Pimeä

MakroTex-haastePimeä valtaa luonnon päivä päivältä ennemmän ja enemmän. Itsellä on nyt päätä särkenyt jo useamman päivän ja sitä ihan miellään käpertyisi vaan peiton alle pimeään mutta pakko se vaan on lähteä töihin ja koittaa jaksaa särkylääkkeiden avulla. Hartiat ovat todella pahassa jäkissä ja se on yksi syy päänsärkyyn. 
Välillä tuntuu, että aivot ovat myös jossakin pimeydessä, kun ei vaan huvita ja jaksa tehdä mitään. Hommia olisi vaikka muille jakaa ja olen jakanutkin, silti vaan tuntuu ettei loppua näy. Ihan kun pimeys imisi minusta pikku hiljaa energiaa itseensä.  

Onneksi aina jostain löytyy hieman valoa pimeyteen. <3 Tästä pääset katsomaan muiden ihan pimeitä kuvia ;) 

Mukavaa tiistaita ja valoa pimeyteen kaikille <3 

Ja olihan mun ihan pakko laittaa Milostakin kuva. Tässä näkee, että meen koira on ihan pimee :D Assistentti nukahti kesken siivouksen ja en yritä imuroida sitä :DPieni Lintu - MakroTex challenge47 kommenttia :

 1. Päänsärky on kyllä tosi mälsää :(. Ei tosiaan oikein tuu mistään tekemisestä kunnolla mitään. (Itselläni on vähän sama juttu noitten niskojen kanssa. Ei tosin särje pää, mutta niin jumissa ne on, että jos vähänkään kumartuu alaspäin ja nousee ylös, niin huimaa ihan tosissaan. En siis edes yritä imuroida, joka muutenkin on mun inhokkipuuhaa :)).

  Ihania ja kekseliäitä kuvia taas kerran! Toivon, että sun olo paranee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imurointi on täällä kanssa sellainen no no :)

   Tuntuu, että olisi ihan jossain sumussa, nyt onneksi pikku hiljaa alkaa helpottamaan.
   Kiitos paljon Annukka <3

   Poista
 2. Milo on vähän väsähtänyt. :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita "pimeitä" kuvia. Ja hulvaton pimeä koira. Pimeän jälkeen hyvä nauru piristää aina.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! Tähtisadetikkukuva on ihana idea, sitä täytyy jouluna kokeilla. :)
  Koeta hoitaa hartiat kuntoon esim. hieronnalla. On kamala ajatus syödä särkylääkkeitä kipuun, jonka voisi luultavasti hoitaa muulla tavoin. Ja toivottavasti ehdit ulkoilla, vaikka nyt niin pimeää onkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sara <3

   Hieronnalla ne on hieman parantunut ja tässä koitan joka päivä venytellä. Ulkoilut on kyllä nyt jäänyt aikas vähälle töitten takia.

   Poista
 5. Hauska tuo viimeinen kuva. Hienoja pimeyden kuvia.

  VastaaPoista
 6. Pimeys on kyllä ihan kamalaa, ja kun se tulee niin aikaisin. Pitää vain koettaa nauttia päivällä auringonpaisteesta. Viimeinen kuva sai kyllä hymyn aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Jos oon töissä niin en vaan nää sitä aurinkoa yhtään.. mutta onneksi juhannukseen ei ole enää kauheen pitkä aika :D

   Poista
 7. Kyllä tää lisääntyvä pimeys tekee elon melko tahmeaksi. Varsinki aamusin! Ei meinais jaksaa ylös nousta millään. Onneksi joulun jälkeen alkaa taas helpottaan...

  VastaaPoista
 8. Milo on kyllä hauska :)
  Mahtavia pimeyskuvia <3

  VastaaPoista
 9. tähtisadetikut olivat aikanaan kivoja joulukuusessa ja etenkin ulkona pimeässä. Nythän ne on kielletty alle 18-vuotiailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cia halusi näitä aina pienempänä poltella pimeässä :)
   Itse en tuota ikärajaa kyllä oikein ymmärrä.

   Poista
 10. Ihana assari <3 Toivottavasti jyseri helpottaa! Täällä tänään helpotti, perjantaista asti oli, migreeni on pepusta. Kivaa iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla kanssa joku mikreenin esiaste. Cialla, mun mummulla, siskolla on kauhee mikreeni.

   Assari on kyllä <3

   Poista
 11. Karvakamut on välillä ihan pimeitä ♡

  VastaaPoista
 12. Ihana yllätyskuva assaristasi :)
  Toivottavasti päänsärky ja jumit helpottavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa alkaa laukeamaan.
   Assari on kyllä ihana :) ja kiitos

   Poista
 13. Voi, upeita kuvia ja vähäkö hauska imurinimasu kuva. :D Mää tavallaan tykkään pimiästä, on kiva käyä pimiällä lenkillä, oon kai vähä outo :D Mut kyllä oon huomannu et pimeys väsyttääki mua niinku joka vuosi. On tosi mälsää ku aamuisin on ihan pimiää ja iltasin kans. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas ehkä hieman jopa pelkään pimeää, yksin en koskaan lähtisi lenkille pimeässä.

   Kiitos paljon Satsuli <3

   Poista
 14. Ihastuttavat monitunnelmaiset pimeäkuvat, sädetikku oli tosi kaunis ja tuo sydäntuikku niin tunnelmallinen pimeässä, mut koirakuva oli kyllä huippu:)

  VastaaPoista
 15. Pimeys on kyllä masentavaa, kun sitä on koko ajan. Onneksi siihen voi myös yhdistää esim. kynttilät ja lyhdyt ja vaikka noi tähtisädetikutkin! :) Pieni valo tekee siitä heti siedettävämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee :) Syksyssä ei ole muuta ihanaa kun juurikin se, että voi poltella kynttilöitä ja nauttia niiden tuomasta tunnelmasta <3

   Poista
 16. Hienot kuvat. Kuu kuva on upea. Ja koiruus aina suloinen.

  VastaaPoista
 17. Kauniita kuvia. Ja voi miten suloinen koiruli.

  VastaaPoista
 18. Täällä toinen jolta energia hupenee valon häviämisen myötä. Onnistuneet pimeän kuvat! Ja teillä on aika realistisen näköinen "pölykoira" ;) Rapsutuksia!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.