Klassikkojen klassikko

Nivea Creme


Tämä jos joku on voiteiden klassikko, Varmaan jokainen meistä on jossain vaiheessa käyttänyt tätä.
Kyseessähän on Nivea Creme joka on lanseerattu JO vuonna 1911! Ja yhä vielä kuuluu monen suomalaisen ihonhoitotuotteisiin.Itsellä edellis kerrasta on kyllä vuosia vaikka olenkin voiteiden suurkuluttaja. Ja varsinkin näin talvisin kun ilmat kylmenevät niin ihoa kuivuu entisestään. Aina pesun jälkeen on voitelun aika. Nautin siitä ihanan pehmeästä tunteestä mikä iholle jää voiteiden käytön jälkeen. 

Se mikä tekee Nivea Cremestä on sen monikäyttöisyys. Itse tykkään käyttää sitä kuiville jaloille tuomaan kosteutta ja pehmeyttä. Antti taas käyttää tätä huulirasvana. Voitte kuvitella kun ensimmäisen kerran näin sen huulet valkoisina pyytämässä pusua :D Mieten mitä ihmettä toi mies on huuliinsa laittanut, Nivean Cremeähän se oli. Se on ollut Antti luottotuote huulille vuodesta toiseen.


Aivan loistava apu myös kuiville kyynärpäille ja käsille. Kasvoillekkin tätä voi laittaa mutta itse koen sen jotenkin liian jankiksi kasvoille eli käytän tätä vartalolle ja eritoten kuiville jaloille yönaamiona. Miksei myös kasvoille naamiona antamaan kosteutta, tarviipas kokeilla. Vaikuttavani aineina tässä on eucerit, pantheoli ja glyseriini jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. 

Tämä koko perheen voide on dermatologisesti hyväksytty ja tässä ei ole säilöntäaineita eli sopii loistavasti koko perheelle.. Tuoksu on myös mieto mikä on varsinkin pienten lasten kanssa hyvä asia.

Tähän loppuun halusin vielä muistuttaa todella tärkeästä asiasta.
Jos olet joskus ajatelut, että olisi mukavaa tehdä vapaaehtoistyötä mutta et kuitenkaan ole tiennyt miten niin nyt siihenkin löytyy apu.
Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla on huomenna 3.12 klo 14-18 Vapaaetoistoimikunnan messut.

Lisää messuista ja muustakin vapaaehtoistyöstä voit lukea sano hyvälle kyllä facebook-sivulta. Sano sinäkin hyvälle kyllä <3
Löytyykös kaapeista tätä klassikkoa ja onko vapaaehtoistyö tuttua? 

Ihanaa keskiviikkoa <3 


16 kommenttia :

 1. Nivea perus on huippu! Meiltä löytyy aina ja kerään myös itse purkkeja, on vanhaa purkkeja ja toki kaikki pupupurkit mitä kaupasta löytyy. Mies sitten Niveaa kuiviin koipiin huitelee. :)

  Kivaa päivää ja hei huomenna nähdään <3 Muiskis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ihana nähdä huomenna <3 Oishan sen pitänyt arvata, että keräät purkkeja :)

   Poista
 2. Tämä on se yksi tuote, jonka mä ottaisin mukaan autiolle saarelle. Ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä juurikin siitä kun on niin moni käyttöinen

   Poista
 3. Mummuhan tästä voiteesta mieleen tulee! <3 Pitäis iteki ostaa tätä, tykkään tuoksusta ja ei varmasti pahaa tekis mun kuivalle iholle... :D

  VastaaPoista
 4. Tuo Nivea on myös mun miehen Rachidin luottorasva. Parranajon jälkeen sitä levitetään koko naamaan. Myös voi käyttää päänahkaan samaa rasvaa. Tosi hyvä voide ja tuoksuukin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu tässä on juurikin sellainen mikä sopii molemmille. Itse tykkään kyllä paljon voimakkaammista tuoksuista.

   Poista
 5. Huuliin ei tulisi Niveaa ainakaan laitettua, voide ei varmaan imeytyisi ikinä :D

  VastaaPoista
 6. On ehdottomasti paras rasva. Tykkään myös miesten omasta versiosta. Se on itselläni osoittautunut kasvoille just passeliksi. Kun iho superkuiva, siirryn Nivea Cremeä käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan se miesten oma versio, kiitti :) Nappaanpas sen Antilla pakettiin seuraavalla kauppareissulla :)

   Poista
 7. Messuille iso sydän, mutta Nivean voiteesta en ole koskaan tykännyt, syy on lähinnä se hajua, siinä on jotain, josta en pidä. :D

  VastaaPoista
 8. Mulla käytössä ryppvoiteena :). Paljoa ei tarvi ja purkki ei luultavastikaan lopu koskaan :D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.