GUL-rannekello

Kello, se ikivanha keksintö, kuuluu tiiviisti myös nykyhetkeen. Ensimmäinen rannekello kehiteltiin naisten käyttöön 1800-luvun lopulla.
Silloin kun kännykät tulivat suosituksi, kellojen myynti laski todella paljon mutta nyt taas onneksi kellojen myynti on taas kasvanut.
 Nykyään kellot ovat myös paljon muuta kun vain kello. Monelle kello on asuste ja mukava huomata kuin myös miehet ovat tarkkoja kellojen ulkonäöstä. Cia kuuluu siihen iläluokkaan kenelle se kello on juurikin enemmän asuste, ei ajan näyttäjä.
 Itse en koskaan oppinut kellon aikaa katsomaan kännykästä vaan minulla pitää olla rannekello kädessä. Auta armias, jos kello on kiireessä jäänyt kotiin niin siinä sitten koko päivän katsellaan tyhjää rannetta vähän väliä :) 


Itseltä löytyy useampi kello,tykkään vaihdella niitä sen mukaan mitä muuta on itsellä päällä. Välillä isompaa kokoa, välillä paljon kiviä toisinaan taas ihan simppeliä. Haluan kellon olevan myös sellainen, joka kestää vuosia ja on luotetta sekä hyvistä materiaaleista tehty. Itselläni on monen eri merkin kelloja, valitsen kellon aina silloin kun se kolahtaa ja istuu ranteeseen.

  On todella mahtaa, että tänne  saadaan aina välillä myös uusia kellomerkkejä kuten GUL. 
GUL on lanseerattu Suomessa vuosi sitten mutta ensimmäinen GUL kello valmistettiin jo vuonna 1982. GUL tuotemerkki on lähtöisin surffaajien märkäpuvusta ja tästä johtuen jokainen kello tehdään aktiivisille käyttäjille eli kaikkien kellojen kanssa voi mennä uimaan jopa nahkaranteisten! Nahkarannekkeet on valmistettu niin, että ne kestävät vettä. GUL kellot ovat ruotsalaista suunnittelua.

GUL kellomallistoja löytyy tällä hetkellä kolme.

GUL ACTIVE on ensimmäinen kellomallisto ja nämä ovat juurikin niitä sporttisia kelloa ulkonäöltään ja toiminmoiltaan. Osassa tämän malliston kelloissa on jopa 30 ATM vesisuoja. Nämä kellot sopivat laitesukellukseen.  Näissä kelloissa on osassa kumi- ja silikoonirannekkeita.

GUL KIDS on lasten mallisto. Se mikä on todella loistava, kaikissa kelloissa on todellakin 10 ATM eli kaikkien kanssa voi todellakin mennä uimaan. Tuo 10 ATM tarkoittaa, että kellot on testattu vedenpaineessa joka vastaa 100m syvyyttä.  Mitä parempi vesisuoja, sitä paremmin myös liat pysyy pois koneistosta. Kaikissa lasten  kelloissa on myös titaaninen takakansi ja kellon lasi on kovaa mineraalilasia. Näissä lasten kelloissa ollaan mietitty juurikin ominaisuuksia mitä lasten kelloilta vaaditaan.


Tämä oma kelloni on GUL CITY mallistosta oleva Wimbledon.
Valinta oli vaikea mutta lopulta sain päätöksen tehtyä, oli meinaan monta eri hyvää vaihtoehtoa.
Se mihin tässä kellossa ihastuin on kellon kaksi värisyys ja tuo helmiäinen tuossa kellotaulussa.
Tykästyin myös siihen, että tämä kello on tyylikkäs eikä tässä ole mitään ylimääräisiä härpäkkeitä vaan ainoastaan juurikin se mitä kellossa pitää olla. Yksinkertaisen tyylikäs, ripauksella hieman blingiä mukana. Kaikissa GUL City malliston  kellossa on myös safiirilasi. Safiirilasi ei naarmuunnu niin helposti kuin tavallinen lasi. Seuraava kello minkä hankin on  muuten nahkaranteinen, tajusin juuri, ettei minulla ole yhtään nahkarannekkeista kelloa.


 Tämän kellon hinta on 179,90 €.

Nämä kellot sopivat niin arkeen, juhlaan, vapaa-aikaan, työelämään ja jopa urheiluun. Ihanan monikäyttöisiä :)
Kaikkiin GUL-kelloihin tulee kahden vuoden takuu koneistolle.
GUL-kellojen jälleenmyyjät näet tästä linkistä. Kellot löytyvät myös facebookista ja instagramista.

Tässä yksi todella hyvä vinkki punkin konttiin, lahja mistä on iloa vuosiksi eteenpäin.Löytyykö muita kelloihmisiä? 
Mukavaa alkanutta viikkoa <3 Kello saatu blogiin testiin

16 kommenttia :

 1. Hei! Koru- ja kellojutut sinulta aivan erityisen kiinnostavia. Hyvää viikon alkua ja terkut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla ja lisää on tulossa :) Terkkuja myös sinulle ja hyvää viikkoa <3

   Poista
 2. Safiirilasi kelloon tohon hintaan! WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykypäivänä safiirilaseja on myös alle 100€ kelloissakin.

   Poista
 3. Aivan ihana kello ♡
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kelloimmeinen täällä tunnustautuu. Minäkin komppaan Jonnaa, wau safiirilasi tohon hintaan! Eipä ole omassa kellossa meinaan naarmun naarmua, safiirilasin takia. Tosin tykkään niin kovasti omasta Citizen Eco Drive Diamondista, että eipä ole tullut kelloja vaihdeltua. Tuo kellosi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eco drivet on kyllä kätsyjä kun ei tarvitse murehti patterista.

   Poista
 5. Minä en ole tainnut rannekelloa käyttää pariinkymmeneen vuoteen, en sen jälkeen kun parikymppisenä kännipäissäni hukkasin elämäni kellon. Siinä jäi baari-iltakin toiseksi kun tajusin kellon puuttuvan ranteesta ja lähdin sitä etsimään. En löytänyt. :-( Se ei ollut muistaakseni mikään megakallis kello mutta ulkonäöltään se oli justiinsa minun näköiseni ja tykkäsin siitä ihan mielettömästi. Jos kelloa voi rakastaa niin sitä kelloa rakastin. Ei ole ikinä tullut vastaan samanlaista tai edes sinne päin olevaa jonka olisin kelpuuttanut, joten olen siitä lähtien elänyt ilman rannekelloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Se on kyllä kun johonkin rakastuu niin ei sitä haluan mihinkään toiseenkaan vaihtaa.

   Poista
 6. Tyylikkäät kuvat ja upea kello! :) Mä käytän todella harvoin kelloa. Oikeastaan ainoat korut, jotka joka päivä laitan päälle on korvakorut ja sormus. Mutta yhden kellon kyllä omistan :) Haluaisin tottua käyttämään kelloja enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3
   Sun pitää vaan löytää sellainen kello mihin rakastut :)

   Poista
 7. Mulla on yhteistyökumppanina Leijona- kello ja vaihtelen kelloja tosi usein, mutta myös rannekkeita niihin. Aina asuihin sopiviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa tykkään vaihdella kelloja muiden korujen kanssa sopiviksi.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.