Hyvältä tuoksuva mies

Isänpäivän lähestyy kovaa vauhtia. Monet varmasti ovat jo lahjan hankkineet tai ovat menossa sitä ostamaan. Voihan silti miehille muutenkin ostaa lahjuksia, ilman mitään tiettyä päivää. Halutaanhan me naisetkin saada yllätyslahjoja, itse ainakin rakastan yllätyksiä. Niin miksei myös miehetkin.
  Ainakin Antti rakastaa saada yllätyslahjoja pitkin vuotta ja joka joulu siitä kuoruituu esiin pikkupoika, samoin kuin isäpuolestanikin :) 

Itse käytän tuoksuja päivittäin ja tykkään myös siitä, että mies tuoksuu hyvälle.
On sellaisia tuoksuja, mitkä saavat nuuhkimaan ilmaa kun mies kävelee ohitse ja sitten taas on sellaisia tuoksuja, mikä saa aikaan väristyksiä ja haluaisit nenän olevan kokoajan kaulassa kiinni ja vaan tuoksuttaa sitä ihanaa tuoksua. Nämä kaksi seuraavaa miesten tuoksua saavat itsessäni aikaan juurikin ne väristykset ja kiinni liimautumisen :) 
Tällä kertaa Antin lisäksi tuoksuja on arvioimassa myös nuoripari, Cia ja hänen poikaystävänsä.

Le Male Ultra Edt Intense


Pullosta ei voi erehtyä mikä brändi on kyseessä ja sehän on Jean Paul Gaultier. Ensimmäinen Le Male lanseerattiin vuonna 1995. Le Male Ultran tuoksua kuvaillaan näin:

"Ultramiehekäs seilori, merillä päivittyneenä, on valmis nousemaan laivasta. Hänen leveä yläselkänsä ja raudan kovat hauiksensa kurkkivat seiloripaidan alta samalla kun hänen seilorihousunsa tarrautuvat hänen pakaroihinsa. Kuin paha poika, hän rehvastellen astelee ulos laivasta, nahkatakki reteästi harteillaan ja tarkkaillen ympäristöään kuin vaaniva tiikeri silmillään. Tämä veikeä seilori saa sinut hetkessä eksymään merellä..."

Huhhuh, ei ehkä heti uskoisi, että kyseessä on tuoksu. Ja itselle tämä kolahti kyllä siihen malliin, että keskellä merta ollaan :D

Alkuperäistä Le Male tuoksua en ole tuoksuttanut miksiköhän en  mutta tämä Le Male Ultra eroaa siitä kuulemma viettelevällä intensiivisyydellään.
Alkutuoksun valtaa päärynä ja sitruuna. Sitruuna antaa kivaa raikkautta tuoksuun. Sydäntuoksussa vallan ottaa tumma laventeli ja siinä on mukana kanelia ja lemmenrohto salviaa. Viimeisenä nuotteina ovat ihana vanilja, ambra, santelipuu ja patsuli.

Laventeli edustaa tässä miehen lämpimiä käsiä, jotka ovat luotu tuomaan nautintoa

Jos joskus on puhuttu seksikkäästä tuoksusta niin tämä sitä ainakin on.

 Antin iholla tämä seksikäs tuoksu kestii reilut 7 tuntia eli todella hyvin.

Minä ja Antti tykättiin tästä mutta nuoriparin mieleen tämä ei ollut. Tuoksussa oli joku mikä ei heidän nenään sopinut.

Jos tykkäät makeasta tuoksusta niin silloin tämä on juurikin oikea tuoksu.

Tuoksu on ollut markkinoilla elokuusta asti ja silloin siitä julkaistiin kaksi eri pullokokoa.
40ml/ suositushinta 51 €, tämä kausikoko on myynnissä rajoitetun ajan.
Perusvalikoimaan jää 75ml ja tämän suositushinta on 65 €.

Tuoksu löytyy Sokoksen , Emotionin, Stockmannin ja Kicksin valikoimista.Issey Miayaken Nuit d'Issey ParfumTämä on jatkumo aikasemmin lanseeratulle Nuit d'Issey Eau de Toiletelle. Kuinka tyylikäs pullo tässä onkaan. Intensiivinen musta väri kuvastaa pullossa yötä ja valon ja varjon sekoittuminen on antanut inspiraationsa pullon muodolle. 

Intensiivinen, raikas ja magneettinen. Näillä sanoilla tuoksua  kuvataan ja ihan oikeat sanat sitä kuvaavat. Magneetin lailla tuoksu vetää puoleensa ainakin minua. Uskomattoman seksikäs tuoksu. 

Alkutuoksussa greippi ja rosépippuri kohtaavat. Sydän tuoksussa valoilleen pääsee nahka ja vanilja, jotka muodostavat houkuttelevan yhdistelmän. Lopputuoksussa vallan ottaa tonkapapu ja patsuli.


miesten tuoksu


Kun näin nuo tuoksunuotit, en yhtään ihmetellyt miksi tuoksu saa minut pauloihinsa. Nahka ja vanilja.. ah mikä ihana yhdistelmä.
Näen silmissäni karhuntajan ja takkatulen loimun ;) 

Tuoksu pysyy Antin iholla todella hyvin, reipaat 12 tuntia. Yllätti miehen täysin kestollaan.  Tämä oli ehdoton suosikki kaikkien mielestä. Itse sanoisin, että melkein täyden kympin tuoksu! 

Tuoksu on tullut markkinoille lokakuussa ja 75ml suositushinta on 72 €.

 Ihanuus löytyy Sokoksen , Emotionin, Stockmannin ja Kicksin valikoimista.

Kertakaikkisen loistava kaksikko miesten tuoksurintamalla ja molemmat ovat kyllä erinomaisia lahjoja vaikka siihen isänpäiväpakettiin.

Oikein ihanaa perjantaita teille. Itse suuntaan tästä nyt töihin :)
Tuoksut saatu testiin 

8 kommenttia :

 1. Uusi Gaultier kuulostaa hyvältä! Harmi, että ehdittiin eilen moikkaamaan vain hätäisesti, mutta toisella kertaa sitten. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli todella harmi, miten se aika menikin niin.

   Se on kyllä aikas jees! ;)

   Poista
 2. Tuoksulahjat on aina kivoja, niitä on kiva antaa ja saada lahjaksi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja vielä kun itse olen tälläinen tuoksufriikki :)

   Poista
 3. Ootpa räpsinyt kivat kuvat! <3 Nämä on varmasti ihania tuoksua, en epäile yhtään. Varsinkin tuo Isseyn tuoksu on varmasti huumaava!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kuin Miia, että hienot kuvat on sinulla:) Tuoksu on siis hyvä, oikeasti! Toivon, että minunkin mies pitää siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :)

   Tämä on kyllä ihanan huumaava. Turhaan en tuoksuja kehu tai suosittele :) Kerro sitten kuis kävi :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.