Viikonloppuna messuillaan taas

Huomenna  täällä Tampereella  alkaa Kädentaitomessut ja kun en viime viikonloppuna päässytkään sinne Helsinkiin, niin ihanaa kun messut on nyt  viikonloppuna"kotinurkilla" Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Tällä kertaa kyseessä ei olekkaan ihan pikku messut vaan Euroopan suurin ja Suomen johtava käsi- ja taideteollisuusalan tapahtuma. Eikä siinä vielä kaikki. 
Samaan aikaan on Keräilymessut eli keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma.

Viime kesänä kun olimme Härmässä sukuloimassa niin lähdettiin anopin kanssa käymään Mummadesingin Mummashopissa. Pieni kauppa oli tehty ihanan tunnelmallinen ja sisällä huokui juurinkin sellaane pohojanmaalaanen tunnella. 


Itse ihastuin myös anopin kehumaan tunikaan missä oli mummojen kuvia, itse silti tykkäisin enemmän siitä missä on puukkoja. 


Itse ostin pienen leikkuulaudan missä on puukkojen kuvia ja Iltatuikku-kynttilän. Kaikissa tuotteissa on myös pieni runo mukana, 
Ei tuota leikkuulautaa raaski käyttää vaan se pääsee koristeeksi keittiöön. Mummadesing tuotteet löydät E-hallista osastolta E626. Itse meinaan mennä katsastamaan, mitä ihania uutuuksia on tullut sitten kesän. 

Mukavia messuhetkiä niille ketkä ovat menossa ja vetäkää hihasta jos mut näätte, ois kiva tavata lukijoita ihan henk. koht <3 
13 kommenttia :

 1. Mut sais heti meneen sisään tolla mummo-sanalla. :D Mukavia messuja.

  VastaaPoista
 2. Nyt en kestä. Moon kans härmästä kotoosin. Tuli ihan haikeus noista <3.

  Onnistuneita messuiluja! Olis niin kiva tulla käymään, mutta nyt se ei onnistu, kun hullu menin lupautumaan syksyn viimeiseen golfkisaan mukaan (pelataan vissiin pakkasessa..), enkä voi perua tai petän joukkueen. Kivaa se pelaaminenkin tottakai on, mutta olis kyllä kiva ollut nähdä noin isot ja mielenkiintoiset messutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Mua niin kiinnostaisi joskus mennä kokeilemaan golffia.

   Poista
 3. Ooh ihania juttuja! Sauhua piisaa. Hitsi nyt nähtiin hieman enemmän, mutta ei vieläkään tarpeeksi. Halit <3

  VastaaPoista
 4. Tampereen messut on niin parhaat. Tänä vuonna jää väliin. Hauskoja messuja.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.