Kuivashampoo tummille hiuksille

Tässä syksyllä Berner järjesti meille bloggaajille ihanan tapahtuman, missä päästiin tutusmaan syksyn uutuuksiin. Samalla tapasi taas monia ihania bloggaajakolleegoja ja sai nauttia hyvistä antimista. 

Tämän pöydän ympärillä viihdyin tovin jos toisenkin <3 


 Muutamia tuotteita saimme myös mukaan kotiin testattavaksi ja Herbinan uusi Gloss sarjan kuivashampoo on niistä yksi. 
Herbina on varmasti monelle teistä tuttu ja olen myös täällä esitellut Herbinan tuotteita esim. letityssuihketta lakkauksiin käytettynä, tästä pääset näkemään myös toiset lakkaukset ja naamiota sekä kuorintaa 

Kuinka moni käyttää kuivashampoota ja kuinka moni tummahiuksinen on kironnut laiton jälkeen niitä harmaan valkoisia läikiä hiuksissa? Minä ainakin. 
Sen lisäksi, että kuivashampoo poistaa rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasra se antaa myös hennoille hiuksille volyymia jota omat hennot karvahaivenet tarvitsevat. Minulla kuulemma on vaikka kuinka paljon niitä hiuksia mutta ovat juurin sellaisia inhottavat hentoisia haituvia, että hiirelläkin taitaa olla paksumpi häntä kun mun letti :D 
Tästä johtuen tykkään käyttää pidennöksiä kun ne antavat samalla sitä ihanaa paksuutta hiuksiin. Nythän minulla pidennyksiä ei ole mutta suunnitteilla olisi taas ensi vuoden puolella käydä ottamassa ne Tallinnassa tuttussa kampaamossa. 

Pienellä varauksella lähdin tätä suihkuttamaan hiusten tyveen ja peiliin katsoessani, yllätyin todella paljon. Ei ollut valkoisia plänttejä missään ja kun en silmiäni uskonut heti niin suihkein vielä lisää ja pakko se oli uskoa. Tämä on tehty myös meille tummahiuksille! Tätä tulee löytymään meidän kaapista aina. 

Hinta tällä on n. 5€/200ml eli todella kivan hintainen. 

Iso plussa on myös ihanan marjaisa punaherukan tuoksu <3 

 Kuivashampoo, hyödyllinen vai hyödytön tuote ?

Ihanaa torstaita <3Tuote saatu 

12 kommenttia :

 1. Hei jes! :D tää on ehdottomasti kokeilun arvonen tuote. Oon tuskaillut kuivashampoiden kanssa ja nyt en hetkeen oo ees ostanut niiden valkeiden läikkien vuoksi. Blondina oli kyllä kätevää suihkauttaa kuivashampoota tyveen ja eiku menoks! :D

  kiitti vinkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin ihastunut tähän eli ilman muuta kannattaa ostaa. Ihastut <3 Kiva jos pystyin olemaan avuksi <3 :)

   Poista
 2. Hyvä tietää tästä. Kerronpa tytölle tästä tuotteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mahtava tuote meille tummahiuksille :)

   Poista
 3. Mahtavaa!! Kiitos, olenkin sopivasti menossa tänään shoppailee niin täytyypäs heti ostaa ja testata��

  VastaaPoista
 4. Oioi, nyt tuli tarpeeseen tää postaus, tuota pitää käyä kyllä heti sitte ostaan, mulla on just tuo ongelma, tulee joko valkosia läiskiä tai ihan harmahtavat ja elottoman näköset hiukset aina. :D Kyllä kuivashampoo on hyvä keksintö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla. Olisitpa kuullu mun kiljadukset kun tajusin, ettei tule valkoisia läikkiä :D

   Poista
 5. Kyllä vaan kuivasampoita suihkutan tyveen, tosin tuo tummille ei passaa tänne, mutta niitä vaaleita versioita. Kivaa miten Herbina on uudistunut ja tuotteet tuoksuvat hyvälle, suorastaan herkulliselle. <3

  VastaaPoista
 6. Mä käytän joskus, mutta aika harvoin. Mutta ehdottomasti hyödyllinen tuote, käyttämättömyys on vain mun laiskuutta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä ja tekee juurinkin sen minkä lupaa :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.