. Luomivärit näyttivät samalta kun kotoa lähtiessä. Eli tekee sen mitä lupaakin.

Seuraava kuva on eri päivältä kun on ollut niin tuhottoman pimeää, ettei kuvaamisesta tule yhtään mitään. Silloin kun aurinko paistaa niin olen ollut työssä. Kuva on otettu ulkona.
Silmissä ei ole muuta Khaki Pulse, eikä kyllä muuta tarvitsekkaan. Ripsissä on Giorgio Armanin Black Ecstasy joka on yksi mun lemppareista. Tulen tekemään tästä oman postauksen missä näkyy tämän teho. Sain tämän muistaakseni silloin kun ostin sen Armanin meikkivoiteen ja tätä tulen jatkossakin käyttämään. Ripsissä yksi kerros ripsiväriä. Aivan loistava yksilö.


Jos haluat todella hyvin pysyvää ja ihanalla koostumuksella olevaa luomiväriä, niin se on tässä!

Tässäkin yksi hyvä lahjavinkki punkinkonttiin :)

Oikein ihanaa keskiviikkoa <3
Itse olen matkalla Tallinan joulutorille blogikolleegan kanssa. En ole Tallinan joulutorilla ennen käynytkään, joten odotan innolla, jos vaikka sieltä löytyisi kadoksissa oleva joulufiilis.
Luomivärit saatu blogiin testiin. 


10 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.