Säihkyvää luksusta kehysrintamalla

Postaus tehty yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa. 

Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa meillä oli mahdollisuus päästä kokeilemaan nyt syksyllä Instrumenttaariumeihin myyntiin tullutta säihkyvää Heritage Swarovski kehysmalliston kehyksiä.
 Itse en käytä, ainakaan vielä, koko aikaisesti silmälaseja mutta lukulasit sain tuossa kesällä. Ne on muuten ostettu myös Intsrumentariumsta :)  ja aikeissa on ollut kyllä vilauttaa ne täälläkin. Itselle vaan on hieman tuottanut vaikeuksia oppia käyttämään niitä kun usein miten ne on laukussa. Nyttenkin ne lasit on jossain muualla kun päässä ja sen kyllä huomaa kun tätä kirjoittelen. Pakko mennä hakemaan ne päähän. 

Halailen juuri Optimismiä ja energiaa-blogin Katjaa :)  
No niin, nyt näkee jo paremmin eikä tarvi tihrustaa näyttöä.

Heritage brändi on juurikin oikea valinta silloin kun haluat kehyksiltä ylellistä tyylikkyyttä. Kehykset ovat erittäin korkealaatuisia ja niistä huokuu luksus ja malliltaan kehykset ovat ajattoman tyylikkäitä. Lisää säihkettä ja ylellisyyttä kehyksille antaa upea yhteistyö Swarovskin kanssa.  Kaikki varmaan on kuulleet joskun puhuttavan Swarovskin kristalleista.
Voi kumpa nämä olisi ollut jo silloin kun omani ostin. Itse rakastan blingiä ja kimallusta. 
Kehyksissä ei kuitenkaan olla menty yli Swarovskin kristallien kanssa vaan kristalleja on juurikin oikeassa määrin antamaan sitä ihanaa luksusta arkeen. 

Asiat mitkä itsellä vaikutti kehysten ostoon  keväällä oli malli, kestävä materiaali, istuvuus  ja tietysti se, että kehykset sopii kasvoille kun nenä päähän ja sellaiset löysin näistäkin.

Tässä kuva minusta ja Kynsipöllö kosmetiikkapuussa-blogin Hannasta Heritage Swarovski kehysten  kanssa. 

Ihana Hanna 

Kuvajaana tapahtumassa oli valokuvaaja  Tim Kiukas. Kiitos hänelle kuvista ja Indiedaysille kivasta päivästä :)
Kiitos myös Lady of the Mess- blogille aveckutsusta päiville vaikkei hän itse päässytkään paikalle :(

4 kommenttia :

 1. Hassua. Mä olen koko elämäni ollut vähän sellainen kiitos ei kaikenlaiselle kimalteelle -tyyppi. Nyt, kun 50 lähenee kovaa vauhtia, alan päästä tuosta "viasta". Samainen ikä on tuonut sen, että rillit olisi aika hankkia. Joku sisällä vaan vielä haraa vastaan ;). Instrussa (entisenä asiakkaanaan) ehkä tässä joku kaunis päivä saattaisin vierailla, kiitos siis postauksesta :).
  Ps. Ekaa kertaa täällä Instagramin kautta, moi vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heli!
   Ole hyvä vaan kiva kun tykkäsit. Itsellä taitaa joku myös harata vastaan kun tässä taas olen ilman niitä :)
   Kiva kun tulit käymään ja toivottavasti piipahdat jatkossakin :)

   Poista
 2. Vau noi kehykset sopii sulle täydellisesti.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.