LuinSpa ja mahtava hiuspyyhe

Itse tutustuin ihaniin LuinSpa tuotteisiin I love me- messuilla tänä vuonna. LuinSpa tuotteet ovat tehty tuomaan sitä ihanaa kylpylöiden  spa-tunnelmaa jokaisen omaan kotiin. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Turkissa. 
 Heiltä löytyy paljon  erilaisia tuotteita esim. kylpytakkeja, pyyhkeitä, tossuja, lasten ihanan suloisia korvallisia viittoja, spa-mekkoja, kylpytakkeja, kynttilöitä, hiuspyyhkeitä, lannevaatteita jne. 


Väreinä löytyy valkoinen , musta, harmaa ja beige. Oma lemppari on mikäs muukaan kun musta :) 



Kaikki LuinSpa-pyyhket on valmistettu turkkilaisesta 100% puuvillasta. Pyyhkeet käsitellään myös ns. Low twist-tekniikalla, jolla puuvillasta tehdään erityisen pehmeää ja imukykyistä. Se tekee myös sen, että pyyhkeistä tulee nopeasti kuivuvia. 


Tämä samainen viittä on nähty Tädit tubettaa videolla <3 

LuinSpa liikeitä verkkokaupan lisäksi on Lempäälän Ideaparkissa ja Helsingin Kampissa. 



Kuinka moni tappelee pyyhkeen kanssa kun se ei pysy paikoillaan turbaanina. Ainakin minä tai en enää. Sain testiin hiuspyyhkeen ja siihen loppui tahiminen. Tavallista pyyhettä en ole enää tämän jälkeen käyttänyt hiuksissa pesun jälkeen.

LuinSpa
Saunan puhtaana :)
Pyyhkeen toisessa päässä on neppari millä pyyhe kiinitetään päähän. Tämä sama pyyhe sopii erukoisiin päihin, koska mitä enemmän tätä kiertää niin sen tiukemmalle pyyhe menee. Ihan samalla tavalla kun tavallisen pyyhen kanssa kun teet siitä turbaania. 



Kannattaa kuitenkin muistaa AINA pestä nämä tuotteet ensin. Itse en sitä tehnyt ja voitte sitten kuvitella,  kun onnesta kankeenani ensimmäistä kertaa kokeilin pyyhettä päähäni.
 Mustaa nukkaa koko pää ja naama täynnä :D  Ei muuten ollut siinä tilanteessa mikään naurun asia mutta näin jälkeen päin kyllä naurattaa.

 Pesun jälkeen pyyhe ei ole enää niin pehmeä  kun ennen pesua mutta pehmeämpi kuin normaalit pyyhkeet ja  imukyky on kertakaikkisen loistava! Pyyhe kuivuu myös todella nopeasti. Ei tule enää sitä nukkaa. 
Ihanaa kun nyt voi laittaa naamion kasvoille eikä todellakaan tarvitse pelätä, että pyyhe tippuisin naamion päälle. Tämä pääässä voi vailkka vetää zumbat, se ei onnistu tavallisen pyyhkeen kanssa :) 



Cia omi itselleen heti tuon yllä olevan Spamekon, en ole päässyt sitä edes kokeilemaan ja nytkin se on hänellä matkalla mukana :) Muuten ei mekkoja neidin päällä usein nää. Itselläni on samanlainen mutta ilman noita olkaimia ja se ei ole kyllä kelvannut neidille. Tämä taitaa tuntua turvallisemmalta päällä juurikin noiden olkaimien takia.


Ensin ajattelin kuvata teille ihka ensimmäisen videon mutta päädyinkin sitten valmiiseen videoon mikä on LuinSpan omilla sivuilla.

                    

Oli meinaan pakko itsekkn kysyä neuvoa, koska yritin sitä ensin laittaa ihan väärin päin ja ihmettelin miksen saa nepparia kiinni, hahahha


Tämän mahtavan hiuspyyhkeen hinta on 24€ mutta huomasin, että verkkokaupassa on tämän viikon kaikki pyyhkeet -20% ja vielä muuten kerkiää tilaamaan joululahjaksikin :) Itse meinaan hankkia kyllä vielä toisen hiuspyyhkeen mutta taidan olla rohkea ja valita valkoisen :) 

Kuvat ovat muuten I Love Me messuilta sekä molemmista liikkeistä.

Itsellä vielä muutama lahja ostamati mites teillä?

Ihanaa viikonloppua  <3 ja kivaa tapahtuu myös täälä blogin ja facen puolella viikonlopun aikana ;) 



Hiuspyyhe saatu testiin 

6 kommenttia :

  1. Minä tutustuin ensimmäisen kerran hiuspyyhkeisiin Marokossa. Naiset siellä käyttävät näitä käydessään hammamissa (paikallinen sauna). Tosi toimivia <3

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten ihana kuva susta, näytät aivan nuorelta plikalta ja niinhän sä tietty oletkin. <3 Nuo ovat kivoja ja tosi hyviä joululahjaideoita. <3 Edullisiakin vielä. Rakastan omia toffeleita ja niistä tykkää kyllä mieskin kovasti, vaikka ensin sanoi, ei sellaisia hänelle.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää enkä ole, johtuu kuvakulmasta :D Kiitos silti paljon <3 Ne toffelin, ne näyttää niin ihanilta. Tarvii kyllä seuraavalla kerralla katsastaa ne.

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle Tiia <3

      Poista
  3. HEI näin tän myymälän ja ihmettelinkin että mikäs juttu tää on! Aivan ihanalta näyttää etenkin tuo pyyhehaalari <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.