Livbox joulukuu 2015


Tämä joulukuun alku on mennyt niin haipakkaa, etten ole edes muistanut odotella koko Livboxia. Sitten alkoi boxin kuvia näkymään instassa ja blogeissa, osa oli saanut omansa jo perjantaina minä hain eilen töitten jälkeen. Pystyin olemaan myös spoilaantumati, mikä oli kyllä hieman hankalaa :)
 Saas nähdä onko tämä viimeinen boxi täällä blogin puolella. Tämän kuun boxin sisältö vaikuttaa siihen todella paljon. Toisaalta onhan tämä kivaa saada joka kuukausi ylläriboxin täynnä kosmetiikkaa mutta ei sitä turhastakaa kannat maksaa.


Väriteemana jouluiseen tapaan on punainen.

Colgate Max White One hammastahna



Lupaus on astetta valkoisemmat hampaat viikossa! Mintun makuinen hammastahna poistaa värjäymiä hampaan pinnalta palauttaen niiden luonnollisen valkoisen värin
Ovh 3,29€ / 75ml, boxissa täysikokoinen


No tota joo... hammastahnaa tarvitaan aina mutta sitä on kyllä mielestäni tullut jo ihan tarpeeksi, eikä .
mielestäni oikein sovi tälläiseen boxiin. Käyttöön tämä tulee eli tarpeellinen on mutta silti plaaah.

Palmolive Aroma sensations Feel Glamorous suihkusaippua




Hellästi kuoriva suihkusaippua, joka sisältää karhunvatukkaa, bourbon-vaniljaa ja pitaiyaa.
Ovh 3,29 € / 250ml boxissa 50ml

Tuoksu tässä on ihana, kuten monessa muussakin Palmoliven suihkusaippuoissa mitä olen käyttänyt. Tämäkin menee käyttöön silloin kun lähdetään reissuun mutta tuntemukset tämänkin suhteen vähän plaaaah.

Lavera Glossy Lips huulikiilto



 Huulikiilto sisältää kasviöljyjä sekä yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
Ovh 15,20€/6,5ml boxissa täysikokoinen


Tämä kuulemma on tilaajien toivetuote, no multa ei ainakaan ole kysytty :) Saamani sävy on Sweet Melon. Tykkään käyttää huulikiiltoja ja näin nopealla testaamisella tämä tuntuu ihan kivalta. Tuoksu tässä ei ole kyllä kauhean miellyttävä. Kiilto ei kuitenkaan ole mikään tahmainen kun jokuset kiillot on. Ihan jees tuote.

Natusan 24 hour Moisture käsivoide




Kosteuttaa käsiä 24 tuntia. Sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia sekä pehmentäviä öljyjä.
Ovh 3,45€ / 100 ml boxissa täysikokoinen

Käsirasvoja ei ole koskaan liikaa. Itse olen niiden tehokäyttäjä mutta Natusanin voidetta en ole koskaan kokeillut.

Cutrin Bio+Clear shampoo




Hilseshampoo normaaleille ja värikäsitellyille hiuksille. Ehkäisee tehokkaasti hilsettä ja kutinaa. Raikas tuoksu virkistää hiuspohjan ja mielen.
Ovh 14,90€/ 200ml boxissa 50ml

Itse kärsin aina välillä kutisevasta päännahasta ja hilseesä joten tätä on kyllä kiva päästä testaamaan, mutta niin oli hilseshampoo viime kuunkin boxissa. Ei hyvä juttu ei. Muutenkin shampoita ja varsinkin näitä matkakokoja on tullut aikas monet tämän vuoden aikana.

Avene Sérénage unifying cream, SPF 20, päivävoide




UV-suojallinen päivävoide. Ravitsee ja kiinteyttää aikuisen naisen ihoa.
Ovh n.35€/40ml boxissa 5ml

Itselle tämä on ihan uusi sarja ja pakko sanoa, ettei tuosta 5ml tuubista paljon tutummaksi tule kun ei tuosta montaa kertaa pysty voidetta testaamaan.


Yllätyksenä mukana boxissa oli Iberon hiusvalkki. No tää oli ihan kiva siinä suhteessa, että mä käytän näitä valkkeja kyllä ja tämä koko ruskean puuttui.



 Toinen ylläri on Cocovin kahvi raakasuklaa. Tämä taisi olla tämän boxin paras juttu! Kahvia rakastavalle juurikin oikea maku vielä.



Eikä siinä vielä kaikki, pitkäaikaisena tilaajana sain vielä ydhen yllärin.



Tämä "ylellinen" meikkipussi piti sisällään kolme  Philosophyn näytettä, kuorintalaput, puhdistusaineen ja kaksivaiheisen kuorinnan. Näistä mulla on jo ennestään samat näytteet.




Varmaan tuli aika selväksi, ettei tämä boxi aiheuttanut mitään riemunkiljahduksia tai kärrynpyöriä.
Odotukset olivat tosi korkealla mutta petyin kyllä pikkasen.
 Nyt kyllä vakavasti mietin jatkanko tilausta vai en. Mahdanko osata olla ilman?
Kosmetiikkaboxin paras tuote  oli tällä kertaa suklaa :D

Miltäs boxi näytti? Maksaisitko sinä 15 euroa tästä?

Mahtavaa viikonloppua ihanat <3



26 kommenttia :

  1. No nyt täytyy sanoa, että olipa vähän tylsä boxi. Muutama kiva tuote vaan. Luulisi, että näin jouluksi olisi voinut vähän panostaa.
    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Itselläni tilausta on vielä maaliskuulle asti voimassa ja pisteillä saan yhden boxin, eli muutaman boxin verran aikaa olisi LivBoxilla tsempata - jos jatkuu samana kuin nyt viime aikoina niin voi valitettavasti olla niin, että itsekin alan harkita jatkoa.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on nyt ainakin tammikuun boxi tulossa ja sitten täytyy käyttää ne pisteet pois, sen jälkeen sitten näkee miten jatkon kanssa menee.

      Poista
  3. Jotkut saivat tuon Avenen tilalle Etre Bellen kosteuttavan seerumin. Siinä mielessä iski kateus, että noita Avenen näytteitä jaellaan runsaalla kädellä (kunhan osaa pyytää) jokaisessa kosmetiikkaa myyvässä apteekissa, brändi on siitä hyvä, että niitä riittää. Mutta harvemmin saa tuota toista kokeiluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, etre bellen tuotteet on ihania! Olisin kyllä itsekkin halunnut sen seerumin.

      Poista
  4. Mä tilasin viime vuonna tarjouksesta kolme boksia - kaikki oli pettymyksiä ja avaamattomia tuotteita edelleen kaapissa, joten en lämmennyt tälle idealle yhtään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että nyt mennään alaspäin tämän kanssa boxi boxilta :(

      Poista
  5. Olen jo tosi kauan miettinyt boxin tilaamista, eikä tää kyllä inspannut yhtään. Suklaa ja shampoo olis ilahduttaneet, muut jutut vähän vähemmän.

    VastaaPoista
  6. oih, kahvin makuisena sait tuon levyn. Nam. Maistuuko oikeasti kahville? Oma levy oli appelsiininmakuinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten sain oikein maun itselleni :D En ole vielä maistanut sitä :D

      Poista
  7. Itse tykkäsin kyllä tästä boksista

    VastaaPoista
  8. Kahvisuklaa oli kyllä paras tuote :) Tulisipa aina suklaata :D

    VastaaPoista
  9. Mä en laittais tällaiseen yllätykseen noin paljoa rahaa, ostaisin mieluiten jotain, mistä tiedän varmasti tykkääväni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä en olisi kyllä itsekkään maksanut näin paljon :D

      Poista
  10. Ihan ok, mutta koska kosmetiikkaa on riittävästi, niin ei yes. Siksi lopetin Livboxin tilaamisen kolme boxia sitten ja hintana mulla oli vain 13,90. Huomasin, että kaikki meni miltei arvontaan tai lahjoiksi ja koin, että käytän tuon rahan vaikka pariin hyvään tuoksuun vuodessa. :=) Tuo boxi on mielestäni kovin vaatimaton jouluboxiksi, jossa tulisi olla säihkettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeassa olet tuot säihkeen osalta. Kyllä mullakin menee nyt todella harkintaan tämä boxi. Tammikuun vielä maksan kun en muistanut peruuttaa sitä ja täytyy ne ilmaiset tilata vielä. Jo mitään muutosta ei näihin tule niin taitaa mukin tilaus mennä jäihin.

      Poista
  11. Vähän kyllä tylsän puoleinen boksi taas :/ Harmittaa ettei Suomessa ole minkäänlaista kynsilakkaboksia, sitä kyllä tilaisin oikein mielelläni :D

    VastaaPoista
  12. Sä saat noilla ihanilla kuvillasi tämän boksin vaikuttamaan paljon paremmalta mitä se oli! <3 Mä luulen, että lopetan LivBoxin tilauksen. Niin harva noista tuotteista tulee mulla enää käyttöön. Jaan ne joka kuukausi vain eteenpäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Mulla menee kanssa paljon eteenpäin näistä.

      Poista
  13. Vali vali vali. Mikään ei kelpaa. Miksi edes tilaat, jos et voi ilahtua yllätyksistä? Sitähän varten tätä tilataan, että tulee kaiknelaisia tuotteita, joita voi kokeilla ja aina en voi olla tyytyväinen. Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sen takia olen tätä tilannut, että pääsisin tutustumaan erilaisiin tuotteisiin mutta kun samat tuotteet pyörivät boxeissa ja esim. hilseshampoota tulee perättäisissä boxeissa niin ei kiva.
      Kerron oman rehellisen mielipiteenki ja jos en tykkää niin kerron myös sen enkä ala hehkuttaan tuotteita turhaan :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.