Kokomo ja vuoden ensimmäiset pikkujoulut

Pikkujoulukausi tuli avattua tuossa viime viikolla aivan mahtavassa porukassa Helsingissä. Tänä vuonna ja varsinkin nyt viimeisen puolen vuoden aikana olen melkein joka viikko käynyt Helsingissä. Kohta alkaa jopa tuntumaan siltä, että voisin muuttaakiin etelään.
 Kyseessä oli 40+ blogiportaalin pikkujoulut ja mukava määrä pääsi tulemaan paikalle.
  Appelsiineja ja hunajaa Jael jopa Tel Avivista saakka :)

 Outi's life Outi, Tinskun keittiössä Tiina ja Ilopillerin  Taru
Paikkana meillä oli Kokomo Tikibar & Room, Uudenmaankadulla. Itselle ihan uusi tuttavuus kuten meilkein kaikki Helsingin ravintelit.

Sisällä oli ihanan lämmin ja kesäinen tunnelma, ihankuin minimatka maailmalle.
Kuten ravintolan nimestä voi päätellä ravintolan teema on havaji, Teema oli selkeästi esillä joka paikassa. Itsellä on pieni haave olla päästä joskus käymään Hawajilla ja tämä ilta antoi sille vain lisä intoa :)
Havajilainen tikiruoka on saanut vaikutteita myös polynesiasta aasialaisella vivahteella. Tiki kulttuuriille olennaista on pitää hauskaa, nauttia elämästä ja elämän sisältämistä pienistä ja suurista iloista. Oikea valinta tälle porukalle.Tontutkin olivat löytäneet tiensä meidän pikkujouluihin ja näköjään ollaan oltu kaikki hyvin kilttejä.
Tonttujen tuomista lahjoista sitten myöhemmin juttua :)


Alkupala oli kolmiosainen ja tässä ensimmäisessä kuvassa on siitä kaksi.


Tuli sitten syötyä elämäni ensimmäinen simpukka ja taisi kyllä jäädä viimeiseksi. Maku oli loistava mutta simpukan koostumus ei vaan jotenkin sopinut suuhun. :)

Corndog oli myös ja tässä bloggaajan tavoin ihana Taru sitä juurikin kuvailee. Itse söin sen ennen kun kerkesin kuvaamaan :D


Ruuat valmistetaan puuhiiligtrillissä ja voitte sitten yrittää kuvittella miltä nämä ribsit maistui. Nytkit tulee vesi kielelle kun tätä kuvaa katson.
Annokset eivät ole mitään pieniä eli kyllä mieskin saa ihan varmasti vatsansa täyteen.


Piakka on myös kuulu coctaileistaan ja eikä mikään ihme! Coctailit olivat aivan huikeita. Tikimukit on tilattu Lontoosta, juomiin käytetään tuoreita hedelmiä ja melkein kaikki saa myös alkoholittomina mikä on todella hyvä. Zombi coctailiin on haettu myös erikoislupa, koska siinä on normaalia enemmän alkoholia, kuvan Zombie on alkoholiton. Maistoin  ensimmäistä kertaa Mai Tai coctailia ja se oli aika hyvää ;)

Zombi on tuo ensimmäinen. 

Suosittelen käymään drinkeillä Kokomossa,valinnan varaa meinaan löytyy.


On tämä meidän porukka vaan todella mahtava. On todella ihanaa kuulua tähän porukkaan <3

Kiitos vielä kerran Beach house kitchenin Helille meen äitee, koko 40+ poppoolle ja Kokomolle mahtavista pikkujouluista <3

Erityiskiitos vielä kertakaikkisen ihanalle Tarulle ja hänen perheelleen, kun ottivat minut yökylään. Jonkin aikaa siinä tuli illalla puuskutettua sohvalla kun maha oli niin tuhottoman täynnä hyvää ruokaa :D Taru on kyllä Ilopilleri kirjaimellisesti!

16 kommenttia :

 1. Oli kyllä mahtava ilta. Kiitos huippuseurasta, ei ole vähään aikaan tullut naurettua niin paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ja oli todella ihanaa nähdä livenä <3

   Poista
 2. Meillä oli niin ihanaa ja mitkä ruuat ja drinksut <3

  VastaaPoista
 3. Oi, mä.oon melkein kaikissa kuvissa :).oot ihana

  VastaaPoista
 4. Oi jospa oisin saanut olla mukana - näyttää kyllä herkulliselta!
  Mutta harmittaa kyllä etten tuonne päässyt - ei noiden herkkujen takia vaan sen tähden, että olisi ollut mahtavaa nähdä teidät kaikki ihan livenäkin <3
  Ensi kerralla sitten!

  VastaaPoista
 5. Upea postaus ja mitkä kuvat! Ihan paras porukka meillä :)

  VastaaPoista
 6. Tämä ilta oli niin paras. Tällaiset pikkujoulut on tässä iässä niin parhaat. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Mitä sitä enää muuta tarvitakaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.